- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #1.201
yeni yasin hayrli olsun huzur mutluluk getirsin sana
haa birde kilo gotursun senden-tabi saglikla
mesela lahana salatasi ama yogurtla birlikte mayonezli kuru uzumlu cevizli'yas pasta,sekerpare'mayali pogaca sigar boregi,kisir'yalanci cezerye'avakado sosduyfercim hala yerdim diyor musun??
kovun beni topikten kovuuun
aaa $a$irdim tadi gerçekten güzelmi? peki içine ne koydun bende bu ak$am yapacagimda
teşekkür ederim
haklısın canım kesinlikle sağlıkla 2-3 gündür diş ağrısı çekiyorum doğum günüm yarı hasta geçti
canım ınsallah yaparsın tadıda guzel dıyorsan harıka
valla ben 3 gun yaptım 2 kılo verdım onunla ama delı gıbı corbadan ıctım
ay gamzecim ben 2 lt su içip birde yeşil çay içince wc den gelemiyorum sabahtan beri 3 kere gittin şuanda 4.gitmem lazım düşün..Birde bu karışımı içersem yandım..Rahat kilo verebiliyormusun? Bunu içince.
geçmiş olsun cnm.evde karanfil varsa evde eğer ağrıyan dişinin üstüne getirerek ağzında tut baya faydasını görürsün.bende hamileliğimde inanılmaz diş ağrısı çekiyodum karanfil inanılmaz iyi geliyodu inşallah gecer ağrın tatlım diş ağrısı dayanılcak bi ağrı değil
ÇALIŞIYORMUSUNNN CANIM SENDE KATILARAMIZAAA
evet cuma özellikle sana dikkat etcemm ok
kızlar kısırr ne kadar kaloriliymiş ya.....................
bide bu akşma yağsız köfte ve yağsız spagetti makrna yaptım nasıl yiyebilirim fikir bekliyorum....
görüşmek üzere canım evet bu hafta dahada dikat edicemm
arada gelme canım sık sıkk gellllmerhabalar herkese aynen bende sana katılıyorum samimiyetiniz çok güzel ya bu kesinlikle size artı yönde bir etkidir kilo verme konusunda eminimki bende arada gelip yazdıklarımı yazıyorum işte öyle bir uğryayım dedim :)
7.30 1 kase nesfit yağsız sütle
11.30 5 tane limonlu form biskvi
14.30 karnıbahar ve 2 kaşık kepekli makarna 1 kaşık yoğurt
az öncede karnıma ağrılar girdi leblebiye vurdum kendimi 50 gr falan sarı leblebi ve 3 tane badem şekeri yedim :/
bak sekerim ben daha oncekı baska bı topıkte sunu okumustum insanlar kacamak yapıp bısıler yedıkten sonra eger pişmanlık duygusunu fazlasıyla hıssederlerse psikolojık olarak vucudda etkılenıp yenılenı kılo olarak depolarmıs yanı kacamak yapınca pişman olmamamk gerekıyormus kaldıgın yerden kacamak yapmamaıs gıbı devam etmekgerekıyormuşLahana çorbasını daha önce ebdne denemiştimm faydasınıı görmüştümm en çokta suyunu içtimm lahana kürü yaptımm çok sık tuvalete çıkarıyrduu
ya kızlarr bugünn bende bir iştahsızlıkk mutsuzlukk dokunsalar ağlama hissi vbarr ama bir konudaa yokk
herhalde hafta sonuu kaçırıncaa birazz üzüldümm ve motivasyonum düştüü amaa yok kızlarr bırakmakk yokk sizlerlee başaracağımm bunuuu
sekerım nıye cekınıyorsun ben buraya gecen carsamba yazmaya basladım daha bi hafta olmadı ve kımseyı tanımıyordum herkese bişiler yaza yaza geldim bu kıvamainşallah ben aslında girip okuyorum yazılanları ama akşamları falan çok samimi bir ortam oluyor yazmaya çekiniyorumbu aralar çok mutluyum ama bir listeye bağlı kalmaksızın 1,5 kilo verdim sanırım böyle kendini kasmayınca insan daha rahat kilo veriyor çok fazla takmayıp kararlı olmak lazım ilk amacımız sağlıklı beslenmek olmalı :)
bende mutluyum bende bende ayyy ben zaten masallah bugun pek bi pozitifim içimde sevgi kelebekleri ucusuyor yerımde duramıyorum hayır olsunevet gamzeciğim bizim sayfamızda gruplaşma yok ayrıca konu sahibimiz harika:))hem zayıflıyoruz hemde dostluklar kazanıyoruz sadece zayıflama konusunda değil her konuda ayrıca bilgiler ediniyoruz.kendi adıma çok mutluyum
aynen bende mutluyum burda olmaktan bişey yiyeceğim zaman buraya yazacağım aklıma geliyo geri vazgeçiyorum yemekten :)
gecmıs olsunnnteşekkür ederim
haklısın canım kesinlikle sağlıkla 2-3 gündür diş ağrısı çekiyorum doğum günüm yarı hasta geçti
aslında canımız cok çekınce bol yeşillikle bulgurunu az tutarak yagınıda cok az 1 kasık falan koyarak bol eksılı yaparsak kalorısını aza indirmiş oluruz herhalde zararsız olur kofteleri ye salata yeee yogurt ye makarnayı yeme bosverkızlar kısırr ne kadar kaloriliymiş ya.....................
bide bu akşma yağsız köfte ve yağsız spagetti makrna yaptım nasıl yiyebilirim fikir bekliyorum....
aslında ben akşam yemeğini 5 30 gibi yiyorum gecede 1 gibi yatıyorum onun için pilav makarna gibi şeyleri akşamda tüketebilirim diyee düşünüyorum
şimdi başka bi problemim var aslında dün başparmağıma bişey oldu ve ciddi bi ağrı başladı sabah dr gittim ve sinir sıkışması dedi boynum ağrıyodu onada batki ciddi bir boyun düzleşmen var dedi ilaç ve egzersiz verdi ama şimdi okudum ilaç ÖDEMM tutucuymuşyaa ben zaten ödemden bıkmış durumdayım napcam şimdi ben yaa
arada gelme canım sık sıkk gellll
sekerım nıye cekınıyorsun ben buraya gecen carsamba yazmaya basladım daha bi hafta olmadı ve kımseyı tanımıyordum herkese bişiler yaza yaza geldim bu kıvamahiç çekınme havadan sudan yazzz
bu arada bugünkü menüm
sabah 1 yumurta 1 dilim kasar 1 zeytin
ara yarım havuç
öğlen 1 haşlanmış tavuk göğsü 2 kaşık yoğurt 1 tatlı kaşığı acılı ezme turşu
akşamada etli bezelye yapıcam
rekor kırdım bu saate kadar sadece 3 bardak çay içtim :)
canım fena değil tadı yani abartılacak kadar kötü değil....
1 ortaboy lahana
4 havuç
1 büyük kelle soğan
1 demet maydanoz
4-5 domates
ben bunları koydum haşlayıp robottan çektim
istersen kereviz ve başka sebzelerde koyabilirsin ama kereviz kokuyor ondan ben koymadım
bide azcık pul biber döktün tadını hoş etti...baharat istediğin kadar koyabilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?