- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #1.261
bravooo cnm yaaa merak etme olursunnn 55Canım benim teşekkür ederim..elimden geleni yapıyorum 15 günde 1 kilo verince kendimi suçlu hissettim..İnsan isteyince yapıyor.Hafta sonu hep yemek yapıyorum..Pek kimseye gidesim yok gidersem düzenim bozulur...Hafta sonu anneme gittim dr dogru ordada dikkat ettim yemedim...Onlarda sagolsunlar zorlamıyorlar..Benimde Nisan 30'a kadar 55 olmam laızm....
Sen geldiim geçmişi okumadan dün yediklerimii yazayımm
sabah 1 tost
ara 1 elma
öğlen 1 kase çorba
akşam 1 kase kuru fasülye ve 4 kaşık pilav
ve bol bol suu
ama bugünn isveç diyetine başladımm bozmazsamm
sabah kahvemii içtimm ara bol bol suu
biraz geçmiş okuyalımm aralarda ortalık toparlayalımm
gunayydın canım sabırsızlıkla beklıyorum dıyetın sonucunu ve nasıl bir diyet oldugunugünaydınnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
pozitif bir gün dilerim gününüz aydın bereketli olsun inatçı yağları attıığımız boğazımızı tuttuğumuz kaçamaksız bir gün dilerimmm dışarısı buz gibi ama ben 2-3 ay sonra babarın gelmesini hayal edip tatlı bir huzur içersindeyimmm mutluyum bügünde dün malum ilk gündü ve mükemmel geçti dedikleri gibi baş ağrı halsizlik olmadı tabi ben erken yatanbiriyim bu çok bü-yük bir etgennn
sabah tartıdaa dünkü emeğimin karşıılığını gördümm zor tutuyorum kendimi anlatmamaki çin ama biraz daha sabırr bugün nasıl geçecek az sonra harika bir kahvaltı yapcam onun mutluluğuda varr
yaaa şu kesin nasıl başlarsanız güne öylee devam ediyorrr mutlu olmam için çokkkkkkkkkkkkk sebep varrr....
gecmiş olsun allah şifa versinsabah kalktım vee ellerimi bile kapatamıyorum o kadar şiş durumdayımneden bilmiyorum ama benim vücudum çok ödem yapıyor mesela 70 kiloyla hamile kalıp hamileliğin 1. ayında 80 kiloydum ve bacağıma bastığım zaman bir parmak boğumu kadar içeri giriyordu sinir sıkışması için krem verdi zaten boyun düzleşmesi için verdiği ilaçlarda anti deprasan türü çünkü aşırı stres boyun düzleşmesi yapıyormuş başka bi dr görüştüm az önce ve egzersizlere 1 ay devam et ilaçlara ara er dedi şimdilik öyle yapacağım
amın canım bende surrklı ıcımden geciririm allah dısarda kalana yardım etsın dıyekızlar izmir bile bu kadar soğuksaa güneş var ama hava buzz ALLAH dışarda kalanlara yardım etsin ,o deprem bölgeleree yoksullaraa nerde varsaa cümlesine yardım etsinnn halimize bin şükürrr
sabah 1 tost
ara 1 elma
öğlen 1 kase çorba
ve bol bol suu
sabah 1 tost
ara 1 elma
öğlen 1 kase çorba
ve bol bol suu
gunayydın canım sabırsızlıkla beklıyorum dıyetın sonucunu ve nasıl bir diyet oldugunu
gecmiş olsun allah şifa versin
amın canım bende surrklı ıcımden geciririm allah dısarda kalana yardım etsın dıye
allah kolaylık versin canım isveç diyetı cok zor gibi gozukuyor en azından bana oyle gelıyor ama bı arkadasım dogumdn sonra yaptı bu diye gozlerıme ınanam ben cok guzel kılo vermıstı
hıı oruç tutman dsebep olabilir çünkü dr sana ona göre düzen verir
bu arada kar maceranı hayal ettimm
yok kız sende benim gibi yaramaz kız çouğu gibisin o yüzden hoşuma gidiyorr kötümü oldu hem kaynaştıkk göxlerin seni arıcak kadar benimsemişim seni
hoşgeldin canımmmmmmmmm
bende anlatmaki çin sabırsızlanıyorum hele cuma olsun taBİ ÖNCESİNDE SORUN ÇIKMAZSA
nasılsınız kızlar ayy sımdıkı cocuklar cok seker cok bilmiş oluyorlar
sabah oglum dısarıya baktı camdan daha sonra bana gokyuzunu gostererek anne yukarıdakı muslugu kapatmıslar artık kar yagmuyor dedi aldı benı bır gulme cok sekerdi megersem oğlum karın gokyuzundekı bır musluktan yagdıgını sanıyormus
gamze hoşgeldin canım....Dünkü bildirimini bekliyoruz..
sabah kalktım vee ellerimi bile kapatamıyorum o kadar şiş durumdayımneden bilmiyorum ama benim vücudum çok ödem yapıyor mesela 70 kiloyla hamile kalıp hamileliğin 1. ayında 80 kiloydum ve bacağıma bastığım zaman bir parmak boğumu kadar içeri giriyordu sinir sıkışması için krem verdi zaten boyun düzleşmesi için verdiği ilaçlarda anti deprasan türü çünkü aşırı stres boyun düzleşmesi yapıyormuş başka bi dr görüştüm az önce ve egzersizlere 1 ay devam et ilaçlara ara er dedi şimdilik öyle yapacağım
ben havuç katmayacagim ama senin tarifine göre farkli olan, ben kereviz sapi ve dolmalik kirmizi biber koyacagim, yarin sabah yapacagim ve ozamn yicem
nasılsınız kızlar ayy sımdıkı cocuklar cok seker cok bilmiş oluyorlar
sabah oglum dısarıya baktı camdan daha sonra bana gokyuzunu gostererek anne yukarıdakı muslugu kapatmıslar artık kar yagmuyor dedi aldı benı bır gulme cok sekerdi megersem oğlum karın gokyuzundekı bır musluktan yagdıgını sanıyormus
selam bugünpatates günümdü,öglen iki aksamda iki bucuk haslama patates yedim,yalniz ben dogumdan sonra ilk adetimi dün oldum,hafta sonu cok agir yememe ve spor yapmama ragmen 83 cikiyorum tartida,vücudum su topladi galiba,yarin sebze günüm,ne yesem acaba
canım benim çok ama çok geçmiş olsun...Doktora görün lütfen sadece tuz ve şekeri kesmekle olmuyor senin daha farklı bir durumun olabilir..İhmal etme lütfen.
günaydınnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
pozitif bir gün dilerim gününüz aydın bereketli olsun inatçı yağları attıığımız boğazımızı tuttuğumuz kaçamaksız bir gün dilerimmm dışarısı buz gibi ama ben 2-3 ay sonra babarın gelmesini hayal edip tatlı bir huzur içersindeyimmm mutluyum bügünde dün malum ilk gündü ve mükemmel geçti dedikleri gibi baş ağrı halsizlik olmadı tabi ben erken yatanbiriyim bu çok bü-yük bir etgennn
sabah tartıdaa dünkü emeğimin karşıılığını gördümm zor tutuyorum kendimi anlatmamaki çin ama biraz daha sabırr bugün nasıl geçecek az sonra harika bir kahvaltı yapcam onun mutluluğuda varr
yaaa şu kesin nasıl başlarsanız güne öylee devam ediyorrr mutlu olmam için çokkkkkkkkkkkkk sebep varrr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?