Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

masallah ufaklıga kendince cozumler uretıyor yerım ben onu
gamze -20 sözünü dinleyeceğim canımm
bugün duyferinde dediğii gibii daha zinde ve mutluyumm
bir yandan iş yapıyorumm mola verincede burayı okuyorumm
hos geldın canım bende yemegımı yaptım banyomuun fayanslarını camasır suyla sıldım bırazdan durulayacagım evi topladım iki arada buraya gırıp bakayım dedim sonra gelıcem tekrardan kolay gelsın sanada
benimkide anne amcalar niye kar atmıyorlaer artık bittimi acaba karları :)

ayy cok alemmler vallahi şimdikilerrr

ozaman sende egzersizlerine devam edersin inşallahta ilaçsız sade egsersizle iyileşirsin cnm.sonuçta insan kendi kendinin doktorudur sana neyin iyi gelip neyin gelmiceğini sadece sen bilebilirsin ben inanıyorum sadece egsrsizle başarıbileceğini cnm

Ama tuzu kesiyorsun dikkat ediyorsun hala ödem devam ediyor ilginç..Pirinç. havuç patates hamur işleri vs bunlarıda tüketme ben pırasama pirinç ve havuç katmıyorum...Tuzsuz etimek yiyorum şeker yok hayatımda...Şimdi, ara ögün olarak 4 adet hurma yedim bastırdı şeker ihtiyacımı canım..elmadan daha iyi bence..Bisküvi yeme deirm..Ben dr sordum o gün ara ögünde yanımda biskivi vardı hayır yeme dedi ve çantasından kuru kayısı çıkarttı verdi..Yarım paket eti form biskivü 1 dilim ekmek yeşrine geçiyormuş..

Son düzenleme:

hosbulduk cıvcıvım nasılsınnn hemen hesaplıyıp yazıyorum canımmmm
asagıdakı kızlar huuu bakıp bakıp kacıyomusunuz nerdesiniz gelın yazın suralara yoksa deşifre edicem hepinizi

***İyiyim canım istanbul buz gibi kar ile mücadeledeyiz tatlım ne olsun...İşe geldik neticede..Doldursada gelmesem diye düşünmüştüm ama gece pek yagmamış :))))

Maşallah canım gün içerisind e2 an aögün yapmışsın ama kola keşke olmasaymış...Keşke akşamı meyveyle geçiştirmeseydin...

Kolay gelsin canım...Allah mutlulugunu daim etsin canım...

benimkide anne amcalar niye kar atmıyorlaer artık bittimi acaba karları :)

Hehe he çok komikler. yaaaaaaa Allah hepimizinkini nazarlardan korusun..amin

selam kizlarrr, günaydin nasilsiniz bakimmmmm? ben biraz uykusuzum az önce kalktim ama geç yattimmm

kereviz sapı deneme bile o biraz fazla kokutuyorr
ama seviyorsan tabikii bilememm
dediğimii unutma yiyemezsen 1 kaşık yoğurt koy karıştırr

tamam canim birazdan hazirlamaya gidecegim heyecanliyim, ama nedense psikolojik olarak nasil içerim diye dü$üne dü$üne artik çorbanin tadi agzima geliyo gibi oluyor ve tiksiniyorumm

kesinlikle en iyi dr bile gitsen gereksiz ilaçlar verebiliyor benim ev aktardan farksız baş ağrımı bile otlarla geçiriyorum regl dönemlerimde ağrılarım için bile ot kullanıyorum :) kızım hasta şimdi oda alışmış artık anne bana acı çay yapda iyileşiyim diyor

canım tatlı isediğinde bir fincana bir tane kabuk tarçın iki tane karanfil bir dilim limon koyuyorum üstünede kaynar su ekliyorum hem tatlı iştahımı kesiyo hemde aroması inanılmaz güzel zevkle içiyorum yani.bi kere denemeni öneriyorum cnm

bende merak ediyorummm

takıldım gittii zatennn

yerim ben onu yaaaa paşamm benimm
hosbulduk canım nasılsınnnn

çokkk eyiyummmm senn?

ayyş imdi miss gibi bebek kokuyordurr oo en tatlı zamanııı bizimki koca kazık olduu artıkk

yuff sabah sabah kolayla midenimi delcenn keşke ayran içseydinn
onun dışında süperr
hahh şöyle yaa sabah sabah hareketli müzik dinlemek çok keyifli oluyorr tavsiye ederim mutlu ve zinde olmanasevindimm şekerimm
Benimkide anne amcalar niye kar atmıyorlaer artık bittimi acaba karları :)
oyyy ne kadar masumlar yaa
ne kadar güzel yazmışsınn
sağ ol cnmmm

Gittim evi süpürdümm makinayı çalıştırdımm oğluma mantar sote yapcam mantarları suya bastırdım geldimmm oğluma ilkkez mantar yedircem inş beğenir

harikaaa çok sağ ol zeyynebimmmmm

merhabalar
dünkü menüm

sabah

bir dilim börek
şekersiz çay

ara
neskafe

öğle

mercimek çorbası
bir dilim ekmek

ufak bir kase yoğurt içine bir tatlı kaşığı reçel
yarım paket çubuk kraker

akşam
yarım porsiyon patetes yemeği
yazın kavonozlara yaptığım yağsız patlıcan közleme salatası çok güzel oluyo kızlar isteyene tarifi yazarım

şekersiz çay
bi kase cips dayanamadım napimm
2 tane bimde pakette satılan centro gofret

çok yedim dün ben offf

az önce kızıma beyaz ekmekten tost yaptım yemedi ben yedim ama ilk defa beyaz ekmek yedim içimede sinmedi hiç.yemesem atılcaktı daha yemez çünkü ekmeği atmakta günah diye atamadım.gerçekten kızlar anne olarak zayıflaması çok daha zormuş yaaa hem nefsimizi tutmak zorunda çok kalıyoruz hemde yavrularımızın midesine girmeyen bizim midemize giriyo.

sen genel anşamda dikkat eden birisinn böyle arada olurr o kadar değil zatenn bende dün oğluma dolma yedirrikenn nerdiyse yiyordum son anda kendime geldimm bugün mantara nasıl dayancam bilmiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…