- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #1.141
anlasılan genelımız haftasonu ucundan bucagından kacırmısız olsun canım bu hafat telafı ederiz cok sıkı sarılırız diyetimize sıfır kacamaksız
ben cıkıyorum kızlar yemek yapıcam gorusmek uzere
bazen size bakıoyurm hep geçmişi yorumları okuyorum maşallah 40 yıldır birbirinizi tanıyormuşsunuz gibi çok güzel valla ben herzaman giremiyorum girdiğimde de sizee çook imreniyorummm... benim yerimede kaynatın boll boll paylaşımlrda bulunun ben gelince hepinizin yazdıklarını okuyorum canlarım benim:)))
görüşmek üzere canım evet bu hafta dahada dikat edicemm
kizlar morelim çok bozuk yaaa, az önce tartildim ( açim orucum yani) ve cumadan bugüne tammm 900gr almi$im!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! $oktayim yaa üstelikte birden bire almadim hergün bir kaç yüz gram derken toplami 900gr oldu üstelikte su toplayan bir$eyde yemedim vede adetim çok uzak...
hareketlerinimi kıstın herzaamnkinden dahamı hareketsizsinn 900 gr birşey değil verirsin daha vazla alma yeterki
bazen size bakıoyurm hep geçmişi yorumları okuyorum maşallah 40 yıldır birbirinizi tanıyormuşsunuz gibi çok güzel valla ben herzaman giremiyorum girdiğimde de sizee çook imreniyorummm... benim yerimede kaynatın boll boll paylaşımlrda bulunun ben gelince hepinizin yazdıklarını okuyorum canlarım benim:)))
selahattin dönmezde lahanayı çok tavsiye ediyorr şimdiki diyetim den olumlu sonuç almazsam denicemm mutlakabilmemki aslinda her zamanki gibi hareket ediyorum ama neden oldu bilmiyorum, in$allah daha fazla almam ama 900gr cumaya kadar veremem
aklima lahana çorbasi diyeti yatti iyice ara$tirdim faydasini gören çok, yapmayi planlioyorum 1 hafta sürüyor ama malzemeler yok evde almam lazim
merhabalar herkese aynen bende sana katılıyorum samimiyetiniz çok güzel ya bu kesinlikle size artı yönde bir etkidir kilo verme konusunda eminimki bende arada gelip yazdıklarımı yazıyorum işte öyle bir uğryayım dedim :)
7.30 1 kase nesfit yağsız sütle
11.30 5 tane limonlu form biskvi
14.30 karnıbahar ve 2 kaşık kepekli makarna 1 kaşık yoğurt
az öncede karnıma ağrılar girdi leblebiye vurdum kendimi 50 gr falan sarı leblebi ve 3 tane badem şekeri yedim :/
selahattin dönmezde lahanayı çok tavsiye ediyorr şimdiki diyetim den olumlu sonuç almazsam denicemm mutlaka
selahattin dönmezde lahanayı çok tavsiye ediyorr şimdiki diyetim den olumlu sonuç almazsam denicemm mutlaka
Bende utanıyorumm bu hafta kötü geçtii kızkardeşim izinden geldii annemlerr herçeşit mangall yaptılarr ,
bu arada canımm cetvelini nasıl yaptın
ara$tirmalarima göre çorbanin bir kasesi 90 kaloriymi$ ama vücut onu eritmek için 300 kalori harciyormu$ yani gün boyu ne kadar yersen kâr, ama tadi berbatmi$!! ben okul ba$lamadan ba$lamak istiyorum ama malesef malzemeler $u anda yok evde, belki yarin annemle ali$veri$e gideriz
malzemeler
domates
sogan
beyaz lahana
kirmizi büyük dolmalik biber
kereviz sapi
maydanoz
evde sadece sogan ve domates varr off yarin ba$lamak istiyordum oysa
ay tadı kötüysee yok almayım yediğim şey azda osla keyif vermeliii
lahanayı bende tavsiye ederim kesinlikle kilo verdiriyor bıraktıktan sonrada vermeye devam ediyosun ama ben artık yiyemediğim için yapmıyorum
bu arada bugün 76,900 çıktım tartıda çook mutluyumm
Lahana çorbasını daha önce ebdne denemiştimm faydasınıı görmüştümm en çokta suyunu içtimm lahana kürü yaptımm çok sık tuvalete çıkarıyrduu
ya kızlarr bugünn bende bir iştahsızlıkk mutsuzlukk dokunsalar ağlama hissi vbarr ama bir konudaa yokk
herhalde hafta sonuu kaçırıncaa birazz üzüldümm ve motivasyonum düştüü amaa yok kızlarr bırakmakk yokk sizlerlee başaracağımm bunuuu
inşallah ben aslında girip okuyorum yazılanları ama akşamları falan çok samimi bir ortam oluyor yazmaya çekiniyorumbu aralar çok mutluyum ama bir listeye bağlı kalmaksızın 1,5 kilo verdim sanırım böyle kendini kasmayınca insan daha rahat kilo veriyor çok fazla takmayıp kararlı olmak lazım ilk amacımız sağlıklı beslenmek olmalı :)
pirinçsiz kapuska yemeği yapsak öğlenleri bir hafta boyunca yesek acaba aynı etkiyi yaparmıkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?