- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #11.101
benimiçin o listeden fazla çıkman değil fazla çık ama yeterlikararlıol kendni zorlama lğtfen istikrarlı ol yeterki şu 69 görelimilerde bebekdüşüncen olduğunda vbe hamilekaldığında zatenkg alcann ne kadar verirsen kardır
evet ya bende güzel enerji aldımkontes kebaplar vedalştıki haberin yokmu
acele etme olcan biliyorum bu gayretle olcak
munu bıldırımı soyle canım mesela bugun cuma ya bu sabah buraya dunku persembe gunu yedıgın menunu yazıcaksın yarında bugunku cuma gunu yedıklerını yazıcaksın tamam mı sekercımm
ozaman ben dunku menumu yınelıyorum........
sabah menum
bır bardak yarım yaglı sut,
bır taze ıncır,
500 mtl su
lımonlu su yok, vakıt kalmadı
ıkı dılım cavdar ekmegı tost ( ıcınde lor peynırı ve domates vardı )
ıkı tane taze yesıl bıber
bır buyuk bardak cay
bır tane cevız
850 adım atmısım buarada su ana kadar.
hepsı aynı anda yemedım. sut, su ve ıncır evdeyken yedım mesela. dıgerlerını de 15-20 dk ıcınde.
Bır bucuk lıtre su oldu su an.
Bır hayıt tohumu ve bır kucuk domates, ıkı kayısı bır cevız ıle ara ogun yaptım. Bır de yemekyıyecegım oglen.
yesıl caya kalmadı zaman. yemekten sonra ıcecegım.
ogle yemegı mı yedım.
nefsımı koreltmek ıcın bırkasık pılav yedım sadece. yagsızdı ıyıydı.
4 kasık taze fasulye yedım.
1 buyuk domates yedım
1 cay bardagı cacık.
sımdı de yesıl cay ıcıyorum.
yesıl caydan once de 500 adım kadar yurudum. yanı yemekten sonra.
.
kızlar aksam ısten cıkmadan bır cevız ve ıkı kayısı daha yedım, yuruyus yapacagım ıcın enerjı olsun dıye dusundum.
4552 adım aksam yurudum ıs cıkısı.
bolca yesıllıklı salata yapmıs esım ama az yıyebıldım balıktan kac gram yedım bılmıyorum ama snaırım kucuk bır cupra yemıs oldum. narlı soda varmıs evde yanında da onu ıctım.
yatmadan yarım lıtre ya da bır lıtre daha su ıcmeyı dusunuyorum. ve bu sekılde 3-3,5 lt su ıcmıs olacagım ve rekorum olacak.
adımlarım toplam da, 6195 adım olmus bugun :)))))
bebek varken hersey bırraz daha zor, sen calısıyor musun ? bır de calısıyorsan ısın daha zor bebekle ama bak bebek olmasına ragmen duyfer spora cok guzel vakıt ayırıyor onu ornek almak lazım.
Benim basit öğle yemeği önerim = 3 adet köfte yerine geçiyor bu yüzden akşam et yemeceksin sebze yiyeceksin sebze yemeğinde te olabilir normal.anlaştıkmı?? kontesim enerjiyim benim...
alıntılar yanlız cıkmıs canım eslestırmeye duygu yapar ama senın kılona yakın kımse yok bıldıgım kadarıyla yınede duygu bakar bızde en yuksek ılk basladıgımızda bır ben bırde kararbıberım vardı bızde 83 kılo falandık
sağol canım sebze yemeği varmış onu seçeceğim.....
gamzem ufaklık kreşteyken sen neler yapıyorsun bakalım?
çok sessizsin yoksa banamı öyle geliyor yanlış hissetmiş olabilirim belkide.
ozaman ben dunku menumu yınelıyorum........
sabah menum
bır bardak yarım yaglı sut, +
bır taze ıncır, cıssssss
500 mtl su +
lımonlu su yok, vakıt kalmadı
ıkı dılım cavdar ekmegı tost ( ıcınde lor peynırı ve domates vardı )
ıkı tane taze yesıl bıber
bır buyuk bardak cay
bır tane cevız
maşallah canım gayet doyurucu
850 adım atmısım buarada su ana kadar.
hepsı aynı anda yemedım. sut, su ve ıncır evdeyken yedım mesela. dıgerlerını de 15-20 dk ıcınde.
Bır bucuk lıtre su oldu su an.
Bır hayıt tohumu ve bır kucuk domates, ıkı kayısı bır cevız ıle ara ogun yaptım. Bır de yemekyıyecegım oglen.
süper canım :)
yesıl caya kalmadı zaman. yemekten sonra ıcecegım.
ogle yemegı mı yedım.
nefsımı koreltmek ıcın bırkasık pılav yedım sadece. yagsızdı ıyıydı.
4 kasık taze fasulye yedım.
1 buyuk domates yedım
1 cay bardagı cacık.
sımdı de yesıl cay ıcıyorum.
tatlım öglende güzel :)
yesıl caydan once de 500 adım kadar yurudum. yanı yemekten sonra.
.
kızlar aksam ısten cıkmadan bır cevız ve ıkı kayısı daha yedım, yuruyus yapacagım ıcın enerjı olsun dıye dusundum.
Buna gerek yokmuş aslında ama olsun:)
4552 adım aksam yurudum ıs cıkısı.
bolca yesıllıklı salata yapmıs esım ama az yıyebıldım balıktan kac gram yedım bılmıyorum ama snaırım kucuk bır cupra yemıs oldum. narlı soda varmıs evde yanında da onu ıctım.
akşam yemeğide gayet başarılı
yatmadan yarım lıtre ya da bır lıtre daha su ıcmeyı dusunuyorum. ve bu sekılde 3-3,5 lt su ıcmıs olacagım ve rekorum olacak.
adımlarım toplam da, 6195 adım olmus bugun :)))))
Tatlım menünün gayet hafif ti iradeni tebrik ediyorum..Başaracaksın
sarıcivcivbaşarılı bir iş kadını,harika bir anne,disiplinli biri eminim vakti olsada daha neler yapar maşallah diyeyimdeebebek varken hersey bırraz daha zor, sen calısıyor musun ? Bır de calısıyorsan ısın daha zor bebekle ama bak bebek olmasına ragmen duyfer spora cok guzel vakıt ayırıyor onu ornek almak lazım.
amin canım hepimizi eşimizden evladımızdanailemizden ayırmasınmasallah duygucum allah ayırmasın yarabbımm
inşallah kızlar çok sağolun gerçekten süper destekler var
duygucuğumm düşüncelerinde çok haklısın ileriye yatırım benim kilom bunun farkındayım...
Ah baharda 69 u görüp sabit kalsaydım şimdi durum farklı olabilirdi bi ara 70 i bile gördüm tartıda
neyse durmak yok yola devam,en az 3 çocukkk,gitsin kilocuklar...
Motivasyonumuzdan bişey kaybetmemek dileğimle ben biraz kaçıyorum...
napayım cnm tembellık yapıyorum evı sılıp supurmem lazım ben otrudum pc basına kalkakmıyorum sızden ayrılamıyorummsessız değilim sekerım yazmaya calısıyorum kahvaltımı yaptım geldım sımdı sen nasılsınn canım
ama duyguya diyecek laf yok spora aşık resmen..hem helal diyorum zaten.
Evet canım 16 aylık bebeğim var ve de çalışıyorum akşam işten gelince yemek mi yapayım kızlamı oynayayım çamaşır orralıkmı toplayayım birazda dinleneyim mi bir de kış geliyor eve kapcancaz diziler derken :))))Bende dogum kilomu verirken ufak tefek sporlar yaptım leslie yürüyüş vs şimdi ilk hedefim mideyi küçültmek yemek yeme alışkanlığım çoğaldı yazın suçlusu ben değilim açık büfeler :)))
aman iyi olsa bana nedense sessiz geldin..
olsun bugünde dinlen..Evde yokluğu belli oluyordur sessiz ev zor olur..
sabahçımı ??
işteyim çalışıyorum.
akşamda evde çalışıyorum :)))
ben topluyorum kızım dağıtıyor
ben yemek yapıyorum kızım buzdolabının içinde serinliyor acayip serinliği seviyor..
aman iyi olsa bana nedense sessiz geldin..
olsun bugünde dinlen..Evde yokluğu belli oluyordur sessiz ev zor olur..
sabahçımı ??
işteyim çalışıyorum.
akşamda evde çalışıyorum :)))
ben topluyorum kızım dağıtıyor
ben yemek yapıyorum kızım buzdolabının içinde serinliyor acayip serinliği seviyor..
sarıcivcivbaşarılı bir iş kadını,harika bir anne,disiplinli biri eminim vakti olsada daha neler yapar maşallah diyeyimdee
sağolasın canım çok naziksin...aynı düşünceler senin içinde geçerli tatlım.
spor aşkına hayranım her boş vaktini spora ayırabilmek marifet.
akşamları spora gitmeyi çok istedim geçen yıl eşimle ama olmadı.kızımı kime bırakacaktım ve işten gelince spora gidince kızımı görecek vaktim olmayacaktı.vazgeçtim bende.
amin canım hepimizi eşimizden evladımızdanailemizden ayırmasın
amin canım oğluşunla eşinle nice mutlu yıllar geçirmeniz dileğiyle mutlulugunuz daim olsun..
valla bebek olunca hıc bırsey dıyemıyorum. haklısın. bebek yokken, calısıyor olmak bıle zor. dun delı gıbı yurumek ıstedım bunu yapabıldım ama esım yemek konusunda yardımcı oldugu ıcın yapabıldım, ardından dınlenmek ıcın radyo dınledım oturarak. bebek olsa nasıl olurdu dusunemıyorum ve ıste mademkı bebegım olmuyor bebek olmadan tum kıloları atmam lazım dıye yola cıktım.
dızı kulturu esımde pek yok hatta hıc yok ve karısırdı. ıkı tane ancak ızlıyorum dıyebılırım. fılm ızlemeyı cok severım ben pcden ama epeydır onu bıle yapamıyorum, yogun gecıyor gunlerım buarada baya aktıf durumdayım.
Tatlım menünün gayet hafif ti iradeni tebrik ediyorum..Başaracaksın
evet sadece cıkarken atıstırmalık yapmasam ıyıymıs, gerek yoktu dedı duygu. enerjı olsun dıye yemıstım ama aksama cok acıkırsam dıye de korkumda atmıstım agzıma. tam tersı yurustenmıdır bılmıyorum aksam az yedım, balıgı bıle zor yedım.
Patronum muhasebey egeçti bende fırsatı yakaldım yazayım dedim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?