- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.204
- 423
- 42
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #11.001
Super olmus senin bugun yuruyus falan neyin nekadar.kaloro yaktogini nasil biliyprsu
inşallah amınn cıvcıvımmmm
hosgeldınnnn
İyii akşamlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Şöyle bir geçmişii okumadan yazayımm
adım sayar için telefonunuzun markasını yazıp adım sayar dediğinizde internetten cep telefonunuza bir program indirebiliyormuşusnuz
eğerki telefonunn o özelliği varsa adımsayar almanıza gerek kalmıyorr
ama benimkinin öyle bir becerisi yokmuşşş
Şöyle bir 10 sayfa geriden başlıyayım dedimm okumaya
ne göreyimm bugünn yazışmışsınız
ohh be topikk şenlenmiş heeeee
çok sevindimm buna
hemen okuyorumm neler kaynatılmışşş
Evetttttttt herkes gelmişş ,nasıl sevindimmmmkızlarrrrrrrrrrrrr bugün 10 eylüll hadi gelinnnnnnnnn birlik olalımmmmmmmmmmm hedeflerimizi yakalayalım eskisi gibi yenidennn
ben burdayım bekliyorummm
haklısınnn ama artık değiller inşallahhhgünaydın yalnız topikkkk ben geldim ama hala gelen olmamışş
dedikodu gibi olmasındaaaaaa burdaki kızlar çok tembelmişşş bak kaçtılarrrrr
Ben geldimmbende üzüldümama kimse girmiyor
poti haklı olarak evladının peşinde
fesli hamile
gamze barkınınpeşinde
persophonecikkendi isteğiyle ayrıldı
leylada sorun yok
krizantepdeortada yoktu
karabiber başka topiklerede uğruyor aslında burasıaktifolsa burayada yazar bizim bırakmaz ama kimse yazmayıncagitti
ee sende yoktun
ercede pekgirmiyordu
kestaneşekeri ortada yok
sarıcivciv odaayrılmıştı taa ilkk baharda
eekendin çal kendin oynda olmuyor dimi
kızlarr birşey soracağım.eşime yeşil çayal demiştim almış ama üstünde yasemin arolmalı diyor.Sıkıntı olmaz değil mi?
kızlarr birşey soracağım.eşime yeşil çayal demiştim almış ama üstünde yasemin arolmalı diyor.Sıkıntı olmaz değil mi?
ben yorum yapamaycagım ama yaprak halınde olan aktarda satılan tek yesıl cay ıcersen ve demleme gıbı yaparsan daha ıyı olur. haftada bırkac kez ıcerken ıcıne ıkı uc dal kıraz sapı da at odem atıyorsun bu sayede.
haklısın canım biz burdan devam edelim
bende bu hafta dikkatle başladım
sabah menüm:1 dilim kepek ekmeği,1 domates,2 dilim peynir
öğlen sipariş verdim :1 tabak pırasa(4 kaşık kadar),salata,yayla çorbası,1 dilim kepek ekmeği
arada:karpuz alacağım 1 porsiyon
akşama: evde kendim için yağsız et haşladım malum protein güzel verdiriyor tok tutuyor
bide biber dolması vardı çok canım çekerse ekmeksiz bir dolma yerim..
yatmadan meyve yerim
öğlene kadar :1,5 lt su içtim 4-5 bardak çay içtim
akşama kadarda :1,5 lt su ve 4-5 bardak çay içerim sanırım.
iş çıkışı eve yürüyerek gitmeyi düşünüyorum 30 dk tempolu yürüyüş.
menünü çok beğendim senide şimdi çok kararlı gördüm .burayı hepimiz özlemişiz anlaşılan
bend dünki menümü yazayım
sabah
bie dilim çavdar ekmeği domates salatalık maydonoz bir çay kaşığı nutella
ara
tek şekerli türk kahvesi
öğle
bir kase yoğurt
bir dilim çavdar ekmeği
bir salkım üzüm
akşam
sebze çorbası
közlenmiş kırmızı biber yoğurtlu
bir dilim ekmek
marul salatası az
küçük salkım üzüm bir elma
sabah bir saat akşam bir buçuk saat tempolu yürüyüş
bir bardak elma sirkeli su ,2 bardak şekersiz neskafe 2 litereye yakın su
bütün gün annemle biber salçası yaptık oda spora girer heralde çok yoruldum
Bu topiğin bayanları yeme düzenini biliyorrevet kızlar işte benim menüm
sabah 1 dilim ekmek 2 dilim domates 1dilim peynir 2 bardak sekersiz cay
ögle ekmeksiz salçasız az yağlı pirinç çorbası bir kaç dilim karpuz 2 fincan yeşil çay
akşamada zeytin yağında kavrulmuş sarımsaklı yoğurtlu patlıcan ekmeksiz bir kase corba
yatana kadar 3-4 bardak sekersiz çay 1 - 2 bardak su bira egzersizde yapsam iyi olacak
kızlar ben su içemiyorum napıcam ya en fazla 4 bardak içerim heralde gün içinde sabah 7 den beri hiç su içmedim mesela
evet sen daha çok bilgilisin canımmm yanlışş birşey yenirse uyarabilirisnnnhoşgeldin canım,topimize yeni katıldın sanırım yada ben çıkaramadım.
menün gayet güzel çorba tüketiyorsun ya ögünlerinde o zamanlar ekmeği kes.1 kase çorba 1 dilim ekmek yerine geçiyor.
Kapruzdan'da kare şeklinde 2 dilim yemen gerekli fazlası kilo yapıyor malesef.Suyu mutlaka tüketmelisin olmazsa olmaz koskaca yaz bende içmedim şimdi masamda şişem zorlada olsa 1 buçuk lt içtim bu saate kadar.Aralarda yeşil çay tüket.görüşürüz.
arkadaşlar lütfen kaçamak yapmayalım siz yaptım diyorsunuz benimde yapasım geliyor
kızlar nasılsınız bakalım topık topık dolasıp mılletı takıp edıyorummmpeşlerıne dustum hepsını leylamm hosgeldınnn
maşallah prensese koca abla olmuş,beni ştahsız olduğunda tahinpekmeze yüklenirim şurup igib ça karınıa günde 3 kere veririrm işe yarar,inşallah iştahı açılır annesi işe başladı diye protesto ediyordur belki annesiii
Bizim grubun kızları harikadırrhosbulduk canım. sen de hosgeldın. gozum senı aradı dun aksamdan berı.
canım ben senı burdan da takıp edıyorum kı tanıdım tanıyalı. hatta senı ılk burda farketmıstım. bızım topıc olunca ordan devam ettım. burdan da yazarım ıstersen. bılıyorsun ben kurban bayramına kadar sınırlamadım kendımı. yolum uzun, yaza kadar ve kararlıyım ve senı bırakmayacagım benı takıp et lutfen dıyordum. olur burdan da devam ederım canım. kızları tanımıyorum onlar da ok derse burda da yazarım.
tamam ozaman ben yazdıklarımın aynısını buraya da yazarım her zaman, oyle yapalım mı ne dersın ?
bılıyorum benım zayıflamamı cok ıstıyorsun :)))) ben de senı bır ogretmen edasıyla takıp edıyorum her an. sana soruyorum, sana rapor verıyorum farkındasındır.
kızlar nasılsınız bakalım topık topık dolasıp mılletı takıp edıyorummmpeşlerıne dustum hepsını leylamm hosgeldınnn
maşallah prensese koca abla olmuş,beni ştahsız olduğunda tahinpekmeze yüklenirim şurup igib ça karınıa günde 3 kere veririrm işe yarar,inşallah iştahı açılır annesi işe başladı diye protesto ediyordur belki annesiii
kızlarrr bir rica var ricamın sahipleri anlarr zaten ,burda birbirimiz tanımıyoruz fikir ayrılıkları,kırgınlıklarolur telafisi olmuyorsa tamam konuşmayın ama telafi edilcekbirşeysee lütfen konuşunsorunuzu,birde burda kim kmie kırılırsa beniterk etmesinnnnçünkü ben hepinizi çokseviyoruımmmmmmmmmm
kizlar sizin menülerinizi görünce utandim((((((((
ben tatilden geleli hiçbir$eyin tadini alamiyorum ba$larda nutellanin bile, ve neredeyse bir$ey yemeden geçiyordu ilk günler, sonra nutellaya ba$ladim gün boyu bir kaç lokma nutellali ekmek yedim, $imdi bo$ nutella, kahve yogurt, tadimlik yemek bunlari yiyorum hep. Dün dilimin yarasi çok fena oldu, yemek yiyemedim gece sütlü kahveyle bir iki ka$ik nutella yedim karnimin sesini durdurmak için.....
evet malesef günlerim hep böyle geçiyor, midemde bulaniyor hep..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?