Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ben de cıkarım bırazdan. kendımı gaz getırmeye calısıyorum. enerjım cok dusuk bugun. oglen yurumedım. hem ısım vardı ama asıl enerjım yoktu. sankı ustumde yorgunluk var. ama yurumem sart. olmaz.

kız ben havucu yeni duydum...havucun kalorisi daha az. yaaa

nasıl yapıyorduk unuttum. forumda bulmustum zaten. kıme sorsan bılıyor, daha ıyı catlatıyormus ıcıne havuc koyarsan, once ıncırı bıraz haslıyorduk sonra ındırmeye yakın havuc dılımlıyorduk dıye bılıyoru. suyu ıcıyorsun sonra malzemeler kuruyunca onları da tek tek yıyebılıyorsun atmıyorsun yanı

iyiiym canım ruhen idare eder bedenen dirençliyim savaştayım grip olmayacağım... işler yoğun,sistemde yoğun,
ara ara giriyorum işte

canım maalesef o tarz ürünler pahalı oluyor...
EVET CNM,Hayırdır hastamı oluyorsun birşey yok dimi

yarım yağlı olan turuncu renginde yorsanın bende yada içim mavi yAYÖRSAN ALIYORUM YOKSA TAM YAĞLI ALIYORUM LİHGT ÜRÜNLERE KARIŞIYIM BİİYORSUNN
HAYIR GEREKİRSE TAM YAĞLI AL LİGHT ALMAA TERCİH BİR Y.YAĞLITERCİH İLİ TAM YAĞLI BAŞKA TERCİHYOK
KATILIYORUM SANA MESELA ESMER EKMEK BULAMAZSAN BİLE BEYAZ EKMEĞİ KIZART AMAL İGHT YOK
HIMM HARİKA ...BENDE ERİŞTELİ YEMEĞİNİ YAPARIM YADA OĞLUŞA MERCİMEK ÇORBASI YAPARKEN BİRAZ KIRMIZI BİRRAZ YEŞİL MERCİMEK VE SEBZELERLE ÇORBA YAPAIM,KENDMİ İÇİN İSE BOL YEŞİLLİKLİ SLATAÜSTÜNE YEŞİL MERCİMEK ÜSTÜNE BİRAZ YOĞURT ELMA SİRKESİ LİMON ANAM OKADARSIKI TUTUYORKİİ
GELMİŞ GEÇMİŞ OLSUNN CNMM ÖNEMLİOLN SAĞLIK DEDİĞİN GİBİ,BEN SENİ GÖRDÜM SEN 64-65 OLSAN YETER BENCE
AMİN İNŞALLAH CNMMM

hayırlı olsun duygucum
ben başaracağına inanıyorum çok güzel pastalar kurabiyeler yapıcaksın

İNŞALLAH ERCEMMM

canlarım ben birazdan işlerimi toplayıp kaçacağım.

akşama sebzelerimi pişirip dolaba atarım ve salata yerim

özleyin beni anacım

az kalorli akşam yemekleri diliyorum sizlerede...

Ana oğul uyuyup kalmışız salak gibiyim bi kahve içeyim kendime geleyimmm bugünöğlen oğlumla gevrek yedik taş gibi karnımbirşey yiyesimde yok ackırsam meyva yicemmm ..

basım agrıyor bıraz. grıp mı gelıyor yoksa genel bır vucut yorgunlugu mu bılmıyorum. enerjım dusuk. bıldıgım bu. hıc bukadar kendımı ıterek yurumek zorunda kalmayacagım yanı. sımdıden hızlı parcaları dınlıyorum canlanmak ıcın. yururken de dınleyecegım. yoksa yol bıtmez valla :)))

yarım yaglı bulamadım ıste. lıght uc tane aldım. onlar bıtsın de bır daha yarım yaglı bulamasam da tam yaglı alırım ozaman.

Ana oğul uyuyup kalmışız salak gibiyim bi kahve içeyim kendime geleyimmm bugünöğlen oğlumla gevrek yedik taş gibi karnımbirşey yiyesimde yok ackırsam meyva yicemmm ..

duygu siteye noldu yaaa sayfaların aşağısını göremediğim gibi yazamıyorum da bugün size katılamadım doğru dürüst

ya ne guzel bır manzaradır sımdı o oyle. sokulmus senın koynuna. pamuk tenıyle uyuyor. agzı azıcık acık kalmıstır. :))))

evet ben de kahve ıcmek ıstedım bugun. sekerden dolayı durdum.

duygu siteye noldu yaaa sayfaların aşağısını göremediğim gibi yazamıyorum da bugün size katılamadım doğru dürüst
cnm kendi adıma ben sorun yaşamdım ne oldu seninki acabaa neyse cnm yrın bi bak inşallah sorunolmaz

ya ne guzel bır manzaradır sımdı o oyle. Sokulmus senın koynuna. Pamuk tenıyle uyuyor. Agzı azıcık acık kalmıstır. :))))

evet ben de kahve ıcmek ıstedım bugun. Sekerden dolayı durdum.
allah sanada kontesimede,ercemede nerde varsa hepsine nasip etsinnnn bu güzelduyguyu
canlar iyi akşamlar size

iyi akşamlar cnm

aman hasta olmayın haa meyvanı ye mutlakaa benimde başım ağrıyor inşallah kahve iyi gelir

Son düzenleme:
selam kizlarrr ben yine yokum ya inanin elimde degil, in$allah sizlere iyi haberler verecegim (kesin degil ama)

duygum toparlandim bayagi, hatta 2 gündür tatlandiriciyi biraktim oysa günde 15-20 tane kullaniyordum yani büyük kupa bardaga 2 tane atiyorum 5 çay bir kahve derken çok oluyordu, ve duydumki hem kemik erimesi hemde kanser yapiyormu$ annem birakacagiz dedi ve kendisi normal $ekere döndü ama ben sade içiyorum içine çok az agave $urubu damlatiyorum (bal gibi bir$ey ama kalorisi cok daha dü$ük), sanirim yarinida atlatsam çayi $ekersiz ve tatlandiricisiz içmeye tam ali$acagim :)

midem hala düzelmedi ya anlayamiyorumki, gün içinde doymak bilmiyorum hatta çok su içiyorum tokluk hissi gelsin diye ama bazende agzima bir$ey alir alir midem bulaniyor tikaniyorum...günlük 30dk yürüyü$ede ba$ladim :) bakalim gram verecekmiyim bu hafta, 1 ayda 1.5 kilo vermem lazimmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…