Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ay tadı kötüysee yok almayım yediğim şey azda osla keyif vermeliii

ben katlanabilirim galiba

az önce tatlı krızine girdim resmen gofretleri elledim elledim bıraktım kutluyorum kendimi
ufak bi kase yoğurdun içine bir tatlı kaşığı şeftali reçeli koydum birazda çubuk kraker ohhh mutluyum şimdi

tebrikler canim seni kutluyorum

kızlarrrrrrrrrrrr şöyle düşünün diyelim aylardan nisan harika bir güneş varr ılık bir havaaa kg çoğu gitmişş yeni cicilermizi çin alış veriş heyecanı sarmışşş kapayın gmzlernizi hayal edinn, ineik kıyafetlermiz yakışıyor bizee sizce bunun için değmezmi ha gayret ben inmianıyorum biz bunu başrcam öyle 900 gr yada yaptıığnız kaaçmaklar bizi yıldırmasınnn olcak bu iş hadi evdekiler açın müziği oynayınn sularınız içinn yola devammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kapuska beyaz lahanadan yapılıyo canım
senin canın musakka istedi galiba
biliyorum xnm daa benim direk aklım karnıyarığa gitti nedensee bugün bi değişik olsum ben tambuğday ekmeğini trabzon ekmeği kabuskayıı karnıyarık olarak hayal ediyorumm:))

kabuskayı yap denee olmazsaa banada öğret emiii

bugün o kadar bozuldumki inan hayal edemedim bileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr annemi ali$veri$ için ikna ettim!!!!!!!! lahanalari ve malzemelri almaya gidecegiz iftardan önceee diyalogumuzu yazayimmm
ben : anne ali$veri$e gitsek?
anne : neden?
ben : lahana almam lazim
anne: hayir saçmalama yeterince zayifladin $u rengine bak
ben : hayir zayiflamadim!!
anne : yemin et?
ben : vallahi anne
anne : tamam karde$in okuldan gelsin beraber giderizzz

çok fenayimmm

yok canımm çekilmee inann sende yazmakk istediğinn kişinin mesajına cevap yazabilirsinn şart değill öyle karşılıklıı yazışmakk,sen girer yazarsınn arkadan başkasıı girer o yazar onaa,
yoksa herkez daha yenii tanıyor birbirinii

eskiden yapabiliyordummm ama şimdii olmuyorr
duyferin verdiğii linktenn yapıyordumm amaa yok olmuyor benimde bir arkadaşş ona yaptırsam iyi olur bu hamilelik cetvelimide o yapmıştıı oğlumaaa
kilomuu karşımda görsemm birazz gaza gelirimm belkimm

az önce tatlı krızine girdim resmen gofretleri elledim elledim bıraktım kutluyorum kendimi
ufak bi kase yoğurdun içine bir tatlı kaşığı şeftali reçeli koydum birazda çubuk kraker ohhh mutluyum şimdi

harikasın tatlık kutluyorum seniii

ayy annen çok tatlııı slm söyle bendennnn

harikasın tatlık kutluyorum seniii

ayy annen çok tatlııı slm söyle bendennnn

duyfercim hafta başına güzel başlamakk istiyordumm geçenn haftakii gibii
ama nedense öyle değilimm
ama dediğinn gibii olmalıyımm şöyle bir tokat lazımm banaaa

duyfercim hafta başına güzel başlamakk istiyordumm geçenn haftakii gibii
ama nedense öyle değilimm
ama dediğinn gibii olmalıyımm şöyle bir tokat lazımm banaaa
hemen toparla kendinii aç penereyi derin nefe all fazlaa dışarda durma benimyüzümden hasta olmaa:)))
bak biraz daha iyi olcann eminnn ol ben senden umutluyumm

hadii canımm sennn yapp arkandanda bizde gelelimmm

hayalii bile çokk güzeldiii gerçeğinii düşünemiyorummm bilee
o güzel duygularıı daha önce yaşamıştım

kızlar işlerim yoğun çok yazamadım....

bu haftada ben lahana çorbasını içeceğim koca tencere ful dolu nasıl bitecek biter heralde beee.. Ofise bile getirdim kavanozla tadıda ımmm mis mis kebap:))))

ama faydası gerçekten güzel deneyelim...

aaa $a$irdim tadi gerçekten güzelmi? peki içine ne koydun bende bu ak$am yapacagimda

canım ınsallah yaparsın tadıda guzel dıyorsan harıka
valla ben 3 gun yaptım 2 kılo verdım onunla ama delı gıbı corbadan ıctım

hadii canımm sennn yapp arkandanda bizde gelelimmm

hayalii bile çokk güzeldiii gerçeğinii düşünemiyorummm bilee
o güzel duygularıı daha önce yaşamıştım

eminol çok güzel bir duygu 36 -38 beden olmak 50 kg günlerimi özlüyorum alternatif çokk giydiğin yakışıyorr gerçeğini yaşıcan nmm biraz sabrett nefsine yenilme az öne oğluma yediirken bir kaşık olma atcaktım ağzıı hemenn geri fren yaptımm

benim diyet bi yarasın işee hemen söylücemm sizee
slm mıllet esım evde oldugu ıcın sık yazamıyorum bu hafatada ızınlıymıs malesef
neyse baya bı spor yaptım hafta sonu ..

yediklerinede dikkat et eşim evde oldumu ben saçmalıyorumm neyseki oda rejşimde:):)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…