- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #11.961
bende inciri yumurta geliştiriyo diye yedim bol bol taze taze
kışında kurusunu alıp yiyorum bide havucunda şok faydası varmış yumurtalara
kız ben havucu yeni duydum...havucun kalorisi daha az. yaaa
EVET CNM,Hayırdır hastamı oluyorsun birşey yok dimiiyiiym canım ruhen idare eder bedenen dirençliyim savaştayım grip olmayacağım... işler yoğun,sistemde yoğun,
ara ara giriyorum işte
canım maalesef o tarz ürünler pahalı oluyor...
yarım yağlı olan turuncu renginde yorsanın bende yada içim mavi yAYÖRSAN ALIYORUM YOKSA TAM YAĞLI ALIYORUM LİHGT ÜRÜNLERE KARIŞIYIM BİİYORSUNNbenımkının marka da yorsanmıydı hatırlamıyorum ama yarım yaglı yazmıyorum emınım. lıght yazıyor. pempe renklı. ustelık en kucuk boylardan. oyle 5 kıloluk yoktu.
sabırsızlıkla beklıyor olacagız ılk orneklerı :)))
HAYIR GEREKİRSE TAM YAĞLI AL LİGHT ALMAA TERCİH BİR Y.YAĞLITERCİH İLİ TAM YAĞLI BAŞKA TERCİHYOKyeme ıle sorun yok benım. tutup da lıght cıkolata alayım yapmadım yanı. sadece sut urunlerını yarım yaglı tuket dedı duygu. ben hepsını oyle yapıyordum ama yogurt bulamadım ıste. tam yaglı yıyordum, yarım yaglı alayım dedım, bulamadım lıght aldım mecburen.
lıght dıyet urun olarak da kraker ve o pırınclı seyden aldım sadece. elmalı, lımonlu olanları sevmıyorum. ben meyve ve kuruyemıs turlerı ıle ara yapıyorum zaten.
KATILIYORUM SANA MESELA ESMER EKMEK BULAMAZSAN BİLE BEYAZ EKMEĞİ KIZART AMAL İGHT YOKanladım canım benim demek istediğim hani bulamıyorum dedin ya üzülmene gerek yok aralarında aman aman bir kalori farkı yok..
normalde yiyebilirsin...
hiç unutmam eşimin bir anısı var onun ofisinde bir bala vardı eskiden rejim yapıyormuş hergün kepek ekmekle yemeğini yiyormuş ama 1 ekepekli ekmeği bitiriyomuşş
yani azalma yok sadece beyazdan kepekliye geçmiş tabi........
HIMM HARİKA ...BENDE ERİŞTELİ YEMEĞİNİ YAPARIM YADA OĞLUŞA MERCİMEK ÇORBASI YAPARKEN BİRAZ KIRMIZI BİRRAZ YEŞİL MERCİMEK VE SEBZELERLE ÇORBA YAPAIM,KENDMİ İÇİN İSE BOL YEŞİLLİKLİ SLATAÜSTÜNE YEŞİL MERCİMEK ÜSTÜNE BİRAZ YOĞURT ELMA SİRKESİ LİMON ANAM OKADARSIKI TUTUYORKİİyeşil mercimek çok güzel bir gıda ama tabi salatasını yapabilirsin,çorbasını veyada yemeğini
bence çorbasını yap tam anlamıyla faydasını gör
şimdi yeşil mercimeği temizce yıka üstünü 3 parmak geçe su koy vur ocağa, ister düdüklüye ister normal tencereye iyice haşla
sonra bunu bilandırda iyice çırp sonrada içine nane,pul biber,azda karabiber , kimyonda accık koyabilirsin bunlarıda katıp bir taşım kaynat
sonra afiyetle iç...
düşünsene hiç yağ ve salça koymadık tuzuda isteğine göre az koyabilirsin baharatlar tuzu çok aratmıyor
yemeğinide salçalı az yağlı bir karışımda mercimeği kavur sonra normal su koyup pişir yada önceden haşladığın mercimeği kuşbaşı etle yemekte yapabilirsin...
ama en sağlıklısı verdiğim çorba yöntemi kırmızı mercimeklede yapıyorum ben çok güzel oluyor..
GELMİŞ GEÇMİŞ OLSUNN CNMM ÖNEMLİOLN SAĞLIK DEDİĞİN GİBİ,BEN SENİ GÖRDÜM SEN 64-65 OLSAN YETER BENCEişlerimi toparladım geldim
bende şişmanlama hikayemi yazayım
ben hep zayıfttım aslında ,yiyip yiyip kilo almayan tiplerdendim ,gece kalkardım koca tabak barunya yiyip üstüne tatlımı yer uykuma devam ederdim
sonra bi anda aşırı zayıfladım ve hastalandım
zehirli guatr olmuştum ve nodüllerim vardı ameliyat olmam lazımdı ama değerlerimin düşmesi lazımdı .çok fazla hormon ilacı içtim ancak 60 kiloyu gördüm ve ameliyat oldum
sonra hızla iyileşip kilo almaya başladım ancak kadın gibi olmuştum ve kendimi çok güzel buluyodum
tamamen iyileşince bebek fikri olunc folik asitler falan işte geçen yaz 76 kiloyu hayatımda ilk defa gördüm
şimdi ben zayıfladıkça başta annem herkes korkmaya başladı tekrardan hasta oluyorum diye ama allaha şükür sağlığım yerinde
şişmanlık zayıflık bi yere kadar öçnemli olan sağlık
AMİN İNŞALLAH CNMMMcanım yaa benim annemdede zehirli guatr vardı o kiloluydu ama birden ortaya çıktı ve bir anda kadın yarı kilosunu verdi ama ameliyattan sonra hızla eski kilosuna geri döndü.. ahhh anacım guatr bitti kistlerden ameliyat oldu.. şimdide rabbim şifasını versin...inşallah...
hayırlı olsun duygucum
ben başaracağına inanıyorum çok güzel pastalar kurabiyeler yapıcaksın
EVET CNM,Hayırdır hastamı oluyorsun birşey yok dimi
yarım yağlı olan turuncu renginde yorsanın bende yada içim mavi yAYÖRSAN ALIYORUM YOKSA TAM YAĞLI ALIYORUM LİHGT ÜRÜNLERE KARIŞIYIM BİİYORSUNN
HAYIR GEREKİRSE TAM YAĞLI AL LİGHT ALMAA TERCİH BİR Y.YAĞLITERCİH İLİ TAM YAĞLI BAŞKA TERCİHYOK
KATILIYORUM SANA MESELA ESMER EKMEK BULAMAZSAN BİLE BEYAZ EKMEĞİ KIZART AMAL İGHT YOK
Ana oğul uyuyup kalmışız salak gibiyim bi kahve içeyim kendime geleyimmm bugünöğlen oğlumla gevrek yedik taş gibi karnımbirşey yiyesimde yok ackırsam meyva yicemmm ..
Ana oğul uyuyup kalmışız salak gibiyim bi kahve içeyim kendime geleyimmm bugünöğlen oğlumla gevrek yedik taş gibi karnımbirşey yiyesimde yok ackırsam meyva yicemmm ..
duygu siteye noldu yaaa sayfaların aşağısını göremediğim gibi yazamıyorum da bugün size katılamadım doğru dürüst
cnm kendi adıma ben sorun yaşamdım ne oldu seninki acabaa neyse cnm yrın bi bak inşallah sorunolmazduygu siteye noldu yaaa sayfaların aşağısını göremediğim gibi yazamıyorum da bugün size katılamadım doğru dürüst
allah sanada kontesimede,ercemede nerde varsa hepsine nasip etsinnnn bu güzelduyguyuya ne guzel bır manzaradır sımdı o oyle. Sokulmus senın koynuna. Pamuk tenıyle uyuyor. Agzı azıcık acık kalmıstır. :))))
evet ben de kahve ıcmek ıstedım bugun. Sekerden dolayı durdum.
canlar iyi akşamlar size
amın canım. ıns ısteyen herkese ALLAH nasıp etsın. saglıklı ve hayırlı bır evlatallah sanada kontesimede,ercemede nerde varsa hepsine nasip etsinnnn bu güzelduyguyu
basım agrıyor bıraz. Grıp mı gelıyor yoksa genel bır vucut yorgunlugu mu bılmıyorum. Enerjım dusuk. Bıldıgım bu. Hıc bukadar kendımı ıterek yurumek zorunda kalmayacagım yanı. Sımdıden hızlı parcaları dınlıyorum canlanmak ıcın. Yururken de dınleyecegım. Yoksa yol bıtmez valla :)))
yarım yaglı bulamadım ıste. Lıght uc tane aldım. Onlar bıtsın de bır daha yarım yaglı bulamasam da tam yaglı alırım ozaman.
aman hasta olmayın haa meyvanı ye mutlakaa benimde başım ağrıyor inşallah kahve iyi gelir
ara ogunumu yapmıstım o dıyet sey ıle. ama seftalı yıyecegım bır tane. enerjım olsun. bır cevız bır kayısı da yedım. enerjım cok dusuk bugun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?