- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #1.121
ALLAH ŞİMDİDEN KABUL ETSİNN. Sahurda inş birşeyler yersin çünkü gün boyu aç kalcan iki lokmada olsa yeee
ben bir avuç çekirdekte 80 kalori olduğu konusunda biraz daha aaştırma yap bence düşün bir elmada 65 kalori varsaa nasıl çekirdekte 80 olurrr yanlışın var cnm daha fazlaaa
birde bunları akşam yapman çok kötü olmuş tmm doğum günü pastası okey onda bile yediğinin yarısı yeseydin keşkee hadi onu yedin neden çekirdek yedin hadi onuda yesin boşuna 150 kalorilik çayyy ahhh be cnmmm
yerim ben onu yaa demek annesi, yanına yatınca uyuyorr ee en huzurlu yer dimi
merhaba arkadaşlar
bol kalorili bir hafta sonu geçirdim malesef aile yemeğimiz vardı gecede misafir kaldık pazar günüde iyice abarttık menümü yazmaya utanıyorum valla
haa ok o zamannn :)canım çekirdek avucumun ortası kadar 10 yada 15 tane onun için kalorisi düşük yazdım çayı akşama kadar içtiğim o hepsini akşam içmedim ama keşke hiç içmesem tabi1 dilim pastayıda kızımla beraber yedim zaten :)
aynen canım allah yavrularımıza uzun omurler versin saglıklı huzurlu mutlu
bebişim tam bir abur cubur hastası bende dışardan hazır almak yerine evde minik kekler yapıcam ama kendim nasıl yemicem orasını düşünüyorum:)anne olupta diyet yapmak çok daha zor yedir ama yeme:))
ahh be zeynnebim kanayan yarama parmak bastın bizimde her öğleden sonra abur cubur saatimizz bende kendim yapmakistiyorum amaa amasını sen anladınn biraz sabır diyorum kendimeee oğlumla birilikte yicezz biraz daha sabır
ne güzel yaa hem zayıflıyoruz hemde arkadaşlıklar ediniyoruz.bir taşta iki kuş vuruyoruz:)hepimiz harikayız kızlar:)
sen dene olursa banada öğret oyaptığını bende yapayımben duyfercim bugün minik müffinler yapıp buzluğa atıcam kızıma her gün bir tane çıkartıp yediricem kendimi böyle frenleme çalışıcam ama kızımın her lokmasınıda sayarım gibime geliyo:))))
evet nmm yaa dur bi biraz daha geçsinn daha güzel olcak aşa yukarı kimler devamlı görüyoruz zatenn
sen dene olursa banada öğret oyaptığını bende yapayım
aynen canım cok zor oluyor helde sofrda atılmasın diye agzıma tıkıstırdıgım seyler cok oluyor (ama artık yapmıyorum ) mesela dun oğluma makarna yediriyorum doydum anne verme dedi tabaktada 2 kasıklık falan vardı bende yemek istemedim o bana baktı ben ona baktım bir hısım tabagı tezgaha bırakıp içeri kactımmmm ben galipgeldimbebişim tam bir abur cubur hastası bende dışardan hazır almak yerine evde minik kekler yapıcam ama kendim nasıl yemicem orasını düşünüyorum:)anne olupta diyet yapmak çok daha zor yedir ama yeme:))
ben bandırmalıyım canım annem kastamonulu babam cankırılı ama onlarda evlenıp kacmıslar bandırmaya yerlesmısler annem daha 17 yasındaymıs 24 senedir bandırmadalar bende orda dogup buyudum bandırmlıyım dıyorum annemde kendini oyle goruyor artıkhaa ok o zamannn :)
amin cnm sen nerelisinn?
masallah canım bize masallahne güzel yaa hem zayıflıyoruz hemde arkadaşlıklar ediniyoruz.bir taşta iki kuş vuruyoruz:)hepimiz harikayız kızlar:)
sabah verdiğim karışımı yaptımmm kokusu süper bakalım tadı nasılll???
aynen canım cok zor oluyor helde sofrda atılmasın diye agzıma tıkıstırdıgım seyler cok oluyor (ama artık yapmıyorum ) mesela dun oğluma makarna yediriyorum doydum anne verme dedi tabaktada 2 kasıklık falan vardı bende yemek istemedim o bana baktı ben ona baktım bir hısım tabagı tezgaha bırakıp içeri kactımmmm ben galipgeldim
ben bandırmalıyım canım annem kastamonulu babam cankırılı ama onlarda evlenıp kacmıslar bandırmaya yerlesmısler annem daha 17 yasındaymıs 24 senedir bandırmadalar bende orda dogup buyudum bandırmlıyım dıyorum annemde kendini oyle goruyor artık
masallah canım bize masallahdaha once 2 tane daha zayıflama topiğinde bulundum ama bu sıcaklıgı hossohbeti bulamadımacıkcası surklı bi gruplasma halı oluyordu herkes bell,i kişilere cevap yazıp diğerlerini gormezden geliyordu bende bıraktım ama burası bı muhetsem inş. hep boyle gider
ohh afiyet olsun canım
işte zaamnlaa hep böyle olcaz en dayanışmaz şeylere bile dayancaz yada bir kaşık alcazz
demek kaçtı annen haaa kaçak gelinn
bende o tip yerleri sevmiyorum elbet birileri birlerine daha yakın gelebilir ama burdaa paylaşımm olmalı herkez herkeze cvp vermeli atladığımkişler varsa emin olun görmüyorumdurr malum çocuk la zor yazılıyor şuan mama sandalyesine koydum nottbooku ayaktA yazıyorum oğlan pepee izliyorrr[/QUOTE
evet canım kacak gelın bene hep buyurken sen sakın kacma kzıımben senı gelınlıkle evlendiricem bak istediğine vericem diye hep tembihlerdi ne zaman bı kına gecesine gitse gozleri dolardı içinde bi ozlem kalmıs
işte zaamnlaa hep böyle olcaz en dayanışmaz şeylere bile dayancaz yada bir kaşık alcazz
demek kaçtı annen haaa kaçak gelinn
bende o tip yerleri sevmiyorum elbet birileri birlerine daha yakın gelebilir ama burdaa paylaşımm olmalı herkez herkeze cvp vermeli atladığımkişler varsa emin olun görmüyorumdurr malum çocuk la zor yazılıyor şuan mama sandalyesine koydum nottbooku ayaktA yazıyorum oğlan pepee izliyorrr[/QUOTE
evet canım kacak gelın bene hep buyurken sen sakın kacma kzıımben senı gelınlıkle evlendiricem bak istediğine vericem diye hep tembihlerdi ne zaman bı kına gecesine gitse gozleri dolardı içinde bi ozlem kalmıs
kıyamam yaa içinde kalmış her genç kız ister bunuyaşamak annene bir gün kınA GECESİ SUPRİZİ YAP İÇİNDE KALMASINNN
kıyamam yaa içinde kalmış her genç kız ister bunuyaşamak annene bir gün kınA GECESİ SUPRİZİ YAP İÇİNDE KALMASINNN
aklımada gelmiyor değil bakalım kısmet
merhaba arkadaşlar bi kaç gündür size yazamıyorum malum haftasonu dün kahvaltıda
sigara böreği (3 tane)
çay
zeytin
peynir
domates
salatalık ( off çok yedim :S erkek arkadaşımın annesi çağırmıştı )
öğle:
1 çikolata ( bu erkekler hiiiç destek olmuyor ye aşkım bişi olmaz dedi bende dayanamadımmm( )
akşam:
kaşık salata pirinç pilavı
et sote
yemeğe davetliydik kötü bi haftasonuydu..
merhaba arkadaşlar bi kaç gündür size yazamıyorum malum haftasonu dün kahvaltıda
sigara böreği (3 tane)
çay
zeytin
peynir
domates
salatalık ( off çok yedim :s erkek arkadaşımın annesi çağırmıştı )
öğle:
1 çikolata ( bu erkekler hiiiç destek olmuyor ye aşkım bişi olmaz dedi bende dayanamadımmm( )
akşam:
Kaşık salata pirinç pilavı
et sote
yemeğe davetliydik kötü bi haftasonuydu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?