- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #10.961
öğretmen demiyelim de iyi arkadaşızzz birimiz yolun sonuna gelen deneyimli birimizyolun başında taktik öğrenmeye heveslii azimliolduğun sürece arkadandayımmm
evett kahvemi içtim türk kahvesinin en az şekerlisi makbulmüşşş...doğrumudur...
kahveye şeker koymayıp yanıda lokum görenlerde varr...ama tehlikeli bir durum hiç denemedim...
öğretmen demiyelim de iyi arkadaşızzz birimiz yolun sonuna gelen deneyimli birimizyolun başında taktik öğrenmeye heveslii azimliolduğun sürece arkadandayımmm
evet canım yemıyorum. ya enaza ındırgeyerek yapıyorum ok anlaıdm ıyıce. dıkkat edecegım. patates konusunu bılmıyordum, havuc ve mısır da bılmıyordum. gecen yemegın yanında haslanmıs ıkı kasık mısır yemıstım mesela. salataya da atmamak lazım ozaman ????
sagol canım sen de cansın, tanımasam da senı cok sevıyorum. tam anlamıyla herseyınle ornek almaya calısıyorum. ınan daha bakımlı bıle olmak hıssı gelıyor senı gordugumden berı :))))) kaldı kı ev halım demıstın :)))
az önce düşündüm de diyet yapmak insanın içinden gelmeli yaz boyunca kısayım vs dedim olmadı birden pat diye 10 eylül geri dönüş dedim eskisi kadar katı olmasada diyetteyim ve mutluyum kilo vereceğim..
Duygucum ne yapacagız şimdi.Pazartesileri tartılacakmıyız ?????
Ya bende leslilere evde ufaktan başlayayım..Ama kızım hareketli ortalık toplamaktan vaktim olmuyor ki spora işyerinde merdiven inip çıkıcam.
evet haklısın canımmm
kızlar akşama sadece salata yiyorumm..
meyve olarak 1 şeftali
evet cnm tartıgünmüz p.tesi ma bir değişiklik herkezözelime yazcakkg larını hem bulma açısındanzorlanıyorum böylecekolayolcak hemde kmise kmisenin kg görmücem bengülleme yaptığımda herşey o halini görcek supriz gibi olcak
olur bana uyar nedense heyecan yaptım...Senin içinde kolay olacaksa güzel olur canım süprizli hemde.
Bu dönemden sonra kilo vermek benim için sanki daha zor olucak korkuyorum.
ama pes etmiycem bu yaz herkes beni konuştu kışa dogum kilosuyla girdim kızımın dogum gününde eski halimle gördüler şok oldu herkes...Şimdi hepsi geri alırım diye yorumlar yapıyorlar inatla almayacagım...hatta dahada vereceğim..burdyaımmmmmmm
ooo onlar çok beklerlerr sen azimlisinn tabi biliyorsunki 70 rakamlar gibi hızlı verilmiyor kg oranı düştükçee emin sağlıklı adımlarla ilele güzelimmm
leslie 1 mil yaptım çünkü akşam sahildede yürücem sahile gitmeidğimzaman 2-yada3 yapıyorum neyse 2070adım buda 1.450metre bıda 114kalori etti şimdi şekersiz biraz süt koyduğum nescafeöi içeyim
selamlar herkese..ben de kullandığım ilaçlar nedeniyle 15 kilo aldımAma çok kararlıyım diyete başladım vericem bu kiloları Güzel bi site buldm orda herseyi kolayca hesaplayabiliyosunuz Belki siz benden önce biliyodunuz bilmiyorum ama bu siteden ben çok faydalanıyorum.Benim de bi blogum var ve orda yazdım bunları yandaki linkten ulaşabilirsiniz Gezmece.. Eğlenmece.. Güzelleşmece..Evcilik Oynamaca..Yemek Yapmaca..Biraz da Düşünmece
güldürdün beni kızınbezlerine ortakmıoldun yoksaa,diyorumya sen bu işi kıvırırsın ilk bir hafta yadırgar sonra düzene oturtursun bensana sozsuz güveniyorummm,sporaşkım bitmicem zayıflaam bile böyle hwergün yapmasamda hafta 3gün yine yaparımmmDiyorum ya hep sen bu spor aşkıyla kiloların üstesinden geleceksin duygucum.Ne olursa olsun almayacaksın zayıflasanda spor yapmaya sen devam edersin..en güzeli bu işte.Akşam benim yerimede yür bol bol.....
Evet canım kilo zor gidecek farkındayım o yüzden ciddi olmam gerek kaçamak olursa bütün emeklerim gider ama birdende katılaşmak zor yemeye alıştım yaz boyunca.mesela bugün yemekten yarım saat sonra durduk yere 2-3 hurma yedim az önce erik yedim yani hep bişey yiyesim var ara zaman kouyorum ufakta olsa yiyorum.Evet canım az mı kilo verdik hepimiz durmak yok yola devam ama işim bu sefer zor gibi neyse sizler yanımdasınız...
su ve yeşilçay uzun zamandır hayatımda yoktu ya wc sorunu yoktu ay 3 gündür wc den gelemiyorum....utanıyorummmmmmmm hamile sanacaklar.....benim kızı geçtim :))))))) bez lazımm
listemiz olcak p.tesi düzenlicem sizden gelen kg bildirimleriyleeduygucum listemiz bu şekilde kalacak değilmi ? sadece güncelleme yapacaksın öylemi?
merhaba beni belki birkaç arkadaş biliyor olabilir
Bende 10 gündür zayıflama aşkıyla dolaşanlardanım.Elimden geldiği kadarda dikkatteyim ama tabiki toplu olarak daha kolay olcağına inanıyorum banada yardım eder misiniz?
merhaba beni belki birkaç arkadaş biliyor olabilir
Bende 10 gündür zayıflama aşkıyla dolaşanlardanım.Elimden geldiği kadarda dikkatteyim ama tabiki toplu olarak daha kolay olcağına inanıyorum banada yardım eder misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?