Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

aminnnnnnnnnnnnnn
dimi harika olmuşş arkadaşş darıı bize,ama seninn kilon yokyaaaa kıskandırma bizii

teyzemin oğlundan öğreneceğim bakalım becerebiirsem bende resimkii koymaya çalışacağımm artıkk

evet kilo ne kadar yaşlı gösteriyor insanıı ,şuan kaç yaşındasınn kilolu kıyafetle bende bayağıı yaşınn var gibii düşündümm ama eşofmala olan resimde alakası bile yok

Sıcacık ıhlamurumu aldım geldım kızlar ayys sabah kalktıgımdan berı bır mıdem bulanıyor anlatamam hamıle kadınlara benzedim lavaboya tasınıyorum 5 dk bir o derece cok fenayım yaaa:120:

KARABİBERİM RESİM KOYMAKTA BİŞİ YOK GOOGLE GİR HIZLI RESİM YUKLE DİYE YAZ CIKAN SİTEYE GİR ORDA İŞLEMLERİ NSSIL YAPMAN GEREKTIGI YAZZIYOR GOZAT KISMINA TIKLA VE BİLGİSAYARINDA BULUNANA RESMI SEC TIK LA ALTTA SECENEKLER VAR ORDAN DA KUCUK ORTA BUYUK BOY SECENEGI NI TIKLA ORTA BOYU SECEMEN YETERLI OLUR YUKLE DE YUKLUYOR SONRADA 3 TANE SECENEK CIKIYOR BİRİ WEB SİTESİ, İÇİN BİRİNİ UNUTTUM NEYDI BİRİDE FORUM İÇİN DİYE YAZIYOR bbcod DİYE BASLIYOR HEEE ONU BUL ONUN ADRESİ SEC SAG ILE TIKLA KES DE SONRA BURAYA GEL KONUYA CEVAP VERİ SEC YAZI YAZDIGIN KISMI SONRA O KESTĞİNİ YAPISTIRDE BU KADARRR

ayy topikçe isveçmi yapsak ne etsek aceppp benımde yapasım geldı[/QUOTE]
Gamze ben biftek yerine haşlanmış tavuk yiyorumm
aslında herşeyden var içinde
çok araştırdımm ve başarılıı olan çokk
bende vermiştimm saten daha önce amaa hiç bozmadan ağzıma hiç birşey almıyordumm başkaa
o azmimm yokk onuda burda yakalamaya çalışıyorumm
bol bol su içiyorumm

onuu biliyorum gamzecimm daha önce kandimin şişko ve zayıf halimii koymuştumm sayfanınn başlarına doğruu
çocuklarında koydumm
ben makineden bilgisayara aktaramıyorumm
mesela duyfer gibi tartılıpp resmini çekip buraya koymak istiyorumm

Son düzenleme:

HAKLISINDAA CNMM YERİNDE ÖNCE DİYETE ADAPTE OLMANNN HAFTAYA DAHA Bİ SAĞLAM BAŞLAYALIM OCAK ÇIKTI ŞUBAT 28 GÜN MARTIN SONU BAHARRR

SAĞ OL CNM VALAL BEN Bİ SAYFAAÇTIM SİZLERDE VARSINIZZ DİYİP KENAR DURMAK BANA YAKIŞMIYORR BEN KENDİM İÇİN GAYRET EDİYORUM SİZLER İÇİNDE ELİMDEN BUNLARI YAZMAKTAN BAŞKA BİRŞEY GELMİYORR KEŞKE İMKANIM OLSA KAMP YAPSAKK DETOKS KAMPI AMA BEN BİRLİKTE Başladıığmız bu yolda birlikte güzel sonuç alalım istiyorummm hepsi buyoksa sen verimşi ben vermemişim o vermişş umrumda olmazz

kız çk kolay dur şöne bakayım anlatayımm bekle benii

aşada konuya cvp ver var oraya gir zaten ordan yazıyoruzda alıntıdan yapmadım onu demeki stedim neysee bak yukardaa küçük kutucuklar varya işte renk kalınlıki inelik kutucukları orda resim çerçevesi gibi şey var hatta mausu üatüne getir şöyle yazıyor ınsert ımage oraya tıkla dosya seçi tıkla seçeceğin resmi tıkla yalnız belli bir mb sınır koytmuş onu geçince kırmızı oluyorr yanında çarpı öyle oldumu olmuyor illa onay vercek

Çay koydumm birazdan herkesii kaldıracağımm kahvaltılıkk almaya çıkacağımmm
birde uzun süre gelememm
kızlarla dışarı çıkacağız annem oğluşa bakacakk

inan bende 69 u görmeyi çok istiyorum sanki ondan sonra gerisi çok kolay gelecekmiş gibi :)

evet kilo ne kadar yaşlı gösteriyor insanıı ,şuan kaç yaşındasınn kilolu kıyafetle bende bayağıı yaşınn var gibii düşündümm ama eşofmala olan resimde alakası bile yok
25 yaşındayım canım

olmuşsa buda eskiden vermiş halim 56 kiloyum

url=http://VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs/c25MCx]
[/url]

waaww canım harikasın ben bu kiloları hiç görmedim bile evlenmeden öncede 65 kilo faalandım yani ama öncesi çok çok zayıftım dr kaç ilacı iştah şurubu falan vermişti ve onlar benim sonum oldu ilaçları bıraktığımda neredeyse 15 kilo almıştım vee sonrasıda geldi

arkadaşlar ben bugün pirinç lapasına başlıyorum 2 gün yapacağım çünkü böyle gram gram olmuyo biraz hızlandırmalıyım

Pişirme Metodu
1 çay bardağı pirinci, 3 çay bardağı suda haşlıyorum. Pirinçler dibe yapışmadan altını kapatıyorum. Azıcık su kalıyor yani..
Üzerine
- kırmızı pul biber
- nane
- sumak
- kara biber
koyuyorum bol bol.. Öyle ki pilavın rengi değişiyor iyice..
Üzerine 2 tepeleme dolu yoğurt (Danone)
Güzeeelce karıştırıp yiyorum. Yanında da cin biber/meksika biberi/sivri biber yiyorum. 3-4 adet

Toplam Ölçü:
Bir günde 3, eğer aç hissediyorsam maksimum 4 çay bardağı pirinç tüketiyorum.

Yan Gıdalar:
Mutlaka 2 öğün meyve yiyorum.
Bir ara öğünde de badem/ceviz türü şeyler yiyorum. Toplam ölçü avuç içindeki yuvarlak bölümü geçmeyecek şekilde. Toplam 6-7 adet maksimum

İçecekler:
Bir bardak sütlü nescafe (şekersiz)
Bir şişe Çamlıca light gazoz
Bir fincan doğadan portakallı form çayı (tatlandırıcı ile)
Bir fincan beyaz çay (içinde yeşil çay ve meyve kabukları olan bir karışım: Lipton)-tatlandırıcı ile
3-5 fincan siyah çay (şekersiz)
2-3 fincan türk kahvesi (yarım kesme şekerli)
sonucc
:birgunde 1 kilo

soğuk bir gecenin sabahından sıcacık bir günaydın sizlere
nasılsınz bakalım benim canım sıkkın şofbenim dondu naıl açacağımı bilemiyorum üff üfff

dünkü menüm
sabah:
1 yumurta
2 dilim peynir
2 zeytin
1 d kepek e
yeşillik (roka.tere.maydanoz)
ara
1 dilim kek
1/4 simit
öğle
1 kepçe sulu çorba
yarım dilim ekmek yoğurt
ara
biraz çekirdek elme
akşam
1 porsiyon hamsi ızgara
1 dilim ekmek
salata
akşam
küçük kase sütlaç

Çay koydumm birazdan herkesii kaldıracağımm kahvaltılıkk almaya çıkacağımmm
birde uzun süre gelememm
kızlarla dışarı çıkacağız annem oğluşa bakacakk

yaaa çabuk gel ama emiiii

niye gazoz ??? olmasa olmazmıı hatrım içinnn :))))
ben ysptım bunu aslında regl dönemin daha etliymiş ama normalbir günde 1gün yaptımmm 700 gr vermişti yanlış hatırlamıyorsammm ama tadı çok yavan yaaa

soğuk bir gecenin sabahından sıcacık bir günaydın sizlere
nasılsınz bakalım benim canım sıkkın şofbenim dondu naıl açacağımı bilemiyorum üff üfff
hadi yaaaa o kadarmı soğukkk

çok güzel menü sadee ilk aranda kek ve simir arka arkayaaa dıttttttttt ve cısssssss olmuşşş tabi banagöree

olur her halde :):) yaa bunu bi yerden aldım ben yapan arkadaş içmiş gazozu valla benim suçum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…