Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

dun
Sabah:
Ballı-sırke-lımonlu su
1,5 dılım cavdar ekmegı
Yarım salatalık
1 kk beyaz peynır
2 sıyah zeytın ( yagı-tuzu alınmıs )
1,5 yumurtadan cok az yaglı omlet
1 buyuk cay sekersız ve acık

Ara: 1 yesıl elma, 20 leblebı, 2 kayısı, 1 ml su

Oglen: 12/00 500 ml su, etsiz türlü 4 kasık, ıkı kasık domates salatası, 3 kasık bulgur pılavı

Ara: bir yesıl kıraz sapı koydum ıcıne, 500 ml su, bir orta sekerlı turk kahvesi, bir incir iki ceviz

Aksam: 500 ml su, ıkı tane tavuk baget ( activiry de pısırdım ), 4 kasık yogurt

Yemekten sonra 1,5 saat yurudum. İlk 30 dk orta tempoda yurudum. Son bir saat hızlı tempoda yürüdüm. Adımsayar yoktu yanımda. Unutuyorum buaralar yanımda tasımayı. Ama oldukca verımlı bır yuruyustu.. ıyı kalorı harcamısımdır dıye dusunuyorum.

gece: 500 ml su ıctım, 1 bardak süt içtim

gece süt içimiyordum aslında imcem gerek diye konusmustuk. Sırf rahat uyuyabilirmiyim diye ıctım. Esımle aynıyız. Normal konusuyor o. Ben normal cevaplar verıyorum. Ama yaklasmıyorum sogugum. Hatasını anlayıncaya kadar da degısmeyecegım. Bu sabah bıraz ozur dılemeye calısır gıbı bırseyler soyluyor ama hatasını ıyıce anlayıncaya kadar aynı devam edecegım. Ikı gundur yanında oturmuyorum bıle. Yuruyusten sonra gelıp ev camasır, bulasık ıle ugrasıyorum ve ardından baska oda da yatıyorum.

Bu sabah :
Ballı-sırke-lımonlu su
Bir orta boy kase corn flakes ve süt
Bir ceviz
Bir incir
Bir tutam dere otu
500 ml su

canımm çok teşekkür ederim
boyum 1 68 çok uzun değil .bcaklarım benimde çok kalındı yürüyüş lesli evde yaptığım hareketler derken çok eridi inceldi hatta selülütlerim bile yok oldu aslında şu anki halimden bende memnunum ama yinede dikkat edip bi kaç kilo daha verip incelmek istiyorum işte

güzel sözleriniz için çook teşekkür ederim canlarım benim ,siz güzel görüyosunuz bakan gözler güzel .
bisiklet bacakları kalınlaştırıyo zannediyorum ve hiç kullanmıyorum nasıl yanlış biliyomuşum demekki bundan sonra hergün parka gidilip bisiklete binilecek .
aman zatn diyetten t sıkılmıştım bu ara biraz ara veriyim o zaman bak bak hemende yemeğe hazırım
sizi burayı hiç bırakırmıyım canımmmmm

ay kendi yazımı okuyamadım bakmadan hızlı yazmayaçalışıyorum sonuç bu:))

günaydınnnn nasılsınız kızlar
günaydınnnnnnnnn,beniyiyim sen nasılsınn
gunaydın kızlar

nasılsınız bakalım

herkese hayırlı cumalar. dualarımız kabul olsun ınsaallah
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydıınnn gününz aydın cumamız hayırlı bereketli olsun
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sen bilinçlendin cnm yesende dengelersinnn,valla tüm güzel lafları hakediyorsunn

fazlası kas yapar gergün en az 20 dk en fazla 30 biraz ileri biraz geriçalıştırki hwemön hem arka bacakların çalışsın

kızlarrrrr muhabbet koyuymuşşşşşşşşşş.....

kahveler çaylar bombomlar sarmalar noldu biri benidemi çağırdı yoksammm....

şahsen nerde yemek orda yerleş,nerde dayak ordan kaç....

ercecim benim oğlan 1 e gidiyor sınıftan bir annemiz çocuklara beslenme yapıyor evinde biz 60 tl veriyoruz içecek hariç sende böyle bi iş yapabilirsin canım

kızlarrrrr muhabbet koyuymuşşşşşşşşşş.....

kahveler çaylar bombomlar sarmalar noldu biri benidemi çağırdı yoksammm....

şahsen nerde yemek orda yerleş,nerde dayak ordan kaç....
sensiz boğazımızdan geçmezki toipiğin neşesi sevgi patlağı sen iste yeterki

gell balımmm güzel arkadaşım sensiz boğazımızdan geçermi hiççç
ivettt

olma mı

şöleee bol zeytinyağlı içinde azıcık tarçınla sarılmış
yahu acaba ben yemek işinden para kazanabilirmiyim ki hem zevkle yapıyorum hemde yiyorum batarmıyım acaba

anammmmmmmmmm ağzımınsuyu akti desem çokmu iğrenç olurumm

yaşadığın şehri bilmem ama izmirde olsan ana online bi sayfatasarlar yaptığın yemekleri çekerdim emin ol çok satış yaprdın mesel görümcem asla uğraşmaz gider kg kg satınalır zaten görümcemle ben esaslımüşterin olurduk burdaki avratlar pekuğraşmazz sende sarmalar zinciri kurardın ben ve kontesde musebe deportmanında çalışırdıkhatta kontesmuhasebe bende pazarlama departmanında anam dur bi hayal kuram biryer açmışız sarmaları sen yapıyo,bendepazarlıyorum para olaynı kontes yapıyor nasıl ama şaka bir yana izmirde iş yapardın kendi bulunduğun yerde sosyetik merkezi yerle el ilanı bastırırsan sağa sola belki müşteri çıkarr

vaavvvyyyy hayali bile güzel
açıl izmir ercenin sarmaları geliyooooo
aslında şehir merkezinde bi kaç restoranla bu işi görüşebilişrim de ben biraz sosyal fobikim insanlarla iletişime nasıl geççem .aklımda bissürü proje var hayata geçiremiyorum bi türlü ya çekiniyorum

havalar soğuyunca görümcenle sana kargoyla sarma gönderem de orada beni tanıtın anacım snra sarma zincirini kurarız

dun sabah :
Ballı-sırke-lımonlu su
Bir ceviz
Bir incir
Bir tutam dere otu
500 ml su
Ogle: yemekten once 500 ml su, yagı alınmıs menemen, orta boy kase mercımek corbası, bır cay bardağı cacık, bır dılım cavdar ekmegı.

Ara: 1 yesıl cay kıraz saplı klasık cayım, 1 ml su, 15 leblebı, bır tutam dere otu, orta sekerlı turk kahvesı

Aksam: esımle beraber dısarda yemek yedık. O karısık kofte yedı ben. Tavuk kofte yedım. Yanında bolca salata ve buyuk bır ayran ıctım.

Gece: 4-5 bardak sekersız acık cay, ıkı catal dıyete uygun kek ( sekerı ve yagı cok cok azdı bana ozel yapmıslar &#61514 ıkı catal kavun

Bu sabah:
Gec kaldım bu sabah ıse. Oyuzden ballı su ıcemedım.
Ikı bardak ılık su
Bir tutam dere otu
Bir buyuk bardak sekerız cay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…