Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ALLAHIM ÖĞLE YEMEĞİNE BAKYAAA MAŞALLAHH CANIM
SPOR GÜZELL[/QUOTE]

ama bebiş kaloriye bak: 355 ortalama öğün kalorisi valla fazla fazla yazdım ya hedefim 1000 kalori civarı aslında fazlada açlık sınırında gezmek istemiyorum...aç olunca pek performanslı olamıyorum evde kolay çok acıktın sporta yaptın vur kafayı yat ama biz öyle değil işler bizi bekler gün içinde ne lursa olsun çalışmamız lazım vede yüksek ferformans şart...

DOMATESLİ MAKARNAA YAĞ DURUMU:))) HANİ SUUU

ALLAHIM ÖĞLE YEMEĞİNE BAKYAAA MAŞALLAHH CANIM
SPOR GÜZELL

ama bebiş kaloriye bak: 355 ortalama öğün kalorisi valla fazla fazla yazdım ya hedefim 1000 kalori civarı aslında fazlada açlık sınırında gezmek istemiyorum...aç olunca pek performanslı olamıyorum evde kolay çok acıktın sporta yaptın vur kafayı yat ama biz öyle değil işler bizi bekler gün içinde ne lursa olsun çalışmamız lazım vede yüksek ferformans şart...[/QUOTE]

VALAL BEN KENDİ ADIMA YERİMDE HİÇ DURMUYORUMMM BEBEĞİMM HER YEREE EL ATARKEN HERAN TEHLİKEDEYKEN ÖYLE YAT UYU OLMUYOR CANIMMM HEM ZATEN AZ YE YAT UYU DA ÇARE DEĞİLKİ NE KADAR HAREKET O KADAR HARCANAN KALORİİ

Günaydın canım elma sirkesi kürün bende yapıyorum bakalım inşallah faydasını görürüz yeşil çayda içiyorum sabah ve akşamları günde 2 3 fincan

kimisi diyor ya 6 dan sonra hicbisey yiyip icmiyorum diye:26:SONUCTA SABAH TARTILIYORUZ UYUYANA KADAR ALDIGIMIZ SIVILARDA TARTIYI ETKILIYOR MU KI?

Canım doktorlar yatmadan önce bir bardak ılık su tavsiye ediyor suyla gıda ayrı şeyler bence sonuçta sıvı alınca tuvalete sık çıkıyorsun buda vücudundaki ödemleri atıyor yani suyun bir zararı olduğunu sanmıyorum akşamlarıda içilebilir yani

söyelediğinde haklısınn sorun şu gece soğuktaa uykudan kalkıp wc kalkmamakk canımm

hakkaten geçen gün sabaha kadar tutmuşum sabah kasık ağrısından öldüm...hay bu tembelliktir diyicem ama tembelliğide kendime yakıştıramıyorum...Hayır bide antalyada karyok buz yok eksi derecelr yok bu soğuk böyleyse anadoluyu düşünemiyorum...Erzurumu Sivası düşünemiyorum sabah haberlerde en soğuk il bugün sivas diyordu...Allahım herkese özelliklede evsiz ve yakacaksız olanlara yardım etsin...

canim bugün iyim Allah'a $ükür ben saglikli beslenmeyi denedim ama olmuyor inanki kilo veremiyorum, $ok diyet olarak dukani yaptim migren yaptigi için biraktim, $imdi ise lahanayi deniyorum

selam kizlar dünki menümü yazayimmmmm

ögle : 1 büyük kase lahana çorbasi
1 kk peynir
incecik bir dilim yagi alinmi$ sucuk (evdekiler pizza yediler bende üzerinden birazcik peynir ve sucuk aldim )
1 lokma çikolata

ak$am : 1.5 büyük kase lahana çorbasi
1 çatal yagsiz balik (agzimin suyu akti evdekiler yemek yerken )
1 çatalin ucuyla peynir

en fazla 800 kalori
3 saat ali$veri$
2 litre su
500ml ye$il çay
peynir balik falan yasak ama dayanamadim minik bir kaçamagi kendime serbest biraktim zaten çok halsizdim

Son düzenleme:

lahana çorbası gün boyunca serbest açlıkk hissettikçe içeceksinn

ii canım sevındım bende denıyım barı o zamn

duyfer__2006 aynı hastalık bende de var kılo alınca reglın hep sasıo ınsanın :S ben daha bekarım evlenınce nolur bılmıorum ama en önmlısı zayıf olmak bu hastalıgı azaltmak ıcın.

Selam kızlar bende hemencik menümü bildirip kaçayım prensesim uyurken duygucum ay yarını merak ettim kilonu kız varmı bir gelişme

18 ocak çarşamba

Sabah peynir zeytin etimek

ara ögün hurma

öglen yeşillik peynir etimek

ara ögün elma

araögün eti form

akşam kabak yemegi yeşillkik ve etimek yogrut ile

Ara ögün 1 su bardağı nescafe ve 4 hurma
4 fincan yeşilçay ve 2 lt su

bence menun kotu degil sadece pilav birazcik fazla.ara ogun yapmiyor musun?ogle yok mu?

ögle de yaptım ama yazmayı untumusum onla 1600 ası oldu zatn
2 kasık bezlye yedım
2 kasık yogurt
ve buldur pılavı cok sevıorum ya hayr dıemıorum 4 kasık da onu yedım bıdaha yemıcem ama

vardıyam aksm 4 gece 12 acıkcası bu vardyada ara oqun yıyemedım spora yuzmeye de gıdemedımm karda ama bakalım
haftaya vardıya degıscek gıdebılırım ıns.

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…