Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

duygu aldın mı malzemelerını ?

ha bır de aklıma geldı. dun ben super marketlerı falan hep dolastım ama yarım yaglı yogurt bulamadım. peynır buluyorum ama yogurt yok. kucuk yerde yasamanın sıkıntısı ıste. lıght yogurt var o da buyuk kaplarda degıl zaten. uc tane almam gerektı, pahalı da ha dıger kova yogurtlarına gore hesap yapacak olursam. lıght aldım mecburen yaa

bir de müsli aldım, tropık meyvelı. bir de dıyet bıskuvılerden aldım, kuryemısler ıle ara yapıyorum sureklı, degısıklık olur bazen dıye dusundum. kraker ve pırınc patlaklı olandan aldım. bır paket 229 kalorı o pırınc patlaklı. ıcınde 8 tane var.bır tanesı 28,63 oluyor yaklasık olarak ozaman.

sabahki yediğin ne kuzum hiç yemedimm inşallah ödemyapmazturşu dediğin için diyorum ee güzelmenün bana göre bravoo
Selam,
İş ile ilgili biraz gerginim üzerinede az önce sevdiğim kurabiyelerden geldi masamda napsam yaaaaaa
düşün mantık yappp nefes al
yeme sakınnnnnn derin derin nefes alll
yada bi tane ye çok canın çektiyse
GERGİNOLDUĞU İÇİN HEPSİNİ YİYEBİLİR

geçmişe bakamıyorum kusura bakmayın herkes iyidir umaraım...sinriden koluma agrı girdi..yoruldumda bugün.

Neyse ben işleriem bakayım görüşürüz..........Bugün erken çıkıcam 4.de giremem daha..İnşallah yaarın sabah güzel bir lsite sunrarım sizeeeee

bende iyiyim canım
çocuk aynı canım ya ayğından vurulmuş işte başkada detay bilinmiyo

ahh yakın olsak kuzeye teyzesi ne mamalar yapar ama işteee
ay sağ ol yapmış kadar oldun valla bende isterdim ben pek yemekde yetenekli değilim senden yerdioğluşum

kızlarrr sesim geliyo muuu sayfaları göremiyom ben yazdıklarınızı bilem okuyamadımm
sesin geliyorr cnmm
ay off sevdiğimden 1 kutuuu masmda bakıyor bana
ben yeşil çay yapayım kendime napim 1 tanede yiyim nefisssss
afiyet olsun
ben içim yada yörsanalıyorum onlar yarım yağlı içim mavi yörsan turuncu renkli kutulardaa
malzemeleeri aldım harika bir dükkan çokgüzel şeyler var başlangıçolarak birşeyler ladımmm denicem yarın pazar günü rasim çekerim beğenirsemm

yani bedenen çok iyyiymde,bu pasta malzemeleri satan yerde moralman biraz çöktüm bi damlacık şeyler ne kadar pahalııı neysee can sağ olsunn
sen nasılsınnnnn cancazımmm sevgi yumağım

iyiiym canım ruhen idare eder bedenen dirençliyim savaştayım grip olmayacağım... işler yoğun,sistemde yoğun,
ara ara giriyorum işte

canım maalesef o tarz ürünler pahalı oluyor...

tatlım senin menülerin iştahımı kabartıyor inan
ama güzel dengelemişsin keşkeki fazla kaçırma yanlız...aman haa

canım sana tavsiyem daha doğrusu bana doktorumun tavsiyesidir bu light ürünler aman aman öyle etkili değil kilo vermede sonuçta az yiyeceksin olay bu
mesela 1 dilim beyaz ekmek 90 cal.
kepekli ekmek 1 dilim 60 cal yani aman aman bir fark yok
onun için doktorum herşeyi normal ye az az yee

zaten kilo aldıran şeyler belli yağ,un,tuz,şeker

1.bunların yoğun olduğu gıdalardan uzak duruyoruz
2.bunların normal oranda bulunduğu gıdaları az tüketiyoruz
3.bunların az olduğu veya hiç olmadığı gıdaları istediğimiz kadar yiyebiliyoruz...

mesela 1 sandık salatalık yersen ortalama 5 kilo gelse bir insan asla yiyemez 5 kilosu:700 calori
ama bunun yerine bir günde yarım kilo baklava güne yayılarak yenebilir 500gr: 2.500 calori

bunlar örnek tabii tercih bizim....

benımkının marka da yorsanmıydı hatırlamıyorum ama yarım yaglı yazmıyorum emınım. lıght yazıyor. pempe renklı. ustelık en kucuk boylardan. oyle 5 kıloluk yoktu.

sabırsızlıkla beklıyor olacagız ılk orneklerı :)))

size tavsiyem karbonhidratları yani zararlı karbonhidratları hayatınızdan çıkartnmanız.birde kaliteli karbonhidratlar var bunlar ; yeşil kırmızı mercimek kurufasülye nohut az miktarda olursa bulgur bunları doymak için tüketin ama günde sadece birinde 100 gr almak şartıyla.beslenmeniz agırıkla et ve sebze olsun en az haftada 3 kez spor yapın uzun vadede olsa bir yılda istediğiniz kiloya geliceksinizdir.bende vermek istediğim 10 kg yi bu yöntemş kullanarak yapıcam

yeme ıle sorun yok benım. tutup da lıght cıkolata alayım yapmadım yanı. sadece sut urunlerını yarım yaglı tuket dedı duygu. ben hepsını oyle yapıyordum ama yogurt bulamadım ıste. tam yaglı yıyordum, yarım yaglı alayım dedım, bulamadım lıght aldım mecburen.

lıght dıyet urun olarak da kraker ve o pırınclı seyden aldım sadece. elmalı, lımonlu olanları sevmıyorum. ben meyve ve kuruyemıs turlerı ıle ara yapıyorum zaten.

bendensinn üstümaltıma göredaha fazla,bende doğumda gördüm 90 kg[/QUOTE]

ya bende neyapıcagımı bilmiyorum en zayıf oldugum halimde bile kot giydiğimde oturdugumda göbegim fırtlıyo şeytan dio 34 beden ol git genede yağ aldır belim çizgifilm karakterlerininki kadar ince olsun...:))) bu seferde çocuklar yolda görse korkar.şaka maka hepimi halimize şükredelim mükemmel die bişey yoktur herşey kafamızda biter aynaya her baktığımızda aynaya diyelimki; hadi çekinme beni çok güzel buluyorsun dimi :) :=)

anladım canım benim demek istediğim hani bulamıyorum dedin ya üzülmene gerek yok aralarında aman aman bir kalori farkı yok..
normalde yiyebilirsin...

hiç unutmam eşimin bir anısı var onun ofisinde bir bala vardı eskiden rejim yapıyormuş hergün kepek ekmekle yemeğini yiyormuş ama 1 ekepekli ekmeği bitiriyomuşş
yani azalma yok sadece beyazdan kepekliye geçmiş tabi........

hımmm anladım sımdı olayı :))) ya kontes benım kıloyu bılıyorsun, yaş 29. her gecen gun metabolızma yavaslıyor zaten ve kaldı kı 4. yılımı doldurdum, anne olmak ıstıyorum seneye yaza hamıle kalmak ıstıyorum. yıne tup bebek denılecek belkı. denemeler vs derken 35lere cıkmaktan korkuyorum. ıyıce kasayım dıyorum. cok kasmak da ıyı degıl ,. sureklı programlanmıs yasıyorum. sapıttım gıbı oldum. ıse falan odaklanamıyorum.

yok ya ben oyle degılım, onun hep bılıncındeydım dıyetten once de. dıyet urunmus dıyıp, tıka basa yemıyorum :))) o kısıye de yuh yanı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…