Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

alıntılar yanlız cıkmıs canım eslestırmeye duygu yapar ama senın kılona yakın kımse yok bıldıgım kadarıyla yınede duygu bakar bızde en yuksek ılk basladıgımızda bır ben bırde kararbıberım vardı bızde 83 kılo falandık

inşallah kızlar çok sağolun gerçekten süper destekler var
Duygucuğumm düşüncelerinde çok haklısın ileriye yatırım benim kilom bunun farkındayım...

ah baharda 69 u görüp sabit kalsaydım şimdi durum farklı olabilirdi bi ara 70 i bile gördüm tartıda

neyse durmak yok yola devam,en az 3 çocukkk,gitsin kilocuklar...

motivasyonumuzdan bişey kaybetmemek dileğimle ben biraz kaçıyorum...

bebek varken hersey bırraz daha zor, sen calısıyor musun ? bır de calısıyorsan ısın daha zor bebekle ama bak bebek olmasına ragmen duyfer spora cok guzel vakıt ayırıyor onu ornek almak lazım.

ama duyguya diyecek laf yok spora aşık resmen..hem helal diyorum zaten.
Evet canım 16 aylık bebeğim var ve de çalışıyorum akşam işten gelince yemek mi yapayım kızlamı oynayayım çamaşır orralıkmı toplayayım birazda dinleneyim mi bir de kış geliyor eve kapcancaz diziler derken :))))Bende dogum kilomu verirken ufak tefek sporlar yaptım leslie yürüyüş vs şimdi ilk hedefim mideyi küçültmek yemek yeme alışkanlığım çoğaldı yazın suçlusu ben değilim açık büfeler :)))

gamzem ufaklık kreşteyken sen neler yapıyorsun bakalım?
çok sessizsin yoksa banamı öyle geliyor yanlış hissetmiş olabilirim belkide.

gamzem ufaklık kreşteyken sen neler yapıyorsun bakalım?
çok sessizsin yoksa banamı öyle geliyor yanlış hissetmiş olabilirim belkide.

napayım cnm tembellık yapıyorum evı sılıp supurmem lazım ben otrudum pc basına kalkakmıyorum sızden ayrılamıyorumm sessız değilim sekerım yazmaya calısıyorum kahvaltımı yaptım geldım sımdı sen nasılsınn canım

bebek varken hersey bırraz daha zor, sen calısıyor musun ? Bır de calısıyorsan ısın daha zor bebekle ama bak bebek olmasına ragmen duyfer spora cok guzel vakıt ayırıyor onu ornek almak lazım.
sarıcivcivbaşarılı bir iş kadını,harika bir anne,disiplinli biri eminim vakti olsada daha neler yapar maşallah diyeyimdee

masallah duygucum allah ayırmasın yarabbımm
amin canım hepimizi eşimizden evladımızdanailemizden ayırmasın

bu senin elinde biliyorsun

aman iyi olsa bana nedense sessiz geldin..
olsun bugünde dinlen..Evde yokluğu belli oluyordur sessiz ev zor olur..
sabahçımı ??
işteyim çalışıyorum.
akşamda evde çalışıyorum :)))
ben topluyorum kızım dağıtıyor
ben yemek yapıyorum kızım buzdolabının içinde serinliyor acayip serinliği seviyor..

valla bebek olunca hıc bırsey dıyemıyorum. haklısın. bebek yokken, calısıyor olmak bıle zor. dun delı gıbı yurumek ıstedım bunu yapabıldım ama esım yemek konusunda yardımcı oldugu ıcın yapabıldım, ardından dınlenmek ıcın radyo dınledım oturarak. bebek olsa nasıl olurdu dusunemıyorum ve ıste mademkı bebegım olmuyor bebek olmadan tum kıloları atmam lazım dıye yola cıktım.

dızı kulturu esımde pek yok hatta hıc yok ve karısırdı. ıkı tane ancak ızlıyorum dıyebılırım. fılm ızlemeyı cok severım ben pcden ama epeydır onu bıle yapamıyorum, yogun gecıyor gunlerım buarada baya aktıf durumdayım.

evet ılk basta hatta ılkgun bır bosluk varmıs sessızlık varmıs gıbı zor oldu ama alıstım sımdı tam gun gıdıyor cnm sabah 9 aksam 4 te alıyorum ogle yemegı sabah kahvaltısı var ıkındı kahvaltısı var uyku uyuyan cocuklar ıcın uyku odaları var rahatız kres yonunden yanıı oğlum krese gıdınce ben resmen tembellestım hıc elım kolumkalkmıyor valla
ayy bu cocuklar cok seker oluyorr demekkı ıcını yanıyor cocugun napsın annesııı
kolay gelsın sanda canımm bu ardaa

ya ıs ve bebek hakıkaten zor canım. ALLAH yardımcın olsun. tek calısıyor olmak bıle yoruyor. bakalım benım bebısım olunca ben nasıl olacagım ? cok korkuyorum. annem kaynanam da yok yanımda. bakalım hayırlısı

buzdolabında serınlıyor haaaaaa cok guldum valla, gozumun onune geldı, dolabın ıcıne gıren ve serınlıkten gulen rahatlayan bır kızzzzz super ya.

bebek olunca zor..karnını doyur,yıka uyut ardından ortalıgı topla sabah için çantasını hazırla vs derken yoruluyorsun.
Bencede bebek yokken iyi kullan bu günleri düzenli yapabilirsin diyeti çocuk olunca ne zaman ne yiyeceğini şaşırıyorsun :))
iyi yapmış iyiki bu yoldasın çokta güzel ilerliyorsun..tebrikler.
benim eşimdede yok dizikültürü ama evde 2 tv olunca ben istediğim diziyi rahatlıkla izleyebiliyorum..pc başına kızım uyanıkla asla geçemem benden meraklı minik sultan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…