- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.204
- 423
- 42
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #10.921
gamze şimdilik sadece yorumyapcakk
ercemm
kontesim
pomom
krizantebim
sarıcivcivim
tredim
leyyammm
vevarsa adını unuttuğum
şimdilik bukadarrızzz az ama sürekli kişiler olsunnn kararlı kişiler olsun
şimdi kurallarrr;
1- p.tesi bilidrimgünü
2- herkez ÖZELİME yapsınn kimse kimseninkini bilmesin salı sabahı listeyi görün
3-menü bilidrimi yapsın herkez gün içinde parça parça yapmak isten olursa yapsın ama ertesi sabah tüm günü tekrar yazsın
4-en azkg verene ceza sistemi,o hafta spor saati cezası
5- kaçamak yok kuralı
6- aylık hedefbelirlemece
7- kg ları yakın olan kişileri belirlicez ve yarışma düzenlicez
gamze şimdilik sadece yorumyapcakk
ercemm
kontesim
pomom
krizantebim
sarıcivcivim
tredim
leyyammm
vevarsa adını unuttuğum
şimdilik bukadarrızzz az ama sürekli kişiler olsunnn kararlı kişiler olsun
şimdi kurallarrr;
1- p.tesi bilidrimgünü
2- herkez ÖZELİME yapsınn kimse kimseninkini bilmesin salı sabahı listeyi görün
3-menü bilidrimi yapsın herkez gün içinde parça parça yapmak isten olursa yapsın ama ertesi sabah tüm günü tekrar yazsın
4-en azkg verene ceza sistemi,o hafta spor saati cezası
5- kaçamak yok kuralı
6- aylık hedefbelirlemece
7- kg ları yakın olan kişileri belirlicez ve yarışma düzenlicez
hu kontessssssss çABIKKKKKKKK şuan napıyon yazz sankielindee tahlikeli birşey var ve senonuyiyorsun gibime geliyor
ya sorma kızım boyumu geçti ekimde 17 yaşında olcak ben utanmadan hala bebek sevdasındasıyım
napıyım yaşlanmadan bi tane daha olsun istiyorum rabbim nasip ederse tabiii
hatta biz potiyle gebelik topiğinden tanışıyoruz onun kuzusu kocaman oldu yer onu teyzesi
çoktaktir ettim seni brAVOOOerce ınsaallah olur hepımızın bebegı. bebek ıstıyorsak once saglıklı olmalıyız ben bunu ıyıce anladım. ve yılmayacagım. bebek nasıbımde belkı yok ama yoksa da saglıklı bır bırey olacagım, evlatlık alsam da saglıklı bır annesı olacak bebısın.
kolay gelsınnnnnn
ya istersen az ye 1-2 kaşık ama akşam yememeye çalış cnmçok yağlıysa öğlende yemeetskler :)))))))
pırınc pılavı yemıyorduk degıl mı ? mesela taze fasulye ve prınc pılavı yıyebılır mıyım oglen ?
ay gazme ilkgünlerde bende hemen istiyordum 2.yi şimdi senin gibi kreşlik olsun diyorum hazır değilimyaniallah hayırlısını versın cnm utanılcak ne var bende onceden 1 cocuk yeter dıyordum sonradan ınsan kardes arıyor ozluyor benım bı kardeım var bandırmada erkek ınan ozluyorum keske bır tane dhaolsada yanımda olsa yakın olsam dertlssın dıyorum kendımce dusundum oğlumu kardessız bırakmak ıstemem bencıllık dıyorumbı kardesı hatta 2 kardesı daha olsun ılerıde bırbırlerıne sahıp cıksınlar falan fılan tabı hayırlı evlatlar olsun onemlısı oo
Cn pirinç havuc pattes fırın dahı olsa mısırbunlardan nekadar uzak durusan okadar ıyı cunku kan serını bırden dusurup hızlı sekılde yukselterek cobuk acıkmaya ve sonrasında yenılenlerın depo yaparakyaga donusturuyor
evet ben zuzaylıyım çünküü, makarnayı güzel yakmışsın eline sağlık bir tık daha az olsaymış keişke hem makarna hem patatesolmamış ama acık daha gayret emi canımmmvallahi senden korkulur kız senin antenlerinmi var anacım...
şimdi bugün yemeği dışardan söylemedik ofiste yaptık kızlarla daha doğrusu biri kustu biri dışarı kaçtı ihale üstüme kaldı
kepekli makarna ve normal makarnayı karıştırdım ikisindende az vardı haşladım bol domates rendesi çok az yağ ve baharatla sosladım
bide şehriye çorbası yaptık,bide çok az patates salatası
bir kepçe çorba,bir normal tabak makarna,2 kaşık salata yedim ekmek yemedim...
Cn pirinç havuc pattes fırın dahı olsa mısırbunlardan nekadar uzak durusan okadar ıyı cunku kan serını bırden dusurup hızlı sekılde yukselterek cobuk acıkmaya ve sonrasında yenılenlerın depo yaparakyaga donusturuyor
çoktaktir ettim seni brAVOOO
ya istersen az ye 1-2 kaşık ama akşam yememeye çalış cnmçok yağlıysa öğlende yemee
vallahi senden korkulur kız senin antenlerinmi var anacım...
şimdi bugün yemeği dışardan söylemedik ofiste yaptık kızlarla daha doğrusu biri kustu biri dışarı kaçtı ihale üstüme kaldı
kepekli makarna ve normal makarnayı karıştırdım ikisindende az vardı haşladım bol domates rendesi çok az yağ ve baharatla sosladım
bide şehriye çorbası yaptık,bide çok az patates salatası
bir kepçe çorba,bir normal tabak makarna,2 kaşık salata yedim ekmek yemedim...
hıh çok iyi yapmışsın sende öğün atlamaa hadi bakalım geçen sayfalarda kurallar var bi gözden geçir bakalımgüzel leyyam varmıfikrin sennidebu arada herkese afiyet olsun, ben henüz bir$ey yemedim, birazdan yemeye çali$acagim, dilimde yara çigneyemiyorum, nutella yemicem diyede yeminn ettim....
kizlar, ercem duygum, ibadet konusunda çok haklisiniz, ben bir kaç yildir elhamdülillah namazlarimi kiliyorum, ve her skintidan dua ile kurtulurdum, ama bu sefer aynen kötü olarak devvam ediyor, bende kendi kendime diyorum dua etmesem kim bilir ba$ima neler gelecek, ama kalbime anlatamiyorum içim o kadar yaniyorki cami açip derin nefes aliyorum (burda hava soguk) annem ve karde$im bu sogukta camlar neden açik diye kiziyor, benim içim yaniyor kimsenin haberi yok....
geçen hafta dua kitabini açtim skinti aninda okunacak çok güzel iki dua vardi namazdan sonra okudum aglaya aglaya okudum çok rahatladim, Kur'an okudum, yatip uyudum, ertesi gün adet oldum ve $u an 7. günümdeyim böyle devam ederse yine 10 gün olacak sanirim(buda stresten tabi) ve bu 7 gündür abdest yok düzgün dua yok, ne yapacagimi bilmiyorum, insan ibadet edince gerçekten rahatliyor ama i$te kötü bir zamana denk geldi
kizlar, ercem duygum, ibadet konusunda çok haklisiniz, ben bir kaç yildir elhamdülillah namazlarimi kiliyorum, ve her skintidan dua ile kurtulurdum, ama bu sefer aynen kötü olarak devvam ediyor, bende kendi kendime diyorum dua etmesem kim bilir ba$ima neler gelecek, ama kalbime anlatamiyorum içim o kadar yaniyorki cami açip derin nefes aliyorum (burda hava soguk) annem ve karde$im bu sogukta camlar neden açik diye kiziyor, benim içim yaniyor kimsenin haberi yok....
geçen hafta dua kitabini açtim skinti aninda okunacak çok güzel iki dua vardi namazdan sonra okudum aglaya aglaya okudum çok rahatladim, Kur'an okudum, yatip uyudum, ertesi gün adet oldum ve $u an 7. günümdeyim böyle devam ederse yine 10 gün olacak sanirim(buda stresten tabi) ve bu 7 gündür abdest yok düzgün dua yok, ne yapacagimi bilmiyorum, insan ibadet edince gerçekten rahatliyor ama i$te kötü bir zamana denk geldi
sehrıye ve makarna ıkısı de karbonhıdrat fazla olmamıs mı ? corban yogurt ya da mercımek olsa daha ıyıydı
evet ben zuzaylıyım çünküü, makarnayı güzel yakmışsın eline sağlık bir tık daha az olsaymış keişke hem makarna hem patatesolmamış ama acık daha gayret emi canımmm
evet gamze katılıyorum birde pomoda bizlerden biraz daha fazlakg sorunuvar onun en azından 100 altına ineseyekadar bunlrıhiç yemese daha iyi
hıh çok iyi yapmışsın sende öğün atlamaa hadi bakalım geçen sayfalarda kurallar var bi gözden geçir bakalımgüzel leyyam varmıfikrin sennide
yanlıışım varsa düzeltin tesbig çekliyor regliyken ,allah ibadetlernidekabul etsin ne güzel taktirettim seni,sen dua etmene devam et herşeyde vardır hayır herşey güzel olcak leyyam
evet haklısın canım ofis şartlarında eldeki malzemeye göre yaptık...ama makarnayı çok sevdiğimdem normal tabak yedim diğerleri tadımlık oldu akşama dengeleyeceğim...
bu arada sana hoşgeldin diyemedim pomocum topiğimize hoşgeldin gerçekten çok tatlı kızlar var topiğimizi çokk seveceksin kopamayacaksın...
hosbuldukkkkkkk evet gayet guzel bır paylasım ve arkadaslık var bunu hemen hıssedebıldım cok da sevındım buna.
duyfer hangı topıckteyse ben ordayım, ona da oyle demıstım zaten :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?