- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #10.981
hosgeldın. ben konu sahıbı degılım ve hatta buraya yenı geldım dıye soylemıstım. duyfer konu sahıbı ve arkadasları da benden eskı. onlar uygun gorurse, sen de bızımle olursun ınsaallah.
kızlar, bebek konusundan tanıyorum savası. ben tavsıye ettım burayı. ıstıkrarlı bırı ve kılosu da az zaten. basarılı olacagına ınanıyorum.
hoşgelmiş inşallah isteyen herkeze ALLAH bebek NASİP EDER
aminn arkadaşım artık 2 seneden beri bekliyorum.herkeslerinde olsun bewnimde olun
su ıkı bucuk lıtre oldu.
Ara ogun olarak da bır avuc kadar leblebı ve yarım elma yedım.
bende az önce akşam yemeğimi yedim 3 tane armut domates yedimmm 2 kaşık'da haşlanmış yoğurtlu makarna
biraz erken oldu ama yürüyüşe gitcem 45 dksonra eğer ilerleyen saatlerde çok acıkırsam yine domates yicemm
cnm zeytin yemeni tavsiye etmiyorum ödem yapıyor kg aldırıypr bende çokseviyorum ama yemiyorum artıko zaman bende bugünkü mönümü yazayım
sabah az yağlı menemen 3 çatal beyaz peynir 4 tane falan zeytin küçük dilimli bir tane çavdar ekmeği
ara yapamadım işler yoğundu zamanın geçtiğini farketmedim.
öğlen yarım kase domates çorba
haş.piliç baget ve haş.1/4 patates
bir kase az ağlı yoğurt
ara 1 adet armut
canlarrrr p.tesi özellime kilonuzu mesaj atarken hedefkgnuzuda belirtin hedefi aynı olan aynı yazsın hedef kg değişen yeni hedefini yazsın dediğim gibi özelime ama herkez salı sabahı görcekk herhafta böyle bundan sonra hem supriz olcak hemde bana kolaylık olcak
cnm zeytin yemeni tavsiye etmiyorum ödem yapıyor kg aldırıypr bende çokseviyorum ama yemiyorum artık
kızlar balıgı ızgaranın ustune oylece koyuyor muyuz ya ? Ve nekadar da pıser acaba ? Ben ılk kez yapacagım da
Neyse kızlar biraz sonra yürüyüşe gitcemm şimdilik bye byee
cnm zeytin yemeni tavsiye etmiyorum ödem yapıyor kg aldırıypr bende çokseviyorum ama yemiyorum artık[/QUOT
bunu bilmiyordum bundan sonra yemem
OLEYYY HARİKASINN KONTESMMMMkızlar çıkmadan akşam yazımı yazayımda beni unutmayın dedim canlarımmm
bugün öğlen yemeğinin ardından ikindi arası yapmadım 1,5 lt.su içtim sanırım
4-5 bardak çay ve bir türk kahvesi içtimm
akşama salata yemeye kararlıyım....
şimdi birazdan çıkıp eve kadar yürüyeceğimmm
yaşasın sağlıklı yaşammmm....
cnm zeytin yemeni tavsiye etmiyorum ödem yapıyor kg aldırıypr bende çokseviyorum ama yemiyorum artık[/QUOT
bunu bilmiyordum bundan sonra yemem
ESKİDEN KOCABİR TABAKYERDİM TAZE EKMEKLEEE
Kızlar bendende bugünlük bu kadar nokta atışımı attım ve sahilde tempolu yürüdüm belimağrıdıığı içinaz yürüdüm amahiç yürümemekten iyidir dimi
4800adım 3.350 metre buda 258.5 kalori sabahtanda 2070 adımım vardı buda 114 kalori attırdı sabahdanda biraz müzik açıp oynamıştımmm spor açısından bombaolduu
inşallah amınn cıvcıvımmmmevet aglıyorum....
inşalalh rabbim güzel gönlüne göre verir..Evet okul şart iyi olmuş...
müşteri geldi...
merhaba beni belki birkaç arkadaş biliyor olabilir
Bende 10 gündür zayıflama aşkıyla dolaşanlardanım.Elimden geldiği kadarda dikkatteyim ama tabiki toplu olarak daha kolay olcağına inanıyorum banada yardım eder misiniz?
OLEYYY HARİKASINN KONTESMMMM
ESKİDEN KOCABİR TABAKYERDİM TAZE EKMEKLEEE
aynen ya bana domates, ekmek ve zeytın verın yeter turundendım ben hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?