- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.204
- 423
- 41
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #11.141
inşallah canım rabbim gönlüne göre verir.
2014 senin yılın olacak desene.
Yok canım ben istanbuldayım.
Ama evlendiğimden bu yana tatil yaparız kızım dogru yine yaptık kızımı 2 buçuk aylıkken soktum denize doktorumuz sokabilirsin demişti sonra 4 aylıkken soktum bu yılda 3 kez tatil yaptık soktum alıştı istiyor zaten.Bende yüzmeye vereceğim acayip istekli yüzenleri takip eidyor aynılarını yapmaya çalışıyor maşallah dyeyim bende.
harikasınnn kontesayy kızlar benimde biyerlerde bir mp3 üm olacaktı onu arayayımda bende müzikle yürüyeyimm...
şimdi gülmeyin ama osmanlının hücum marşıyla yürüsek ne hoş olur o yürüyüşün sonunda zafer olduğunu düşünerek...
sonuçta bizim zaferimizde azmin zaferi unutmayalım...
ben herşeye varımmm kontesimşuanda aktif olarak konu okuyan
Gamze
pomo
savaş
civciv
duygu
ben
çokkk altını çizerek belirteyim karabiber bacımm
isterseniz kilosu yakın olanlar eşleşsin yarışma yapalım..
ne dersiniz...
harikasınnn kontes
ben herşeye varımmm kontesim
harikasınnn kontes
bu sefer başaracağız kontess ben çok inandım bu seferP.TESİ HERKEZ KG SUNUÖZELİMEMESAJ ÇEKTİĞİNDE BEN ONU AYARLICAMMM CANOLAR
HEPMUTLU OL O ZAMAN
6 ZEYTİN MİCNMZEYTİN ÇOKOLMUŞ TUZLUOLDUĞU İÇİN ÖDEM YAPAR KG ALDIRIR AKLINDA OLSUN YEŞİL ZEYTİN ODA 2-3 TANE YE HERGÜN YEME ,EKMEĞİN RENGİ İNŞALLAHESMERDİR,AKŞAM EKMEK YEMEMEN İYİ OLMUŞ
sağol canım benimm herkes mutlu olsun....
eşleşme güzel olur umarım içimizdeki olimpiyat ateşi hiç sönmez ve biz bu yılı ideal kilolarımızla kapatırız...
2013 te fittttt hatunlar olarak gireriz...
bu grubun en kilolusu bendim diye biliyorummmevet esleselım. kım kımınle yakınki ??? ben 108,50 oldum bugun ıtıbarı ıle. kımler var yakın ?????
oldugunu sanmıyorum da((((
senle benmii olacağız acaba
harikasınnn kontes
harikasınnn kontes
P.TESİ HERKEZ KG SUNUÖZELİMEMESAJ ÇEKTİĞİNDE BEN ONU AYARLICAMMM CANOLAR
HEPMUTLU OL O ZAMAN
6 ZEYTİN MİCNMZEYTİN ÇOKOLMUŞ TUZLUOLDUĞU İÇİN ÖDEM YAPAR KG ALDIRIR AKLINDA OLSUN YEŞİL ZEYTİN ODA 2-3 TANE YE HERGÜN YEME ,EKMEĞİN RENGİ İNŞALLAHESMERDİR,AKŞAM EKMEK YEMEMEN İYİ OLMUŞ
sağol canım benimm herkes mutlu olsun....
eşleşme güzel olur umarım içimizdeki olimpiyat ateşi hiç sönmez ve biz bu yılı ideal kilolarımızla kapatırız...
2013 te fittttt hatunlar olarak gireriz...
Canımm kendinii kasma olsunn kilo almış olabilirsin ama bak bu sefer kesinn vermek istiyorsun değilmi , oyüzden kilolar senden korksuncanımm bu hafta çok zor 72 yi görsem öpüp başıma koyacağım çok kilo aldım yaa
belki ay sonuna gelmeden 69'u görürüz...
Canımm kendinii kasma olsunn kilo almış olabilirsin ama bak bu sefer kesinn vermek istiyorsun değilmi , oyüzden kilolar senden korksun
aynen canım
sistem oturtsam birde çok iyi olacak...
alıntılar yanlız cıkmıs canım eslestırmeye duygu yapar ama senın kılona yakın kımse yok bıldıgım kadarıyla yınede duygu bakar bızde en yuksek ılk basladıgımızda bır ben bırde kararbıberım vardı bızde 83 kılo falandık
bende dicektimki ben varım diye ama sen demişsinn canımm
buranınn en şişkosu bendimmm
bu sefer başaracağız kontess ben çok inandım bu sefer
bu grubun en kilolusu bendim diye biliyorummm
senle benmii olacağız acaba
obur grupta aynı kılolarda olan vardı, 100 kilo cıvarında bır genc kız vardı, 95 kılo olanlar vardı ama senınle benım aramda baya fark varmıs ya.
bende dicektimki ben varım diye ama sen demişsinn canımm
buranınn en şişkosu bendimmm
napayım cnm tembellık yapıyorum evı sılıp supurmem lazım ben otrudum pc basına kalkakmıyorum sızden ayrılamıyorummsessız değilim sekerım yazmaya calısıyorum kahvaltımı yaptım geldım sımdı sen nasılsınn canım
aynenn ya bugün banada öyle olduu ama birdaha katiyen uykudan kalktığımda azıcık bilgisayara bakayımm sonra iş yaparım demiyeceğimm
dün saat 9 buçuğa kadar bütün işlerii bitiridimm bugün tık yokk
sadece düzledim ve bulaşık yıkadım oakadar
kızlarrr ben geldim herkes yemeğe gitmiş sanırım...
öğlen yemeğimi şu dakika itibari ile yemiş bulunmaktayım
4 kaşık taze fasulye yağını suyunu iyice süzdüm
1 küçük dilim kepek ekmeği
1 kase salata
1küçük kase mercimek çorbası takriben 4 veya 5 kaşık içtim(boğazlarım sızlıyor sıcak bişeyler içmek için çorba içtim)
takriben 300 kaloriye yakın almışımdır eksiği var ama fazlası mümkün değil
akşam eğer çok aç olursam eti yaparım eğer açıkmazsam sövüş salata yapıp yerim
hımmm ok anladım. o ara ogun degıldı aslında. ara ogun yapmıstım az da olsa.
ok saat dıkkat edecegım ama aksam en erken 8 de yıyebılıyorum hatta bazen sekız bucuga kayıyor. esımle bu konu uzerınde konusuyoruz tam plan otursun paylasırım sızler ıle.
hadi bakalım
yemek yeme saatleir çok önemli o yüzden diyorum ya ben tembelleştim.
özellikle sabah 8.de kahvaltı yapılması gerekiyor
ınsaallah canım ınsaallah 2013 yazında hedefledıgım kıloda, 2014 baharında da kucagımda bebegımle olacagım ınsaallah
hımmmm ıstanbul. benım askım. aılem 4 yıldır ıstanbulda bu sebeple sık sık gelıyorum. bayramda ordaydım en son. adalar, pier loti, fayton turu vs derken super gezdımmmmmm
bızım sırket yıllık ızın vermıyor hıc tatıl yapamadık dını bayramlar dısında. o da 4 gun oluyor ıkı gunu yolda gecıyor gıbı oluyor.
evet yuzmeye ver muhakka. sporcu bır kız olsun, kasları guclu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?