Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

hoş geldinizz ,yazdıklarınızı bir solukta okudumm ne güzel 4 kilosunuu gerii vermişsinizi

hoşgeldiniz aramızaa
yapmak istesen bakk bulamazsın böyle romantikk ortamm

Hoşgeldinn canım sende aranmızaa
sen negüzel akşamalarıı yemek yeme işini, bırakıyormuşsunn benimm hatamm akşamlarıı çok fazla kaçırmakkk of off

merhaba arkadaşlar
bol kalorili bir hafta sonu geçirdim malesef aile yemeğimiz vardı gecede misafir kaldık pazar günüde iyice abarttık menümü yazmaya utanıyorum valla

merhaba arkadaşlar
bol kalorili bir hafta sonu geçirdim malesef aile yemeğimiz vardı gecede misafir kaldık pazar günüde iyice abarttık menümü yazmaya utanıyorum valla

...................................................

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar

......................................................

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar

hoşgeldin cnm yaz yaz herkezz hafta sonuu işin ucunu kaçırmışş

yazdığım şey 3 kere gitmiş hayret yaa

Son düzenleme:
hoş geldinizz ,yazdıklarınızı bir solukta okudumm ne güzel 4 kilosunuu gerii vermişsinizi

tsk ederım cnm, ama dun aksam yedıgım makarnayla hepsını gerı almısımdır
neyse bu sabah dengelemeye calıştım..
150 mekik, 75 yarım mekık, 100 sağ ve sola dönerek eğilme
leslie ablayla yarım saat yuruyus :))) canım cıktı beee

bende 5 dk 500 adım yürüdüm az önce ağır diyetteyim o yüzden fazla ağırr şeyler yapmaki stemiyorum ama gün içinde bu 5 dk 500 adımı 3-4 kere yapcam

selam kizlar bugün yine oruç tutuyorum, sizce gece yatmadan önce yemek yersem kilo alirmiyim? sahura kalkmiyorum?

gece 12-12.30 arasi
2 ka$ik yayla çorbasi
2 ka$ik pilav
1 avuç müsli
2 ye$il çay

sanirim 450 kalori

bu arada 12 de yeim am 1.30 da yattim

keşke kalka bilsende sahura kalksannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…