Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

sağol canım benim ain.
annemle sabah konuştum kardeşinin romatizma sancıı vardı gece uyumadı dedi.
bugün öyle formsuzumki kolumu kaldıramıyorum
bıraksalar aglayacagım...,,Duygucum kuzey iyimi ?
kıyamam onlarda canın herne olursa olsun kendi ailemin kılına zarar glesin bende kahroluyorummm kızsamda etsemde onlar benim herşeyimm..

kuzey iyi cnm çok şükür korkuyorum benden nezle geçecek diye kokluyamıyorum yavrumu onun dışında iyiyz ALLAH beterinden korusuncümlemizi

sıkma canını duygucum ne olursa annen canım herkesden en yakını o sana canın cigerin kuzeyde onun torunu dagıtma kırma vs oda onun huyudur öyle düşün. Vallahi bunları düşünüpte kendini üzme sakın..Anne kzı arasında olur.etle tırnaksınız siz canım kontesinde dğiği gibi.neyse konuyu kapatalım..
duygu ben bu hafta formsuzdum hastalıklar regli haftam felan derken yeme içme şeklim değişti.
dün akşam koca bir bardak turşu suyunu diktim aklıma sen geldin :))) duygu duymasın ödem ödem yapma der dedim içimden..ama içtim bi kere
Önceki gecede hastaneden geç geldik annemde kaldık koca bir tabak makarna yedim saat 12 idi

aynen öyle bu hafta iyi değilim o yüzden.
Dün akşam ev egittim evi sildim süpürdüm geç yemek yedik kızdan dolayı da yedim sayılmaz :)) sonr a1 paket peynirli çucuk yemişim farkında olmadan.
amin canım amin..
Allah iyilik versin kuziye :))
Sen maske taksaydın canım
aman çocuga geçmesin onlar daha zor atlatıyor..

Canım benim çok sagol Allah razı olsun bunu geçend ebir akraba söyledi bunun için ne yapmamız gerek en yakın sgk yamı gitsin.Şuanda işsiz başkada gelri yok..Prosedürü nasıl başlatıcaz ki bilgin varmı ?

cok gecmıs olsun annene de kardesıne de cok uzuldum. ıns bır an once hem ssk ısınız hallolur hem annen ıyılesır canım. Benzer durumları cok yasadım senı cok ıyı anlıyorum

Canım annemin sgk var Babamında var ama erkek kardeşim 24 yaşında o yüzden sgk yok çalışmıyor şuanda..Çalışmadığı dönemde rahatsızlıgını halledeilim dedik.

canım rica ederim en yakın sgk ya gitsin başvursun kendisi hatta dilekçe yazsın acil hastayım zor durumdayım diye olmazsa acil olan herşey zaten bedava acil durumda çekinmeyin özel hastaneye bile götürün canım...

aferim benide yeseydin geçerkennn:)))))))

ya taksamda meraklı çıkarırki eşşekıpası rahat durmuyor hiç..inşallah hasta olmazz

Sağol canım kendisine söyleyeyim gitsin sgk ya başvursun...Ögrensin hangi evraklar vs. gerekli diyeTeşekkür ederim canım.

canım bu konuları konustukca ıcın acır. Ben konusmamaya calısıyorum annemden daha ıyı bır anne olmaya calısarak ıcımdekı sevgı aclıgını kapatacagım ben boyle dıyorum sen zaten yapıyorsun. Ne yapalım bu da bızım sınavımız ve kaderımızmıs. Konuyu kapatalım bence

kızımın doktoru şunu söyler her defasında üşütürmüyüm diye korkma.Hasta olan birisinden hastalık geçermi diye kork.Bu daha önemli hasta olan bir kişiden aldıgı virüs vücudunun neresine konar belli olmaz..Sen gripsin diye oda grip olmaz onu farklı etkiler demişti.Tedbir alda sen canım sık sık yıka kuziyi evin sıcaklıgı 21-22 derece den yukarı olmasın dikkat et.Burun temizliğine dikkat et sık sık tuzlu su spreyi sık..

konuştukça üzülüyorum bencede kapatalımm...

sağ ol cnm..kuzeyin burnuna birşey sıkarsam 3.dünya savaşı çıkar birde etkileniyor yani burnuna birşey sıkarsamki evde herşey var serrum fizyolojik,burun spreyleri herşey var,dediğimigib etkilenirse br müddet burnunu elletmezok adar hassas bir çocuk ..eskiden yaptırırdı şimdi yaptırmıyor

selamün aleykümm bacılarrrrr
nasılsınız
benim bugün çoookkk işim var pöfff
camları silicem evi dip bucak temizlicem ,bi kurabiye tarifi buldum netten onu denicem .pazar günü kavaltıya yaklaşık 25 kişi gelcek hazırlıklar yapıcam ama önce elimde kahve keyif yapmam lazım

aleykum selam canım

hakıkaten cok ısın varmıs benım de camlar ve balkon leş gıbı. 4 haftadır dıs cephe ve yalıtım yaptırıyor ev sahıbımız. Bıtse de adam akıllı bır temızlıkten gecse ev. Pazar gunu yetıstıremem oyuzden bırıne yarım gunde yaptırırım camları sanırım. Ben de dort gozle beklıyorum temızlık zamanını.

Haftasonu ben de teyzemlere falan gıtmek ıstıyorum ama sırf kacırırım korkusuyla duruyorum. 25 kısı ne kız o oyle. :)))))

leylacım canım kardeşimm bi anne olarak yorum yapıcam şimdi .dünkiler evlat olarak yazdıklarımdı .
benimde 17 yaşında bi kızım var allah bağışlarsa .şimdi kızım bana ne derse ne kadar üzerse bebekliğinde sabaha kadarda uyumamış olsada o benim canımın içi .tartışır arada ama asla kızıma hakaret yada kötü kelime kullanmam .yüzünü asık görsem sorarım noldu problem mi var birimi canını sıktı .sonra hayata karşı insanlara karşı aklımın erdiği kadar yol gösteririm .prensesim diye severim sarı papatyam derim ki benim annem hep ismimle hitap etmiştir bana .yaa aman yine ağlıcam şimdi hangisini anlatayım abim ayrı bi dert bencilin teki babam desen çoook severim ama daha yakın olabilirdik
doktora hep ben götürürüm asla gocunmam zevkle dua ile giderim .geçen sene gözünde problem vardı burada götürmediğim doktor kalmadı artık kafayı yedircekti bana .o kadar üstüme geldiki aynı gün hem arabayı vurdum hemde vitesi yanlış konuma getirdim bütün dengemi bozdu .tek bi laf etmedim kendimi yıprattım eve geldim günlerce ağladım sonra babam boşver kızım ilgilenme bişeyi yok dedi konu kapandı

mesala eşim yıllarca gurbette çaılştı allaha şükür maddi açıdan bi problemim olmadı ama manen çok yalnızlık hissettim
aman içim daraldı yine
canları sağolsunda başımızda dursunlar tek nefesleri yeter bize

bizim aylık sülale toplantısı var canım gün gibi işte .bu ay da bende toplanılcak ben kahvaltıya davet ettim daha kolayıma geldi
bence sen kaçırmazsın artık menülerin hem çok güzel oluyo hemde diyet bilincindesin sen .ben bu aralar hiç dikkat edemiyorum koşturmacan ama pazartesi tekrar başlarım

a.s cnm bende gelemmi hem yardım ederim hemde yerim güzel yemeklerinden
kız banada berklerim kahveyee:))
beniağlatcan şimdi resmen sen yazıkça kendimi görüyorum onlar böyle yaptıkça biz< evlatlarımıza daha bi sıkı sarılcaz o yüzden içten seviyorum lafını hyiçhazmedemiyorum bir anne baba evladını içdende dışdanda sevmelibboçocuksevgiyle büyümeli eksik büyümemelineyse çok üzülüyorum yazarken bile resmen içim boşluk ercem

ne güzel ya sizin bu toplantılaraimreniyorum valla bende hastakıkdan dikkat edemiyorum p.tesi günü bomba gibi geri dönücem

canım çook geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifalar versin annene kardeşine akrabana ve tüm hastalara

bende bi tanıdığımın akciğer kanseri olduğunu pazartesi amelit olacağını öğrendim .allahım ne kadar çok arttı şu illet rabbim hepimizi muhafaza etsin

hımmmmmmm anladım canım.

Muhabbetınız bol olsun afıyet olsun sımdıden

ya yok erce ben sevmedım bu gune benzer aksam toplantılarını falan. Elımden geldıkce uzak duracagım. Napıyım bırazcık antısosyal olurum zayıflayıncaya kadar :)))))) gercı zaten kasım sonu dedı mı bız dısarı cıkamayız enazından ben kar ve bvuzdan korkup cıkmam kolay kolay.

Aksamları meyve bıle yemıyordum ben. Ama dun kısır yedım azıcık kek de yedım mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…