Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

benim kızım sıcagı hayatta sevmez.suya bayılır enizden çıkmıyor düşün..maşalalh..kapkara sultanım benimm..
seninde allah yardımcın olsun tatlım.
Rabbim gönlüne göre versin.
İsteyen herkese nasip etsin hayırlı evlatlar.
Korkma rabbim sabır veriyor üstesinden gelirisn evelalalh.
Benim kızıma anane ile babanne bakıyor rahatım o yüzden.
yazları kendi evlerine bıraktık akşamları aldık
kış geliyor tekrar geçen kışki gibi benim evimde bakacakalr sabah gelip akşam gidecekler.

tskler canım. ınsaallah bakalım hem zayıflamıs hem de kucagımda bır bebek ıle resım paylasacagım ınsaallah hedefledıgım gıbı olursa, sanırım 2014 baharında bu resmı gorebılecegız :)))))

ya bız de ıkı tane var ona bıle karısır, dızlere gıcık oluyor da. neyse ıdare edıyoruz ıste hem bu yıl benım de cok ıcımden gelmıyor tv den sogudum bıraz.

yaaaaaa evet pc delısı bu cocuklar. duygunun oglu kuzey de tuslara zarar vermıstı sanırım gecenlerde :))))) benım arkadasınkı de oyle olmustu

sen de egedesın anlasılan :)))

bız karı koca bılmıyoruz yuzmeyı, dogru durust ne tatıl ne denız gormusuz ıc anadolulu olarak ama cocugum bılsın ıstıyorum burda yasarsak bıle yuzme kursuna gonderecegım.

amın cumlemıze nasıp etsın insallah rabbım.

sen bakım konusunda rahatmıssın cok sevındım. bakalım bız nasıl yapacagız ılerde

Vavvv tam gün iyiymiş canım..Ne güzel düzenli disiplinli.Yaşıtları ile bişr arada.
Evet evde olmaları ayrı olmamaları ayrı bazen ben erken gidiyroum eşim alıp geliyor aglıyorum o arada yerde oyuncagını görünce evlerimizin neşeleir onlar.Allah ayırmasın evlatlarımızdan bizleri.amin.
Evet yani sana ne oluyorsa hadi hadi kalk canım..Cuma bugün.
Sende silkenem işlerini halledip at kendini dışarılara gez dolaş hafat sonu için alışveriş yap hemde yürüyüş olur.
Benim kızım komedi zamanlarını yaşatıyor her hareketini biz taklit yapıyoruz.

sen de egedesın duygu gıbı demekkı. ne guzel.
bız karı koca yuzmeyı bılmıyoruz valla ne cocukluk ne sımdı dogru durust denızlı tatıller yapmadık ıc anadolulu olarak :))) ama cocugum ogrensın ıstıyorum hıc olmadı yuzme kursuna gonderırım ılerde.

amın canım cumlemıze nasıp etsın RABBIM.

sen bakım konusunda rahatmıssın ne guzel.

inşallah canım rabbim gönlüne göre verir.
2014 senin yılın olacak desene.

Yok canım ben istanbuldayım.
Ama evlendiğimden bu yana tatil yaparız kızım dogru yine yaptık kızımı 2 buçuk aylıkken soktum denize doktorumuz sokabilirsin demişti sonra 4 aylıkken soktum bu yılda 3 kez tatil yaptık soktum alıştı istiyor zaten.Bende yüzmeye vereceğim acayip istekli yüzenleri takip eidyor aynılarını yapmaya çalışıyor maşallah dyeyim bende.

kızlar totom ağrıdı mutfakmassından yazıyorumgideyim biraz uzanayımm,ALLAH yardımcınız olsun ya bütüngün otur otur iyi dümdüz olmuyorsunuz

kızlar totom ağrıdı mutfakmassından yazıyorumgideyim biraz uzanayımm,ALLAH yardımcınız olsun ya bütüngün otur otur iyi dümdüz olmuyorsunuz

27 aylıkoldu teyzesi azönce kurabiye verdim tabağı getirmiş anne bitti yok diyor tabağı getiriyor, yicem ben buveleti,bizimki artık kendihalinde bensizuyumuyor yine ama beni yormuyor oyuncaklarıyla oynuyor çizgi filmseyrediyor sıkıldımı benle oynuyor böyle geçiyor günümüz,bi uyku vakti geldimi huysuz o kadar,ALLAHIM HEPİSNİ KÖTÜLÜKLERDEN KORUSUN olmayanlarada evlat versinn

ya ben azönce sade nescafe içtim az süt ekledim o iştahımı kapattı karnım taş gibi oldu[/QUOTE]

afiyet olsun canım.1 su bardağı süte ekliyorum ben nescafeyi tatlım. ama süt şişirir biraz bekle geçer hareket. oturmaya alışınca zor olmuyor canım sandalyede rahat bel yastığımda var degmeyin keyfime :)
oy oy kurban olurum ben ona büyüdü koca adam oldu seninki artık işin kolaylamış..memeden kestin değilmi yazın.benim kızım hareketli yerinde oturmuyor.
amin canım amin isteyen herkese nasip etsin.amin.

Son düzenleme:
kızlarrr ben geldim herkes yemeğe gitmiş sanırım...

öğlen yemeğimi şu dakika itibari ile yemiş bulunmaktayım

4 kaşık taze fasulye yağını suyunu iyice süzdüm
1 küçük dilim kepek ekmeği
1 kase salata
1küçük kase mercimek çorbası takriben 4 veya 5 kaşık içtim(boğazlarım sızlıyor sıcak bişeyler içmek için çorba içtim)

takriben 300 kaloriye yakın almışımdır eksiği var ama fazlası mümkün değil

akşam eğer çok aç olursam eti yaparım eğer açıkmazsam sövüş salata yapıp yerim

valla kıloma ragmen hıc bel agrısı sırt agrısı bılmezdım ama nasıl uc bucuk yıldır yogun calısmaya sureklı masa basında oturmaya alıstıysam, boynumda duzlesme bıle basladı bu yıl. sormaaaaa cok zararlı ama ne yapalım iş işte..... hem sen de bızım gıbıydın unuttun mu :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…