- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #1.641
Merhaba canım ara öğün diyo doktorlar akşam yemğinden sonra bir fincan yeşil çay meyva yada 2 3 ceviz gibi.Mesela yemekten 2 saat sonra bi r bardak portakal suyu yada bir küçük elma zararlımı ben genelde yeşil çay içiyorumda yinede sorayım dedim
bahar peki üst bölgeyi eritmek için bişey yapıyormusun sen
ben de sabah ve gece yatmaya yakın yeşil çay içiyorum... akşam 7 den sonra tek ağzıma koydupum şey yeşil çay zaten :)) doktorlar akşam yemeğinden sonra ara öğün yiyin diyolar ama ben çok araştırdım ve en önemlisi kendim geçmişte ciddi bi şekilde kilo verebilmiş insan olarak söylüyorum zafere hızlı yoldan gitmenin yolu inan bu... akşam yemekten sonra hiç bişey yememek ve aç uyumak...bazen erkek arkadaşımla gece 3 e kadar telde konuşuyorum... 6.30 dan gece 3 e kadar 8-9 saat geçiyor ve o kadar acıkıyorum ki aç aç konuşmaktan başıma ağrı giriyor ama gene de ağzıma bişey koymuyorum...
oklavayı bende yapıyorum sürekli şimdide mekik aleti alcam twister işe yarıyormu ?Canım evet yapıyorum oklavayla ve twisterle yapıyorum sırt ve yanlarım için.Eğer twister yoksa oklavada işe yarıyor hergün 50 dk hızlı tempoda yürüdükten sonra oklava ve twisterle yanlarımı sırtımı çalıştırıyorum.Birde mekik çekiyorum.sen neyapıyorsun?
erkek arkadaşım çık kızdırdı zaten beni... o da 190 boyunda ve 107 kiloydu... bana diyete girdiğini söyledi ve bir ayda 10 kilo verdi bu süper bi rakam...ama bana sonradan itiraf etti maurers diye bi hap almış internetten onu kullandı walla çok kızdım.. kesinlikle çok korkuyorum böyle şeylerden...hapla bir ayda 10 kilo vereceğime 1 yılda 10 kilo veririm daha iyi... tv de neler duyuyoruz kalp krizi vakaları(
oklavayı bende yapıyorum sürekli şimdide mekik aleti alcam twister işe yarıyormu ?
geçmi$ olsun canim :)
bence menün güzel ancak nohut yemeginin ve çorbanin miktarini belirtmemi$sin, bilseydik daha güzel yorum yapardik :))
gunaydin kizlaardunki menum
Ac karna ilik sirkeli su
Kahvalti:yesil cay
1haslanmis yumurta
domates salatalik
2 kofte
3 kucuk parca kasar peynir
Kucuk boy 1 sosisin 3/4u:18:
Ara:yesilcay
4tatli kasigi yogurt
1minicik kornison tursu
Ogle:
4 kasik kisir
+bol marul
Ara:2 sade biskuvi
2dilim mandalina
Aksam:yogurtlu kabak +4 kucuk boy form biskuvi
+Yesil cay+2 adet uzum
3 lt su
Sirkeli su
haftasonu cok abartmistim dun dikkat ettim soyleyin bakalim olmus mu?:13:
ya aslinda tam olarak onun etkisini bilmiyorum ama yesilcay+sirkeli su ve dikkat bende ise yariyor fena degil.2 ocakta basladim ben dikkat etmeye yediklerime 1 haftada 2 kilo verdim sonrasi daha az ama bana gore iyi gidiyorzsa merak ettım sırkenın hıc faydasını gordun mu kılo vermende etkılı oldumu?
bence menun kotu degil sadece pilav birazcik fazla.ara ogun yapmiyor musun?ogle yok mu?bügün kü menüm o kadar kötü ki yazmaya utanıorum yarın hemen telafı etcem
sabah:
yarım salatalık domates.
yagsız krem peynır bı ıkı ctl
az yagda bı tane yumrta
3 çavdar ekmgı
1 2 çay kasıgı recel
şekersiz çay
akşam bir parca tavuk
1 ıkı kasık domtes çorbası
5-6 kasık bulgur pilavı(bunu hiç yememelıydım)
1 tane mandalına.
toplam kalorı:1600
kimsecikler yok kendi kendime calip oynayayim baridun ki menum
Sabah:
Ac karna ilik sirkeli su
Kahvalti:1 fincan sekersiz cay
1haslanmis yumurta
domates salatalik
yarim mayali pogaca
2 zeytin
Yarim kk kasar peynir
beyaz peynir
Ara:1 tane mandalina
Yesil cay
Ogle:
2,5 kofte
2kasik pilav 2kasik yogurt
3kasik mayonezli lahana salatasi
Ara:elma yesilcay
2sade biskuvi
Aksam:3 kasik patlican yemegi
lahana salatasi
+Yesil cay
3 lt su
Sirkeli su
kizlar bisey sorcam aksam 6-7den sonra su icmemeye ozen gosteriyor musunuz?
kimisi diyor ya 6 dan sonra hicbisey yiyip icmiyorum diye:26:SONUCTA SABAH TARTILIYORUZ UYUYANA KADAR ALDIGIMIZ SIVILARDA TARTIYI ETKILIYOR MU KI?Bu topice ilk defa yazıyorum ama ben varrııım6-7 den sonra su içilmemesi mi gerekiyooo
bügün kü menüm o kadar kötü ki yazmaya utanıorum yarın hemen telafı etcem
sabah:
yarım salatalık domates.
yagsız krem peynır bı ıkı ctl
az yagda bı tane yumrta
3 çavdar ekmgı
1 2 çay kasıgı recel
şekersiz çay
akşam bir parca tavuk
1 ıkı kasık domtes çorbası
5-6 kasık bulgur pilavı(bunu hiç yememelıydım)
1 tane mandalına.
toplam kalorı:1600
ya kizlar, bir insan (afedersiniz) tualete çikmadan yani kabizken kilo verebilirmi? Zaten genelde kabizim, birde lahana çorbasi diyeti eklenince daha beter oldum 2 gündür... internetten ara$tirdim ve gördüm nadir olsada bazi insanlar bu diyetle kilo veremiyormu$ çok üzüldüm zaten bu sabah tartildigimda +500gr çiktim eger yarin sabah yine artarsa birakacagim, $u anda çok açim zaten, halsizim, zaten beyazim dahada beyaz oldumama azimliyim bu diyetle veremezsem ba$kasiyla veririm nede olsa artik annem bana destek veriyor ( fazla kilolarimin sebebi o..)
bu arada 4 aylik hamile gibi karnim çikti üstelik bebek ogla çünkü karnim sivri$aka bir yana ama karnim fena halde $i$ 2 gündür üstelikte arada bir adet sancisi gibi sancilaniyorum ( adetim biteli 1 hafta oldu)
kimsecikler yok kendi kendime calip oynayayim baridun ki menum
Sabah:
Ac karna ilik sirkeli su
Kahvalti:1 fincan sekersiz cay
1haslanmis yumurta
domates salatalik
yarim mayali pogaca
2 zeytin
Yarim kk kasar peynir
beyaz peynir
Ara:1 tane mandalina
Yesil cay
Ogle:
2,5 kofte
2kasik pilav 2kasik yogurt
3kasik mayonezli lahana salatasi
Ara:elma yesilcay
2sade biskuvi
Aksam:3 kasik patlican yemegi
lahana salatasi
+Yesil cay
3 lt su
Sirkeli su
kizlar bisey sorcam aksam 6-7den sonra su icmemeye ozen gosteriyor musunuz?
wc nöbetine çıkmamak içinnBu topice ilk defa yazıyorum ama ben varrııım6-7 den sonra su içilmemesi mi gerekiyooo
kimisi diyor ya 6 dan sonra hicbisey yiyip icmiyorum diye:26:SONUCTA SABAH TARTILIYORUZ UYUYANA KADAR ALDIGIMIZ SIVILARDA TARTIYI ETKILIYOR MU KI?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?