- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #11.921
Selam,
İş ile ilgili biraz gerginim üzerinede az önce sevdiğim kurabiyelerden geldi masamda napsam yaaaaaa
hoşgeldin ben eyiyim cnm sen nasılsın cnmm varmı akrabağdan haberr,kız bizede yolla lokmadanoğluma yedireyim
yeme sakınnnnnn derin derin nefes alll
yada bi tane ye çok canın çektiyse
sabahki yediğin ne kuzum hiç yemedimm inşallah ödemyapmazturşu dediğin için diyorum ee güzelmenün bana göre bravooöğle yemeğimi yedim akşamki menüde aşağı yukarı belli
allaha şükür kriz zamanlarım ge.çti kaçamak yapmıyorum iki gündür
yarın nete giremem şimdiden menümü yazayım
sabah
beyaz lahana turşu kavurmasıtuzsuz ve yağsız az salçalı yaptım
bir dilim ekmek
bir parça beyaz peynir
şekersiz çay
şekersiz neskafe
öğle
istavrit buğulama 5 yada 7 olabilir çok minikti sayamadım
üç halka patates bayağı çok soğan dilimi hepsini birlikte fırınladım
bir dilim ekmek
roka çoban salata
neskafe yine
elma yicem yürüyüşe gitmecden önce
akşamada
eltilerle toplancaz tavuklu keşkek yapıcaklar sadece bi tabak ondan yerim tamamdır
suyu iki litreye tamamlarım
düşün mantık yappp nefes alSelam,
İş ile ilgili biraz gerginim üzerinede az önce sevdiğim kurabiyelerden geldi masamda napsam yaaaaaa
GERGİNOLDUĞU İÇİN HEPSİNİ YİYEBİLİRyeme sakınnnnnn derin derin nefes alll
yada bi tane ye çok canın çektiyse
ay sağ ol yapmış kadar oldun valla bende isterdim ben pek yemekde yetenekli değilim senden yerdioğluşumbende iyiyim canım
çocuk aynı canım ya ayğından vurulmuş işte başkada detay bilinmiyo
ahh yakın olsak kuzeye teyzesi ne mamalar yapar ama işteee
sesin geliyorr cnmmkızlarrr sesim geliyo muuu sayfaları göremiyom ben yazdıklarınızı bilem okuyamadımm
afiyet olsunay off sevdiğimden 1 kutuuu masmda bakıyor bana
ben yeşil çay yapayım kendime napim 1 tanede yiyim nefisssss
ben içim yada yörsanalıyorum onlar yarım yağlı içim mavi yörsan turuncu renkli kutulardaaduygu aldın mı malzemelerını ?
Ha bır de aklıma geldı. Dun ben super marketlerı falan hep dolastım ama yarım yaglı yogurt bulamadım. Peynır buluyorum ama yogurt yok. Kucuk yerde yasamanın sıkıntısı ıste. Lıght yogurt var o da buyuk kaplarda degıl zaten. Uc tane almam gerektı, pahalı da ha dıger kova yogurtlarına gore hesap yapacak olursam. Lıght aldım mecburen yaa
bir de müsli aldım, tropık meyvelı. Bir de dıyet bıskuvılerden aldım, kuryemısler ıle ara yapıyorum sureklı, degısıklık olur bazen dıye dusundum. Kraker ve pırınc patlaklı olandan aldım. Bır paket 229 kalorı o pırınc patlaklı. ıcınde 8 tane var.bır tanesı 28,63 oluyor yaklasık olarak ozaman.
yani bedenen çok iyyiymde,bu pasta malzemeleri satan yerde moralman biraz çöktüm bi damlacık şeyler ne kadar pahalııı neysee can sağ olsunn
sen nasılsınnnnn cancazımmm sevgi yumağım
öğle yemeğimi yedim akşamki menüde aşağı yukarı belli
allaha şükür kriz zamanlarım ge.çti kaçamak yapmıyorum iki gündür
yarın nete giremem şimdiden menümü yazayım
sabah
beyaz lahana turşu kavurmasıtuzsuz ve yağsız az salçalı yaptım
bir dilim ekmek
bir parça beyaz peynir
şekersiz çay
şekersiz neskafe
öğle
istavrit buğulama 5 yada 7 olabilir çok minikti sayamadım
üç halka patates bayağı çok soğan dilimi hepsini birlikte fırınladım
bir dilim ekmek
roka çoban salata
neskafe yine
elma yicem yürüyüşe gitmecden önce
akşamada
eltilerle toplancaz tavuklu keşkek yapıcaklar sadece bi tabak ondan yerim tamamdır
suyu iki litreye tamamlarım
duygu aldın mı malzemelerını ?
ha bır de aklıma geldı. dun ben super marketlerı falan hep dolastım ama yarım yaglı yogurt bulamadım. peynır buluyorum ama yogurt yok. kucuk yerde yasamanın sıkıntısı ıste. lıght yogurt var o da buyuk kaplarda degıl zaten. uc tane almam gerektı, pahalı da ha dıger kova yogurtlarına gore hesap yapacak olursam. lıght aldım mecburen yaa
bir de müsli aldım, tropık meyvelı. bir de dıyet bıskuvılerden aldım, kuryemısler ıle ara yapıyorum sureklı, degısıklık olur bazen dıye dusundum. kraker ve pırınc patlaklı olandan aldım. bır paket 229 kalorı o pırınc patlaklı. ıcınde 8 tane var.bır tanesı 28,63 oluyor yaklasık olarak ozaman.
tatlım senin menülerin iştahımı kabartıyor inan
ama güzel dengelemişsin keşkeki fazla kaçırma yanlız...aman haa
ben içim yada yörsanalıyorum onlar yarım yağlı içim mavi yörsan turuncu renkli kutulardaa
malzemeleeri aldım harika bir dükkan çokgüzel şeyler var başlangıçolarak birşeyler ladımmm denicem yarın pazar günü rasim çekerim beğenirsemm
tebrık ederım yıne saglıkla kılo vermenı dılerım. metabolızma konusunda ben de cok dertlıyım ama yılmıyorum. zaten masa bası ıs, stres, tup bebek tedavılerı ve ekmek sevıyor olusumdan dolayı 85lerden 100 lere ulastım 4-5 yılda.
canım sana tavsiyem daha doğrusu bana doktorumun tavsiyesidir bu light ürünler aman aman öyle etkili değil kilo vermede sonuçta az yiyeceksin olay bu
mesela 1 dilim beyaz ekmek 90 cal.
kepekli ekmek 1 dilim 60 cal yani aman aman bir fark yok
onun için doktorum herşeyi normal ye az az yee
zaten kilo aldıran şeyler belli yağ,un,tuz,şeker
1.bunların yoğun olduğu gıdalardan uzak duruyoruz
2.bunların normal oranda bulunduğu gıdaları az tüketiyoruz
3.bunların az olduğu veya hiç olmadığı gıdaları istediğimiz kadar yiyebiliyoruz...
mesela 1 sandık salatalık yersen ortalama 5 kilo gelse bir insan asla yiyemez 5 kilosu:700 calori
ama bunun yerine bir günde yarım kilo baklava güne yayılarak yenebilir 500gr: 2.500 calori
bunlar örnek tabii tercih bizim....
yeme ıle sorun yok benım. tutup da lıght cıkolata alayım yapmadım yanı. sadece sut urunlerını yarım yaglı tuket dedı duygu. ben hepsını oyle yapıyordum ama yogurt bulamadım ıste. tam yaglı yıyordum, yarım yaglı alayım dedım, bulamadım lıght aldım mecburen.
lıght dıyet urun olarak da kraker ve o pırınclı seyden aldım sadece. elmalı, lımonlu olanları sevmıyorum. ben meyve ve kuruyemıs turlerı ıle ara yapıyorum zaten.
anladım canım benim demek istediğim hani bulamıyorum dedin ya üzülmene gerek yok aralarında aman aman bir kalori farkı yok..
normalde yiyebilirsin...
hiç unutmam eşimin bir anısı var onun ofisinde bir bala vardı eskiden rejim yapıyormuş hergün kepek ekmekle yemeğini yiyormuş ama 1 ekepekli ekmeği bitiriyomuşş
yani azalma yok sadece beyazdan kepekliye geçmiş tabi........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?