- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #1.521
tamam canım :13:
ben spora gidiyorum arkadaşlar kahvaltımı yaptım yeşil çayımı içtim sırada
öğlen kayınvalideme gideceğim misafiri gelecek orada sizi aklıma getireceğim
herkese günaydınlar,malesef geçmişi okumaya vaktim yok ama aklım orda...dünkü bildirimimi yapacağım...
Yarın ben yokum kızlar ne oldu buna öldümü kaldımı demeyin haberiniz ola:)))evdeyken sebzemi felan daha güzel yiyorum ben ya işte geçiştirmek durumunda kalıyorum yanıma kavonazla yemek getirmek bazen yoruyor...
17 ocak 2012 salı
sabah b.peynir kk.4 adet zeytin domates ve 2 dilim etimek
ara ögün 4 adet hurma
öglen domatesli limonlu pırasa kavurması domates -2 dilim etimek
ara ögün 1 adet elma
ara ögün 1/2 eti form biskivü
akşam yeşil salata içinde beyaz peynirli ve yogurt..
ara ögün 1 su bardağı sütlü nescafe ve 4 adet hurma
2 lt su 4 fincan yeşil çay..
Dijital tartı istiyorum ya ben eşim bekle diyor evdeki tartı ile dr'unkinde 1 kilo fark ediyor..evdeki gramı felan göstermiyorki..mecburen bekliyorum...
günaydınnn güzel kaçamaksız bir gün olsun hepimize
dünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek
domates peynir
şekersiz çay
şekersiz neskafe
öğle
pazı yemeği
bir dilim ekmek
elma
akşam
fasülye turşusundan yemek karadenizliler bilir yöresel bi yemek
1 dilim ekmek
2 kaşık pilav
şekersiz çay
2 tane akide şeker
2 litre su
bacak çalıştırma hareketi 20 dakika
sakına sakın cız canım yeme cumaya ne kaldı tartıda yiyip yemediğini anlarız bak duygu pis takar sana kafayı demedi deme
şimdi pirinç lapamı yedimde geldim mutlumuyumm hiçç değilim ama yarın tartıda gördüğüm mutlu edecek beni umarım 1 çay bardağı yaptım ama o bile fazla geldi bana yarısını yedim 3 kaşıkda yoğurt yedim
sakına sakın cız canım yeme cumaya ne kaldı tartıda yiyip yemediğini anlarız bak duygu pis takar sana kafayı demedi deme
katılıyorıım cnm hiç acımamm
Kız sen artık veremesendesöylemezsinn banaaaa
sabah genel bi fırça çektim zatennn kaçırdınnn
yok be güzelim neden söylemeyeyim'de ben duraklama yaşıyorum ya farkındayım ne yapsam diyorum ilk başlarda patır patır giden kilolar şimdi yok..nazar degdi herkes aa maşallah çok belli göbek gitmiş felan dedi dogum sonrası şişliğin yok dediler söylediler hep bende salak gibi şu kadar kilo verdim vsss al sana işte nazar...değişik bir diyet yapsam dr kızar..mecburen listelere talim değişik bişey yapamıyorum ben...dr'umda özel o yüzden listelere uymasam parama yazık...ben metro ile işe gelip gidiyorum canım yürüyen merdivenlerden koşa koşa iniyorum ben...önümüzdeki haftada regli zamanım zaten...valdem diyorki sen iyisin böyle felan anne dedim hamilelik dönemi + dogum sonrası ben bu kilolarla tanıştım öncesinde 60 kiloydum biliyorsunuz nasıl takmam ki vücüdumda 12 kilo fazlalık var oda dogumla gelen bunların gitmesi şart dedim..eşortmanla işe geldim..napim hava karlıda zaten..ceza bana üst baş yok..
İnanın hepimizin canı çekiyor...Benim aklıma bazen geliyor kısır,patates salatası,makarna salatası , turşu poça börek browni Cips kola vss ama ben 1 buçuk aydır agzıma beyaz ekmek dahil bunları sürmedim..Hayatımdan memnunum canımcım..Bir süre daha yemiycem..
günaydın hoşgeldin ,sen hafta içide izin yapıyorsun süt iznimi cnmm menün her zamanki gibi güzelll hurmayı çok kullanıyorsun varmı özel bi durumuu
he gördüm gördüm canikom bir önceki sayfada alıntı yapılmış orda yakaladım dogruı haklısın...istemeden olmuyor bu işler..bende akşam evde hareket halindeyim...kızımı yıka giydir ortalıgı topla kızın yemegını hazırla uyut sonra eşime yemek hazırla topla sabah kalk işe gel merdiven çıkıyorum vallahi bacaklarım yanıyor..
inanın hepimizin canı çekiyor...benim aklıma bazen geliyor kısır,patates salatası,makarna salatası , turşu poça börek browni cips kola vss ama ben 1 buçuk aydır agzıma beyaz ekmek dahil bunları sürmedim..hayatımdan memnunum canımcım..bir süre daha yemiycem..
maşllah diyorum sana ben o kadar iradeli değilim malesef
bunları yemediğin halde nasıl kilo veremiyosun canım metobol,izmayla mı alakalı acaba
ben bunları yemesem bir ayda kesin 10 kilo veririm
yine hareket halindesin dr san bi spor versin bak daha hızı nsl kg veriyonnn
inşallah canım 6.lı rakamları bir görsekkkkk ben bu zamana kadar görürüm diye hayal ediyordum o yüzden duraklama beni kırdı.İlk başlardaki gibi gitmiyor ya
aynı cnm ksırı şöyle yi,yorum yağsız tuzsuzz 3 kaşık bulgurdan yapıyorum ama bol yeşillik nefsimi körertiyorummm
ama ddiğerleni bende yemiyorummm
Arkadaşlar ben çıkıyorum kel oğlan başladı oğlum onu çok seviyorr hazır o izlerken mutfağı toparlayımm oğluma öğle yemeği hazırlayım bugün sebze çorbası yada tarhana yapcam keloğlanbitmeden hepsni yapayımki uyuduuğndaspor yapayımmm hadi işim bitsin gelirimmm
ben çıkıyorum kızlar
evi süpürcem mutfağı toparlıcam dün bi kaç günlük yemek yaptım hep sebze yicem bu hafta
sonrada anneme gidicem ama gitmeden pazı yemeğimi yicem annemin mamacıklardan yememem lazım kadın da üzülüyo ama napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?