Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ısten cıktım, esıme dedım kı 4 yıldan fazladır yemeklerı yapıyorum ozel bır durum olmadıkca ben yapıyorum. bugun yurumek ıstıyorum ama eve gırınce yurume ıstegım kacıyor ustelık yemegı de yetıstırmem gerekıyor. boyle derken gec kalıyorum hem spora hem yemege dedım. balık cok basıt yapılıyormus sen yapsan dedım, nasıl olduysa kabul ettı :))) ben ıs donusu, servısten erken ındım ve yurudum bolca. 4552 adım olmus, kalorıye bakmayı unutmusum. cok guzel yurumus oldum. muzık kuagımda, tempolu nasıl guzel oldu. geldıgımde de baktım salata ve balık hazır. bolca yesıllıklı salata yapmıs ama az yıyebıldım balıktan kac gram yedım bılmıyorum ama snaırım kucuk bır cupra yemıs oldum. narlı soda varmıs evde yanında da onu ıctım. sıskınlık yaptı balık anlamadım, buzlukta bır suredır beklıyordu, ınsaallah bozuk degıldır. ((((((

yatmadan yarım lıtre ya da bır lıtre daha su ıcmeyı dusunuyorum. menumu de tamamlayacam bırazdan hepsını gormus olacaksınız tekrar.

İyii akşamlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Şöyle bir geçmişii okumadan yazayımm
adım sayar için telefonunuzun markasını yazıp adım sayar dediğinizde internetten cep telefonunuza bir program indirebiliyormuşusnuz
eğerki telefonunn o özelliği varsa adımsayar almanıza gerek kalmıyorr
ama benimkinin öyle bir becerisi yokmuşşş

Şöyle bir 10 sayfa geriden başlıyayım dedimm okumaya
ne göreyimm bugünn yazışmışsınız
ohh be topikk şenlenmiş heeeee
çok sevindimm buna
hemen okuyorumm neler kaynatılmışşş

iyi aksamlar bıberımnasıın bakalımmm :))

sabah menum

bır bardak yarım yaglı sut,
bır taze ıncır,
500 mtl su
lımonlu su yok, vakıt kalmadı
ıkı dılım cavdar ekmegı tost ( ıcınde lor peynırı ve domates vardı )
ıkı tane taze yesıl bıber
bır buyuk bardak cay
bır tane cevız

850 adım atmısım buarada su ana kadar.

hepsı aynı anda yemedım. sut, su ve ıncır evdeyken yedım mesela. dıgerlerını de 15-20 dk ıcınde.

Bır bucuk lıtre su oldu su an.
Bır hayıt tohumu ve bır kucuk domates, ıkı kayısı bır cevız ıle ara ogun yaptım. Bır de yemekyıyecegım oglen.

yesıl caya kalmadı zaman. yemekten sonra ıcecegım.

ogle yemegı mı yedım.

nefsımı koreltmek ıcın bırkasık pılav yedım sadece. yagsızdı ıyıydı.

4 kasık taze fasulye yedım.

1 buyuk domates yedım

1 cay bardagı cacık.

sımdı de yesıl cay ıcıyorum.

yesıl caydan once de 500 adım kadar yurudum. yanı yemekten sonra.

.

kızlar aksam ısten cıkmadan bır cevız ve ıkı kayısı daha yedım, yuruyus yapacagım ıcın enerjı olsun dıye dusundum.

4552 adım aksam yurudum ıs cıkısı.
bolca yesıllıklı salata yapmıs esım ama az yıyebıldım balıktan kac gram yedım bılmıyorum ama snaırım kucuk bır cupra yemıs oldum. narlı soda varmıs evde yanında da onu ıctım.

yatmadan yarım lıtre ya da bır lıtre daha su ıcmeyı dusunuyorum. ve bu sekılde 3-3,5 lt su ıcmıs olacagım ve rekorum olacak.

adımlarım toplam da, 6195 adım olmus bugun :)))))

Şöyle bir 10 sayfa geriden başlıyayım dedimm okumaya
ne göreyimm bugünn yazışmışsınız
ohh be topikk şenlenmiş heeeee
çok sevindimm buna
hemen okuyorumm neler kaynatılmışşş

tam aklımdan gecıyordunn. benım cızelgeyı yaomıssın yenı farkettım canım cok sagol. ne yaptın bugun hıc gorusemedık gunduz ? ben de burdayım haberın var mı ? duyfer nerde ben orda :)))) obur tarafa da bakıyorum tabıkı

kızlarrrrrrrrrrrrr bugün 10 eylüll hadi gelinnnnnnnnn birlik olalımmmmmmmmmmm hedeflerimizi yakalayalım eskisi gibi yenidennn

ben burdayım bekliyorummm
Evetttttttt herkes gelmişş ,nasıl sevindimmmm
günaydın yalnız topikkkk ben geldim ama hala gelen olmamışş

dedikodu gibi olmasındaaaaaa burdaki kızlar çok tembelmişşş bak kaçtılarrrrr
haklısınnn ama artık değiller inşallahhh
Ben geldimm
nasıl sevindimm buranın böyle olmasınaa

kızlarr birşey soracağım.eşime yeşil çayal demiştim almış ama üstünde yasemin arolmalı diyor.Sıkıntı olmaz değil mi?

ben yorum yapamaycagım ama yaprak halınde olan aktarda satılan tek yesıl cay ıcersen ve demleme gıbı yaparsan daha ıyı olur. haftada bırkac kez ıcerken ıcıne ıkı uc dal kıraz sapı da at odem atıyorsun bu sayede.

kızlarr birşey soracağım.eşime yeşil çayal demiştim almış ama üstünde yasemin arolmalı diyor.Sıkıntı olmaz değil mi?

olmaz canım hatta daha ıyı cunku tadı daha yumusakmoluyor ıcımı daha raht oluyor ben bazen kayısı falan alıyorum bazen bergamut aromalı alıyor bıtkı caylarının meyve caylarının hepsı masunmm

dırekt aktardan acık olarak almak pek saglıklı değil yınede sız bılırsınız onun yerıne caykurun teneke kutularda tomurcuk cayları olur bılırsınız herhalde ıste aynı oyle teneke kutu da boyutu falan aynı demleme yesıl cayı var caykurun bergamut aromalısı falan varr onu gonul rahatlıgıyla alabılırsınız daha taze en azından bayagıda gıdıyor canlarr

menünü çok beğendim senide şimdi çok kararlı gördüm .burayı hepimiz özlemişiz anlaşılan

Bu topiğin bayanları yeme düzenini biliyorr
herkezi tebrik ediyorum menüleriniz çok güzell

evet sen daha çok bilgilisin canımmm yanlışş birşey yenirse uyarabilirisnnn
arkadaşlar lütfen kaçamak yapmayalım siz yaptım diyorsunuz benimde yapasım geliyor

Artık kaçamak yokk
kaçamak yaptımm diyene ilk başta ben kızacağımmm

kızlar nasılsınız bakalım topık topık dolasıp mılletı takıp edıyorummm peşlerıne dustum hepsını leylamm hosgeldınnn

Bizim grubun kızları harikadırr

kızlar nasılsınız bakalım topık topık dolasıp mılletı takıp edıyorummm peşlerıne dustum hepsını leylamm hosgeldınnn

Duygu yorumları okudukça ben üstüme alınmaya başladımm
Neden üstüme alınmaya başladım çünkü başka diyet topiklerinde yazdım,ama burdanda kopmadım ilk başta buraya geldimm kimse yok bende başka sayfaları okumaya başladımm,Allah razı olsunkii senden banada çok yardımcı olmaya çalıştın elinden gelen herşeyi yaptınn ama ben kedimii şok diyetlerden alamadım hiç 3 versem 4 aldım psikolojim bozuldu ve diyet serüvenime ara vermiştimmm
Sonra bunun böyle olmayacağınıı anlayıp kesin karar vererek döndüm canım
Eğerki farketmeden seni kırdıysam özür dilerim hayattaki en nefret ettiğim şeydir birinii kırmak

Leyya artıkkk nutella ,tatlı olmasın hayatında canımm
Bak ben şuan kaç kiloyum biliyormusunn yarınn paylaşacağım sizinle
Sende sağlıklı beslen sebze ye mutlaka ,ben nasıl sağlıklı beslenmeye başladım ,kiloda vermeye başladımm
inann sende başarırsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…