- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.204
- 423
- 42
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #11.061
ayy kızlar benimde biyerlerde bir mp3 üm olacaktı onu arayayımda bende müzikle yürüyeyimm...
şimdi gülmeyin ama osmanlının hücum marşıyla yürüsek ne hoş olur o yürüyüşün sonunda zafer olduğunu düşünerek...
sonuçta bizim zaferimizde azmin zaferi unutmayalım...
bebeğim gel gel ben seni ne oynatırım ayol teke yöresi burası
------antalyanın mor üzümü severler boyu uzunu imamın küççük kızını sarsam nezaman nezaman ...
-------cemilemin gezdiğidağlar meşeli,dirmil,güssün,hadi gali sende gel...
Kız hafta sonu kuzenin kınasında yıktık ortalığı bizim mahalle homojen her ilden adam var
antalyalı arkadaşlarla yayla havalarında sektik
konyalı çok mahallede konyalım oynamaktan bi hal olduk
halayları horonları saymıyorum bile...
Içimde bir tanecik kurt bile kalmadı bide 7 den 70 e herkesi oynattım
ya zeytini çok aramam ama sen dedikten sonrada hiç yemedim,tuzlu şeyleri sevmiyorum ben yaa...
hareketlı yabancı ve turkce muzıkler ındırdım ben zaten gecen aylarda. Hepsını telefona yukleyemedım. Oyuzden mp3aldım sırayla rahatca calar artık. Hareketlı muzık de cok farkedıyor yuruyusum, sarkı azıcık agır olunca ben de agırlasıyorum sankı.
Evet zafer bızım olacak inş. Herkesı sasırtmak, buyulemek ıstıyorum hatta vay be bu ne guzellık dedırtecegım esım aılem ve tum cevreme. Yuzu nekadar guzelmıs dıyıp, yarım kalan cumleler duymayacagım artık
ohhyandannnnnnn bi aşadan bi yukardan
Gözümde canlandın kurtlu seni...
ev temizliği kaonusunda emin ol aynı düşüncedeyim senle bende dün akşamdan senin gibi yapıp ev işleriyle meşgul oldum olmazsam şayet malak gibi dizi seyredip bişeyler gevelemekten korkuyorum...
su konusuna gelince herşeyin azı karar çoğu zarardır,,fazla su adamı fena zehirler genç bir arkadaşımızı bu uğurda toprağa verdik geçen yıllarda 2lt veya 3 litre arası normal hatta 3 bile fazla olabilir bazı bünyeler o suyu atamıyor çünkü....
mönüler günlük yazılıyormuş dünkü mönümü yazayım o zaman
Sabah
şuanda aktif olarak konu okuyan
Gamze
pomo
savaş
civciv
duygu
ben
çokkk altını çizerek belirteyim karabiber bacımm
isterseniz kilosu yakın olanlar eşleşsin yarışma yapalım..
ne dersiniz...
ben bır muddet ızınlıyım ama dıger kızlarla eslesme ısteyen olursa olabilirr
P.TESİ HERKEZ KG SUNUÖZELİMEMESAJ ÇEKTİĞİNDE BEN ONU AYARLICAMMM CANOLARşuanda aktif olarak konu okuyan
Gamze
pomo
savaş
civciv
duygu
ben
çokkk altını çizerek belirteyim karabiber bacımm
isterseniz kilosu yakın olanlar eşleşsin yarışma yapalım..
ne dersiniz...
HEPMUTLU OL O ZAMANcanım bana değişiklikler iyi geliyor....mutlu olunca deşarj oluyorum...
6 ZEYTİN Mİgünaydın kızlar bu günkü menüm
sabah 2 dilim ekmek 6 zeytin
2 bardak şekersiz çay
1 dilim peynir
5-6 dilim salatalık yarım domates
öğlen kızarmış ekmekli domates çorbası
bolca salata 1 bardak ayran
akşam zeytin yağlı taze fasulye 3-4 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran
aralarda:günboyu 2-3 bardak yeşil çay 1.5 lt su 1 neskafe 2 tane salatalık
Sabah
SENİN KG YAKIN OLDUĞUN KİŞİYLE EŞLEŞTİREYİMMİ İ
Sabah
pardon kızlar ya ben unuttum günlük yazılacaktı bugün kafam dalgın kusura bakmayın ben dün yazmıştım bu gününkünü de yazdım yarın yazmam artık
zeytın 3-4 tane yıyordum ben. duyfer dedıkten sonra 3 gundur yemıyorum. sadece pazar gunu yıyecegım
pardon kızlar ya ben unuttum günlük yazılacaktı bugün kafam dalgın kusura bakmayın ben dün yazmıştım bu gününkünü de yazdım yarın yazmam artık
munu bıldırımı soyle canım mesela bugun cuma ya bu sabah buraya dunku persembe gunu yedıgın menunu yazıcaksın yarında bugunku cuma gunu yedıklerını yazıcaksın tamam mı sekercımm
P.TESİ HERKEZ KG SUNUÖZELİMEMESAJ ÇEKTİĞİNDE BEN ONU AYARLICAMMM CANOLAR
HEPMUTLU OL O ZAMAN
6 ZEYTİN MİCNMZEYTİN ÇOKOLMUŞ TUZLUOLDUĞU İÇİN ÖDEM YAPAR KG ALDIRIR AKLINDA OLSUN YEŞİL ZEYTİN ODA 2-3 TANE YE HERGÜN YEME ,EKMEĞİN RENGİ İNŞALLAHESMERDİR,AKŞAM EKMEK YEMEMEN İYİ OLMUŞ
SENİN KG YAKIN OLDUĞUN KİŞİYLE EŞLEŞTİREYİMMİ İ
sağol canım benimm herkes mutlu olsun....
eşleşme güzel olur umarım içimizdeki olimpiyat ateşi hiç sönmez ve biz bu yılı ideal kilolarımızla kapatırız...
2013 te fittttt hatunlar olarak gireriz...
evet bende pazar gününden korkuyorum...sen pazar deyince tırstımm
kendimi dağlara taşlaramı vursam ne yapsam...
P.TESİ HERKEZ KG SUNUÖZELİMEMESAJ ÇEKTİĞİNDE BEN ONU AYARLICAMMM CANOLAR
HEPMUTLU OL O ZAMAN
6 ZEYTİN MİCNMZEYTİN ÇOKOLMUŞ TUZLUOLDUĞU İÇİN ÖDEM YAPAR KG ALDIRIR AKLINDA OLSUN YEŞİL ZEYTİN ODA 2-3 TANE YE HERGÜN YEME ,EKMEĞİN RENGİ İNŞALLAHESMERDİR,AKŞAM EKMEK YEMEMEN İYİ OLMUŞ
sağol canım benimm herkes mutlu olsun....
eşleşme güzel olur umarım içimizdeki olimpiyat ateşi hiç sönmez ve biz bu yılı ideal kilolarımızla kapatırız...
2013 te fittttt hatunlar olarak gireriz...
ulen naptın herşey birbirine girmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?