Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

harikasınnn canımm attığın 4552 adım yaklaşık 240 kalori attırmıştır sanaaa tebrik ederimmmmmmmmmmmmmm seni

harikasınn tekbirkusur yok maşallahh diyorummm sanaaa senbu işi becerceksinnnnnn

sagol canım inşaallah inşaallah. kendı ıc sesım ve senın destegınle bana umut vermen ıle ben bu yolda her gun daha ıyıye gıdıyorum cok sagol.

sabahki zeytin dışında menün güzel suda gayet güzelhergün bu kadar içsen harikaolur

iyiyim canım sen nasılsınn
sonunda topik şenlenmiş herkezler gelmiş herşey eskisinden daha güzel olacak ve busefer kızlar ve ben kesin vereceğizzz inşalalh
bende ıyıyım tadlımmmm evet butun kızlar toplandıkkk herkes ıstedıgı hedefe ulassın ınsallah

gunaydınnnnn

menun guzel olmus bence daha dogru dıyetısyenlerın soyledıgı zeytını cok sevıyorsanız sıyah yerıne yesıl yıyın dıyorlar yag oranı cok azmıs sıyaha gore bırde vermen gereken kılya gore degısır vermen gereken cok kılon yoksa 2 3 zeytınden bırsey olmaz bence

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın canlarımmmmmmmmmmm....

sizlere ve kendime verdiğim sözü tuttum

isterseniz baştan alayım

dünkü menüm:

sabah:1 dilim kepek ekmeği,domates,salatalık biber ,peynir

öğlen:1 kepçe şehriye çorbası,1 ortaboy tabak yağı az sosu fazla makarna,2 çatal patates salatası

akşam: salata yerine sövüş yaptım,1 domates,1 saltalık,2 biber yarım dilim kepek ekmeği

yatmadan meyve yemeyeyim dedim şeftali yerine:2 kaşık yoğurt

ve gün içinde :1 saat yürüyüş,3 lt.su,8-10 bardak çay,1 türk kahvesi(içeceklerde şeker kullanmıyorum bilginize)

akşam 6 dan 12ye kadarda evi sil süpür,çamaşır at,ve devasa bir ütü yaparak geceyi sonlandırdım....

bugun kırmızı et yemege calıs, aksam ya da oglen menunde.

canım menün çok güzel sadece kahvaltı az biraz fazla olmuş ama akşamın fazla olmasından binlerce kere daha iyidir emin ol...

duygu ben bır de evde olsaydım ıdda edıyorum haftada muhakkak ıkı kılo verırdım. cok enerjım var buaralar ama hareket edemıyorum bır derece hareket oluyor calısırken. bu aksam yorgun olmazsam, ev temızlıgımı de yapacagım, baskasına yaptırmayayım zaman sorunum olmadıkca. sonucta o da bır hareket, wc banyo temızlerım aksam, camasırlar var katlanacak. ertesı gun de sıler supururum aksam. evım kucuk, kolay oluyor temızlıgı. sadece utum kalır, onu da ya yaptırırım ya da pazar aksam otururken utulerım. bakalım.

dıyetısten teyzeme 4 lt ıcıyor, kıs gunu 5lt yaz gunu 10 lt bıle kapasıtemız var ılk kez duydum. 2-3 arası derdı benım dıyetısten. 3,5 lt suyu bızım kızlar demıstı ya senın fazla ıcmen lazım dıye oyuzden ıctım ben. ıcım yandıgından degıl ya ben zaten oyle cok susayan cok terleyen bır tıp degılımdır dıyetteyım dıye ıcıyorum boyle :)))

ayy kızlar benimde biyerlerde bir mp3 üm olacaktı onu arayayımda bende müzikle yürüyeyimm...

şimdi gülmeyin ama osmanlının hücum marşıyla yürüsek ne hoş olur o yürüyüşün sonunda zafer olduğunu düşünerek...

sonuçta bizim zaferimizde azmin zaferi unutmayalım...

zeytini bilmiyordum ben dün katıldım aranıza duydum ödem yapıyormuş diye duyfer uyardı.Bu sabah yemedim.Eğer istikrarlı gidersem pazar kahvaltıda sadece belki 2 taneye izin verebilirim mi acaba kendime?

bende ıyıyım tadlımmmm evet butun kızlar toplandıkkk herkes ıstedıgı hedefe ulassın ınsallah

gunaydınnnnn

Günaydın güzellikkk

günaydın kuşummmm aferim yaa ulen ne oldu herkezee şikayetçi değilimde hepimizin kafasına saksı düşmüş gibi kontesimm devamınıdiliyorum benimduygularımla oynama hep böyle isterim menüleri
ya zeytini çok aramam ama sen dedikten sonrada hiç yemedim,tuzlu şeyleri sevmiyorum ben yaa...
ödemyapıyor annemmm

sen evde olsan eminimdaha fazlakgverirdin olsun azolsun ama olsun herhafta verkg,işte teredütteyim ilaçlarını bilmed.ğim içinfazlamısu içsen biaraştırmak lazım,fazla su içek zararlı bunu biliyorum ama sendeial içiyorsun kesin birşey diyemiyorum

Son düzenleme:

ev temizliği kaonusunda emin ol aynı düşüncedeyim senle bende dün akşamdan senin gibi yapıp ev işleriyle meşgul oldum olmazsam şayet malak gibi dizi seyredip bişeyler gevelemekten korkuyorum...

su konusuna gelince herşeyin azı karar çoğu zarardır,,fazla su adamı fena zehirler genç bir arkadaşımızı bu uğurda toprağa verdik geçen yıllarda 2lt veya 3 litre arası normal hatta 3 bile fazla olabilir bazı bünyeler o suyu atamıyor çünkü....

Günaydın canlarım ses verip kaçacagım öglen yine ugrarım.

Perşembe Menü;

Sabah : 1 avuç badem
Ara hurma 5-6 adet
Ara erik
Öglen 1 dilim ekmek-2 adet karper peynir -1 adet domates
Ara erik
Akşam : 5 adet köfte- 1 kase yogurt- domates salatası birde slatalık turşusu
1 avuç badem
4 fincan yeşilçay 2 lt su 2 bardak çay

zeytini bilmiyordum ben dün katıldım aranıza duydum ödem yapıyormuş diye duyfer uyardı.bu sabah yemedim.eğer istikrarlı gidersem pazar kahvaltıda sadece belki 2 taneye izin verebilirim mi acaba kendime?

elbet ccnm c.tei pazar ayarında ye gamzeminde dediğigibi yeşil ye biraz ılıksuda tut 2 tane ye tabi
kendiadıma hedefime ulaşasaya kadar yemicem

kuşummm ne demek bu haftaki kilomu senin için veriyorum başarım sana armağan olsun...

her hafta birine armağan ederiz kiloları başarı babında dedim yoksa yağ et bazında sonsuza kadar kaybolsun kilocuklar...

delü ,güldürdün beni gaza gelip antalyaya kadaryürürmartık,bakbi de ben anlatayımslow müzikçıkınca hafiftempoyudüşürüyorumhareketli çıkıncaa ooooooooooyyytutabilene aşkolsun hatta koşmaya başlıyorum mirkelam gibi

bebeğim gel gel ben seni ne oynatırım ayol teke yöresi burası
------Antalyanın mor üzümü severler boyu uzunu imamın küççük kızını sarsam nezaman nezaman ...

-------Cemilemin gezdiğidağlar meşeli,dirmil,Güssün,hadi gali sende gel...

kız hafta sonu kuzenin kınasında yıktık ortalığı bizim mahalle homojen her ilden adam var

antalyalı arkadaşlarla yayla havalarında sektik

konyalı çok mahallede konyalım oynamaktan bi hal olduk

halayları horonları saymıyorum bile...

içimde bir tanecik kurt bile kalmadı bide 7 den 70 e herkesi oynattım

kuşummm ne demek bu haftaki kilomu senin için veriyorum başarım sana armağan olsun...

Her hafta birine armağan ederiz kiloları başarı babında dedim yoksa yağ et bazında sonsuza kadar kaybolsun kilocuklar...
gitsin kaka kilolar,hadi buhafta benim için ver sonra kendin için ver sonraonun için,sonraşunun için,sonra sonrasonra,,,,,,,,,,

katılıyorummmm

günaydın kuşum,içinmi almıyor az buldum biraz bisebze yemeği şart öğlene onun dışında yine iyisin yine iyisin yineiyisin (maşallah)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…