Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

evet guzel olmus kurallar.

evet guzel olmus kurallar.

hu kontessssssss çABIKKKKKKKK şuan napıyon yazz sankielindee tahlikeli birşey var ve senonuyiyorsun gibime geliyor

vallahi senden korkulur kız senin antenlerinmi var anacım...

şimdi bugün yemeği dışardan söylemedik ofiste yaptık kızlarla daha doğrusu biri kustu biri dışarı kaçtı ihale üstüme kaldı

kepekli makarna ve normal makarnayı karıştırdım ikisindende az vardı haşladım bol domates rendesi çok az yağ ve baharatla sosladım

bide şehriye çorbası yaptık,bide çok az patates salatası

bir kepçe çorba,bir normal tabak makarna,2 kaşık salata yedim ekmek yemedim...

oyy yerim seni doğur tabi niye utancakmışın bak ecele et yoksa kızıznla birlikte aynı anda doğurursunn,bencedeyap birtane,kız uçacak yuvadan bi kazan dibi yakışır çok güzel anne olursunnn çok sevindim inşallahtez vakitteeolurr

çoktaktir ettim seni brAVOOO

tskler :)))))))

pırınc pılavı yemıyorduk degıl mı ? mesela taze fasulye ve prınc pılavı yıyebılır mıyım oglen ?
ya istersen az ye 1-2 kaşık ama akşam yememeye çalış cnmçok yağlıysa öğlende yemee
ay gazme ilkgünlerde bende hemen istiyordum 2.yi şimdi senin gibi kreşlik olsun diyorum hazır değilimyani

kizlar, ercem duygum, ibadet konusunda çok haklisiniz, ben bir kaç yildir elhamdülillah namazlarimi kiliyorum, ve her skintidan dua ile kurtulurdum, ama bu sefer aynen kötü olarak devvam ediyor, bende kendi kendime diyorum dua etmesem kim bilir ba$ima neler gelecek, ama kalbime anlatamiyorum içim o kadar yaniyorki cami açip derin nefes aliyorum (burda hava soguk) annem ve karde$im bu sogukta camlar neden açik diye kiziyor, benim içim yaniyor kimsenin haberi yok....
geçen hafta dua kitabini açtim skinti aninda okunacak çok güzel iki dua vardi namazdan sonra okudum aglaya aglaya okudum çok rahatladim, Kur'an okudum, yatip uyudum, ertesi gün adet oldum ve $u an 7. günümdeyim böyle devam ederse yine 10 gün olacak sanirim (buda stresten tabi) ve bu 7 gündür abdest yok düzgün dua yok, ne yapacagimi bilmiyorum, insan ibadet edince gerçekten rahatliyor ama i$te kötü bir zamana denk geldi

evet haklısın. pırınc pılavı sanırım uc haftadır hıc yemedım. oyuzden sormustum aslında. ısyerınde cıkanı yıyorum ama tabıkı dıkkat edıyorum ogunume.

bu arada herkese afiyet olsun, ben henüz bir$ey yemedim, birazdan yemeye çali$acagim, dilimde yara çigneyemiyorum, nutella yemicem diyede yeminn ettim....

evet ben zuzaylıyım çünküü, makarnayı güzel yakmışsın eline sağlık bir tık daha az olsaymış keişke hem makarna hem patatesolmamış ama acık daha gayret emi canımmm

evet gamze katılıyorum birde pomoda bizlerden biraz daha fazlakg sorunuvar onun en azından 100 altına ineseyekadar bunlrıhiç yemese daha iyi

çoktaktir ettim seni brAVOOO

ya istersen az ye 1-2 kaşık ama akşam yememeye çalış cnmçok yağlıysa öğlende yemee

ben ıkı ay sureklı forumda gezındım, okudum sık sık ama sızınle yola cıkmaya baslayınca kendıme daha ıyı geldım. ALLAH sabrımı versın baska bırsey ıstemıyorum su an. kılo verebılmem ıcın sabır versın. ben gerısını getırmek ıcın elımden gelenı yapacagım. hayatımda hıcbrkonuda belkı bukadar ıradelı olmadım. ama en buyuk destegı ve takdırı sendne almak benı ayrıca kamcılıyor :)))) cok tskler.

aksam hıc pılav yemıyorum bulgur bıle olsa. benı bılırsın aksam ogunumde hıc pılav yazmadım. yapmıyorum cunku. oglen yıyorum bazen o da hep bulgurdu hafta ıkı uc kez. bu kez pırınc cıkmıs. her gun pılav ozellıkle de pırınc cıkmaz oglen bızım yemekte. ok yagına bakarak yıyecegım. baktım yemek ıle doymuyorum, dayanırım taze domatese :))) ıkı uc tane yerım

sehrıye ve makarna ıkısı de karbonhıdrat fazla olmamıs mı ? corban yogurt ya da mercımek olsa daha ıyıydı

kızlar akşama inşallah dengeleyeceğim

aslında biber dolması yaptım kaldı eşim ben yemeyince tek yemek istemiyor bakalım belki bir tane yerim dün yemedik hiçç

akşam bir biber dolması yerim defteri kapatırım
yatmadanda meyve yerim kesin yemeden duramıyorum çünkü...

bu arada herkese afiyet olsun, ben henüz bir$ey yemedim, birazdan yemeye çali$acagim, dilimde yara çigneyemiyorum, nutella yemicem diyede yeminn ettim....
hıh çok iyi yapmışsın sende öğün atlamaa hadi bakalım geçen sayfalarda kurallar var bi gözden geçir bakalımgüzel leyyam varmıfikrin sennide

yanlıışım varsa düzeltin tesbig çekliyor regliyken ,ALLAH İBADETLERNİDEkabul etsin ne güzel taktirettim seni,sen dua etmene devam et herşeyde vardır hayır herşey güzel olcak leyyam

anlatmak ıstemeyebılırsın ama merak etmedım desem yerıdır.

anlatmazsan eger sadece sunu dıyecegım, mutsuz bır evlılıkten dolayı 110 kılo oldum, adetten kesıldım, bebegım olmadı yıllardır. kımse ıcın kendını boyle yıpratmamak gerekıyor ben bunu anladım. ruh ıyılesıyor ama beden daha zor ıyılesıyor bence. kendıne bunu yapma

sehrıye ve makarna ıkısı de karbonhıdrat fazla olmamıs mı ? corban yogurt ya da mercımek olsa daha ıyıydı

evet haklısın canım ofis şartlarında eldeki malzemeye göre yaptık...ama makarnayı çok sevdiğimdem normal tabak yedim diğerleri tadımlık oldu akşama dengeleyeceğim...

bu arada sana hoşgeldin diyemedim pomocum topiğimize hoşgeldin gerçekten çok tatlı kızlar var topiğimizi çokk seveceksin kopamayacaksın...

ozaman havuc, mısır, pırınc, patates hıc yemıyorum kurban bayramına kadar. ne dersın ? baska ekler var mı ? ben bır ogunumde patates salatası yapmıstım mesela. ozaman onu yapmayacagım artık demekkı

evet cnm cekılıyır hatta namaz kılan bırı ısen regl oldu ısen ezan okununca namaz kılcakmıs gıbı abdestını alıp basını kapatıp seccadesnı serıp uzerıne oturarark tespıhte cekılıyırmuş

malum işteydim bazen 1 saat bazen 2 saat bazen hiç vaktim olmuyor topige girince geçmişe göz gezdiriyoruma ama alıntı yapıp yazmaya vakitm olmuyoır şimdiden söyleyeyim alınmaca olmasın..

Pişt gamze ses verdim sana görmedin maşallahhhh okullu olmuşsunuz bu kış rahatsın :)))))

pomogranate sende hoşgeldin hadi bakalım bu yeni sezon hepimize hayırlı olur inşallahh...

hosbuldukkkkkkk evet gayet guzel bır paylasım ve arkadaslık var bunu hemen hıssedebıldım cok da sevındım buna.

duyfer hangı topıckteyse ben ordayım, ona da oyle demıstım zaten :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…