Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ayyy cıvcıvım kusura bakmadı gormedım ınankı datlummmmm nasılsın evet kreslı olduk bu ıkıncı haftamız sorma canı sagolsunda cok yaramazdı nefes aldırmıyordu azcık rahat edıyorum sımdı 2. Bebek peşne dustuk allah kısmetederse kardes dusunuyoruz dr gıdıcem haftayaa

kontesim ya bizler makarna canavarıyız galiba..Akşama cısss dolma yeme canım sen salata ile geçiştir datlum...Ha dolma ha piirnç pilavı...Tabak dolusu meyve olmayacak değilmi ?

vay vay flaş haberler varmış gamzemde hadi bakalım hayırlısı olsun canım vallahı hazır evdeyken yap tam zamanı büyüyğnce ilk okula başlayınca sen çok yıparanırsın çevremde görüyorum..
Kreşe vermen iyi hem sen rahat edersin hemde oğluşun kendi yaşıtlarıyla oynar, yer içer onunda hayatı düzene girer..Belli bir yaştan sonra çocuklar evde enerhjileirni dagıtamıyorlar.
Evet görmedin beni üzüldüm heeeeee aglarım bak şimdi.........

ohh afiyet olsun bendedomatesi çok severimm
sehrıye ve makarna ıkısı de karbonhıdrat fazla olmamıs mı ? corban yogurt ya da mercımek olsa daha ıyıydı
evit kontes çok olmuş
çok geç saattemeyva yemee hemne meyvasıymış say bakem
ozaman havuc, mısır, pırınc, patates hıc yemıyorum kurban bayramına kadar. ne dersın ? baska ekler var mı ? ben bır ogunumde patates salatası yapmıstım mesela. ozaman onu yapmayacagım artık demekkı
ya sen bir süreyemeecnm
hosbuldukkkkkkk evet gayet guzel bır paylasım ve arkadaslık var bunu hemen hıssedebıldım cok da sevındım buna.

duyfer hangı topıckteyse ben ordayım, ona da oyle demıstım zaten :))))))
candır benimarkadaşlarımmm pomo daöyle artıkk
kızlarrr hadi alın kahveleri yeşil çayları elinize....
söz dinlerim ben heemn yapıyorum

oyyy cıvcıvım uzulmesınnnnn sakınnnn Aynen cnm benımde dusuncem o ılkokula baslamadan ıkıncı azcık buyusun ıstıyorm tabı allah nasıp ederse olursa benım cok harektlı azcık enerjısını bosaltıyor bırseyler oğrenıyor seneye zaten normal anaokuluna gıdıcek hayırlısı bakalım senın kızın nasıl canım

evet aglıyorum....

inşalalh rabbim güzel gönlüne göre verir..Evet okul şart iyi olmuş...
müşteri geldi...

evett kahvemi içtim türk kahvesinin en az şekerlisi makbulmüşşş...doğrumudur...

kahveye şeker koymayıp yanıda lokum görenlerde varr...ama tehlikeli bir durum hiç denemedim...

hosbulduk, hayırlı olur ınsaallah hepımıze

kızlarrr hadi alın kahveleri yeşil çayları elinize....

ogle yemegı mı yedım. sızlerı dınledım.

nefsımı koreltmek ıcın bırkasık pılav yedım sadece. yagsızdı ıyıydı.

4 kasık taze fasulye yedım.

1 buyuk domates yedım

1 cay bardagı cacık.

sımdı de yesıl cay ıcıyorum.

yesıl caydan once de 500 adım kadar yurudum. yanı yemekten sonra.

ya sen bir süreyemeecnm

candır benimarkadaşlarımmm pomo daöyle artıkk

evet canım yemıyorum. ya enaza ındırgeyerek yapıyorum ok anlaıdm ıyıce. dıkkat edecegım. patates konusunu bılmıyordum, havuc ve mısır da bılmıyordum. gecen yemegın yanında haslanmıs ıkı kasık mısır yemıstım mesela. salataya da atmamak lazım ozaman ????

sagol canım sen de cansın, tanımasam da senı cok sevıyorum. tam anlamıyla herseyınle ornek almaya calısıyorum. ınan daha bakımlı bıle olmak hıssı gelıyor senı gordugumden berı :))))) kaldı kı ev halım demıstın :)))

HARİKASIN NE DİYEYİMMM,ADIM AYAR ÇOK İYİDİMİ İNSANI DAHA FAZLA ADIM ATMAYA TEŞFİK EDİYOR

burdakikızlar beni gördü yani fac.den bilirlewr kokoşluğumuu,

HARİKASIN NE DİYEYİMMM,ADIM AYAR ÇOK İYİDİMİ İNSANI DAHA FAZLA ADIM ATMAYA TEŞFİK EDİYOR

burdakikızlar beni gördü yani fac.den bilirlewr kokoşluğumuu,

evet senden tebrık almak ıcın bıle kasıyorum resmen kendımı :))))) dedım ya ogretmenınden aferın almaya calısan ılkokul yıllarımdayım sankı :)))))

hımmm kokossun demek. ne guzel.

evet senden tebrık almak ıcın bıle kasıyorum resmen kendımı :))))) dedım ya ogretmenınden aferın almaya calısan ılkokul yıllarımdayım sankı :)))))

hımmm kokossun demek. ne guzel.

öğretmen demiyelim de iyi arkadaşızzz birimiz yolun sonuna gelen deneyimli birimizyolun başında taktik öğrenmeye heveslii azimliolduğun sürece arkadandayımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…