Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

canım çekirdek avucumun ortası kadar 10 yada 15 tane onun için kalorisi düşük yazdım çayı akşama kadar içtiğim o hepsini akşam içmedim ama keşke hiç içmesem tabi 1 dilim pastayıda kızımla beraber yedim zaten :)

merhaba arkadaşlar
bol kalorili bir hafta sonu geçirdim malesef aile yemeğimiz vardı gecede misafir kaldık pazar günüde iyice abarttık menümü yazmaya utanıyorum valla

Bende utanıyorumm bu hafta kötü geçtii kızkardeşim izinden geldii annemlerr herçeşit mangall yaptılarr ,

bu arada canımm cetvelini nasıl yaptın

bebişim tam bir abur cubur hastası bende dışardan hazır almak yerine evde minik kekler yapıcam ama kendim nasıl yemicem orasını düşünüyorum:)anne olupta diyet yapmak çok daha zor yedir ama yeme:))

haa ok o zamannn :)

aynen canım allah yavrularımıza uzun omurler versin saglıklı huzurlu mutlu

amin cnm sen nerelisinn?

bebişim tam bir abur cubur hastası bende dışardan hazır almak yerine evde minik kekler yapıcam ama kendim nasıl yemicem orasını düşünüyorum:)anne olupta diyet yapmak çok daha zor yedir ama yeme:))

ahh be zeynnebim kanayan yarama parmak bastın bizimde her öğleden sonra abur cubur saatimizz bende kendim yapmakistiyorum amaa amasını sen anladınn biraz sabır diyorum kendimeee oğlumla birilikte yicezz biraz daha sabır

ahh be zeynnebim kanayan yarama parmak bastın bizimde her öğleden sonra abur cubur saatimizz bende kendim yapmakistiyorum amaa amasını sen anladınn biraz sabır diyorum kendimeee oğlumla birilikte yicezz biraz daha sabır

ben duyfercim bugün minik müffinler yapıp buzluğa atıcam kızıma her gün bir tane çıkartıp yediricem kendimi böyle frenleme çalışıcam ama kızımın her lokmasınıda sayarım gibime geliyo:))))

ne güzel yaa hem zayıflıyoruz hemde arkadaşlıklar ediniyoruz.bir taşta iki kuş vuruyoruz:)hepimiz harikayız kızlar:)

evet nmm yaa dur bi biraz daha geçsinn daha güzel olcak aşa yukarı kimler devamlı görüyoruz zatenn
sen dene olursa banada öğret oyaptığını bende yapayım

aynen canım cok zor oluyor helde sofrda atılmasın diye agzıma tıkıstırdıgım seyler cok oluyor (ama artık yapmıyorum ) mesela dun oğluma makarna yediriyorum doydum anne verme dedi tabaktada 2 kasıklık falan vardı bende yemek istemedim o bana baktı ben ona baktım bir hısım tabagı tezgaha bırakıp içeri kactımmmm ben galipgeldim
haa ok o zamannn :)

amin cnm sen nerelisinn?
ben bandırmalıyım canım annem kastamonulu babam cankırılı ama onlarda evlenıp kacmıslar bandırmaya yerlesmısler annem daha 17 yasındaymıs 24 senedir bandırmadalar bende orda dogup buyudum bandırmlıyım dıyorum annemde kendini oyle goruyor artık
ne güzel yaa hem zayıflıyoruz hemde arkadaşlıklar ediniyoruz.bir taşta iki kuş vuruyoruz:)hepimiz harikayız kızlar:)
masallah canım bize masallah daha once 2 tane daha zayıflama topiğinde bulundum ama bu sıcaklıgı hossohbeti bulamadımacıkcası surklı bi gruplasma halı oluyordu herkes bell,i kişilere cevap yazıp diğerlerini gormezden geliyordu bende bıraktım ama burası bı muhetsem inş. hep boyle gider
sabah verdiğim karışımı yaptımmm kokusu süper bakalım tadı nasılll???

ohh afiyet olsun canım

işte zaamnlaa hep böyle olcaz en dayanışmaz şeylere bile dayancaz yada bir kaşık alcazz
demek kaçtı annen haaa kaçak gelinn
bende o tip yerleri sevmiyorum elbet birileri birlerine daha yakın gelebilir ama burdaa paylaşımm olmalı herkez herkeze cvp vermeli atladığımkişler varsa emin olun görmüyorumdurr malum çocuk la zor yazılıyor şuan mama sandalyesine koydum nottbooku ayaktA yazıyorum oğlan pepee izliyorrr

merhaba arkadaşlar bi kaç gündür size yazamıyorum malum haftasonu dün kahvaltıda

sigara böreği (3 tane)
çay
zeytin
peynir
domates
salatalık ( off çok yedim :S erkek arkadaşımın annesi çağırmıştı )

öğle:
1 çikolata ( bu erkekler hiiiç destek olmuyor ye aşkım bişi olmaz dedi bende dayanamadımmm ( )

akşam:
kaşık salata pirinç pilavı
et sote
yemeğe davetliydik kötü bi haftasonuydu..

anlasılan genelımız haftasonu ucundan bucagından kacırmısız olsun canım bu hafat telafı ederiz cok sıkı sarılırız diyetimize sıfır kacamaksız

ben cıkıyorum kızlar yemek yapıcam gorusmek uzere

kötü başlamışsın kötü bitmişşş
kızlarr kendimze geleimm ilk hafta diyee fazla takmıyorum önümzde hafta sonu minimum kaçamakla gelinnn yoksa yürümez buişş nasıl vercez< yaza kadar
unutmayın zayıfladıkmı zaten yice< bunlardan kg korucaz sporlaa yada bir sonraki öğünü keserek ama kg muza kg katmayalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…