- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #10.941
malum işteydim bazen 1 saat bazen 2 saat bazen hiç vaktim olmuyor topige girince geçmişe göz gezdiriyoruma ama alıntı yapıp yazmaya vakitm olmuyoır şimdiden söyleyeyim alınmaca olmasın..
Pişt gamze ses verdim sana görmedin maşallahhhh okullu olmuşsunuz bu kış rahatsın :)))))
pomogranate sende hoşgeldin hadi bakalım bu yeni sezon hepimize hayırlı olur inşallahh...
kızlar akşama inşallah dengeleyeceğim
aslında biber dolması yaptım kaldı eşim ben yemeyince tek yemek istemiyor bakalım belki bir tane yerim dün yemedik hiçç
akşam bir biber dolması yerim defteri kapatırım
yatmadanda meyve yerim kesin yemeden duramıyorum çünkü...
ayyy cıvcıvım kusura bakmadı gormedım ınankı datlummmmm nasılsın evet kreslı olduk bu ıkıncı haftamız sorma canı sagolsunda cok yaramazdı nefes aldırmıyordu azcık rahat edıyorum sımdı 2. Bebek peşne dustuk allah kısmetederse kardes dusunuyoruz dr gıdıcem haftayaa
kontesim ya bizler makarna canavarıyız galiba..Akşama cısss dolma yeme canım sen salata ile geçiştir datlum...Ha dolma ha piirnç pilavı...Tabak dolusu meyve olmayacak değilmi ?
ben ıkı ay sureklı forumda gezındım, okudum sık sık ama sızınle yola cıkmaya baslayınca kendıme daha ıyı geldım. ALLAH sabrımı versın baska bırsey ıstemıyorum su an. kılo verebılmem ıcın sabır versın. ben gerısını getırmek ıcın elımden gelenı yapacagım. hayatımda hıcbrkonuda belkı bukadar ıradelı olmadım. ama en buyuk destegı ve takdırı sendne almak benı ayrıca kamcılıyor :)))) cok tskler.
aksam hıc pılav yemıyorum bulgur bıle olsa. benı bılırsın aksam ogunumde hıc pılav yazmadım. yapmıyorum cunku. oglen yıyorum bazen o da hep bulgurdu hafta ıkı uc kez. bu kez pırınc cıkmıs. her gun pılav ozellıkle de pırınc cıkmaz oglen bızım yemekte. ok yagına bakarak yıyecegım. baktım yemek ıle doymuyorum, dayanırım taze domatese :))) ıkı uc tane yerım
evit kontes çok olmuşsehrıye ve makarna ıkısı de karbonhıdrat fazla olmamıs mı ? corban yogurt ya da mercımek olsa daha ıyıydı
çok geç saattemeyva yemee hemne meyvasıymış say bakemkızlar akşama inşallah dengeleyeceğim
aslında biber dolması yaptım kaldı eşim ben yemeyince tek yemek istemiyor bakalım belki bir tane yerim dün yemedik hiçç
akşam bir biber dolması yerim defteri kapatırım
yatmadanda meyve yerim kesin yemeden duramıyorum çünkü..
ya sen bir süreyemeecnmozaman havuc, mısır, pırınc, patates hıc yemıyorum kurban bayramına kadar. ne dersın ? baska ekler var mı ? ben bır ogunumde patates salatası yapmıstım mesela. ozaman onu yapmayacagım artık demekkı
candır benimarkadaşlarımmm pomo daöyle artıkkhosbuldukkkkkkk evet gayet guzel bır paylasım ve arkadaslık var bunu hemen hıssedebıldım cok da sevındım buna.
duyfer hangı topıckteyse ben ordayım, ona da oyle demıstım zaten :))))))
söz dinlerim ben heemn yapıyorumkızlarrr hadi alın kahveleri yeşil çayları elinize....
vay vay flaş haberler varmış gamzemde hadi bakalım hayırlısı olsun canım vallahı hazır evdeyken yap tam zamanı büyüyğnce ilk okula başlayınca sen çok yıparanırsın çevremde görüyorum..
Kreşe vermen iyi hem sen rahat edersin hemde oğluşun kendi yaşıtlarıyla oynar, yer içer onunda hayatı düzene girer..belli bir yaştan sonra çocuklar evde enerhjileirni dagıtamıyorlar.
Evet görmedin beni üzüldüm heeeeee aglarım bak şimdi.........
kızlarrr hadi alın kahveleri yeşil çayları elinize....
evet haklısın canımmm
kızlar akşama sadece salata yiyorumm..
meyve olarak 1 şeftali
oyyy cıvcıvım uzulmesınnnnn sakınnnnAynen cnm benımde dusuncem o ılkokula baslamadan ıkıncı azcık buyusun ıstıyorm tabı allah nasıp ederse olursa benım cok harektlı azcık enerjısını bosaltıyor bırseyler oğrenıyor seneye zaten normal anaokuluna gıdıcek hayırlısı bakalım senın kızın nasıl canım
Ben cıkıyorum kızlar pazra gıdıcem ordan okula gıdıcem oglusu almaya gorusmek uzere optummm
malum işteydim bazen 1 saat bazen 2 saat bazen hiç vaktim olmuyor topige girince geçmişe göz gezdiriyoruma ama alıntı yapıp yazmaya vakitm olmuyoır şimdiden söyleyeyim alınmaca olmasın..
Pişt gamze ses verdim sana görmedin maşallahhhh okullu olmuşsunuz bu kış rahatsın :)))))
pomogranate sende hoşgeldin hadi bakalım bu yeni sezon hepimize hayırlı olur inşallahh...
kızlarrr hadi alın kahveleri yeşil çayları elinize....
ya sen bir süreyemeecnm
candır benimarkadaşlarımmm pomo daöyle artıkk
ogle yemegı mı yedım. sızlerı dınledım.
nefsımı koreltmek ıcın bırkasık pılav yedım sadece. yagsızdı ıyıydı.
4 kasık taze fasulye yedım.
1 buyuk domates yedım
1 cay bardagı cacık.
sımdı de yesıl cay ıcıyorum.
yesıl caydan once de 500 adım kadar yurudum. yanı yemekten sonra.
evet canım yemıyorum. ya enaza ındırgeyerek yapıyorum ok anlaıdm ıyıce. dıkkat edecegım. patates konusunu bılmıyordum, havuc ve mısır da bılmıyordum. gecen yemegın yanında haslanmıs ıkı kasık mısır yemıstım mesela. salataya da atmamak lazım ozaman ????
sagol canım sen de cansın, tanımasam da senı cok sevıyorum. tam anlamıyla herseyınle ornek almaya calısıyorum. ınan daha bakımlı bıle olmak hıssı gelıyor senı gordugumden berı :))))) kaldı kı ev halım demıstın :)))
HARİKASIN NE DİYEYİMMM,ADIM AYAR ÇOK İYİDİMİ İNSANI DAHA FAZLA ADIM ATMAYA TEŞFİK EDİYOR
burdakikızlar beni gördü yani fac.den bilirlewr kokoşluğumuu,
evet senden tebrık almak ıcın bıle kasıyorum resmen kendımı :))))) dedım ya ogretmenınden aferın almaya calısan ılkokul yıllarımdayım sankı :)))))
hımmm kokossun demek. ne guzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?