Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
gününüzaydın bereketli neşeli olsunnnnnnnnnnn
kaçamaksızzz,harketli ,kg vediğimiz bir gün olsun inşllahhhhhhhhhhh

kızlar şunu belirtmek istiyorumm ba<en çıkıyorum yaasitedenn geldiğimde konu birikmiş oluyorr vp veremedikleerim olduysa kusura bakmayın elimden geldikçe yazmaya çalışıyorummm ,gözden kaçırdıklarım olursa siz gözüme sokun emiii

gunaydiinhemen raporumu vereyim evet dun azcikta olsa (10dk)spor yaptim hoplama ziplama cok yag yaktiriyormus haberiniz olsunekmegi ben birakabildiysem herhalde herkes birakir oyle severim ki ekmek yemeyi her cesidini kendimde cok sik yapardimm evde simdi yapmiyorum esime aldim kucuk ekmeklerden dolaptan gerektikce cikariyorum.birde bisey yerken hep soyle dusunuyorum bu ara bir dilim ekmek yiyecegime 2 lokma tatli yerimpek de ayni kalori degil ama !!

Son düzenleme:
tebrikler zsam

yaa öylemimiş hemen onuda yapayımmm

gunaydın canım hemen dunku menumu yazayım

sabah: dun mıdem bulandıgı için sabah bişi yemedim oğlen yedimöğle sabah bir oldu yanı

2 dilimçavdar ekmeğiyle ince 2 dilim kasarla tost
5 yeşil zeytın
2 catal peynr
1 bardak kefir

akşam

1 dilim ekmek
1 kaseçorba
1 tabak ıspanak yemeği
3 kasık yogurt

ara

kuru kayısı

ıhlamur 1.5 litre su

kızlar bugun fazla gıremeyebilirim burayımı bosluyor demeyın yarın mısafırım gelıcek bırde bugun pazarımız vra pazara gidicem yarın için mamalar yapıcam(allahım sen bana mukayyet ol) bir kat evi siler supururum oyuzden vakıt buldukca girebiliriz öpuyrum hepicinizi

hmmmmkefire bayilirim!aksam accik fazla olmus sanki-ekmek olmasaymis keske.kolay gelsin.benimde pazartesi misafirim vardi zula pasta dolu hala-gecen ay olsaydi 2.gun supurmustum hepsini

ayy allah iyiliğinizi vesin kızlar çökmez sekerim cokmez ben 82 kıloluk halımle ip atlıyorum arada bizimki çökmediyse senınkı hiç cokmez sekerimmmm ayy guldurdunuz benı ya
zipla duygu zipla
bisicik olmaz sen 40 a kadar ziplayabilcen mi onu de bakiimbana zor geliyoo

hmmmmkefire bayilirim!aksam accik fazla olmus sanki-ekmek olmasaymis keske.kolay gelsin.benimde pazartesi misafirim vardi zula pasta dolu hala-gecen ay olsaydi 2.gun supurmustum hepsini

evet aksamaı kacırmısım bıraz bakalım bn napıcam salata olrak kısır yapmayı dusunuyorum ondan yerım artık az yaglı bol yesıllıklı yaparım idere ederim

ne cokmez di mi anacim:26:

ev anacım evvvv

niye yaaaaaaaaaaaa bananeee gelmesin müsafirler bananeeee
ayy allah iyiliğinizi vesin kızlar çökmez sekerim cokmez ben 82 kıloluk halımle ip atlıyorum arada bizimki çökmediyse senınkı hiç cokmez sekerimmmm ayy guldurdunuz benı ya

bizim evde hayal ettim tüm topiği hepimiz var gücümüzle zıplıyoruzzz

sakın hadün benimm karışılaştıığm şeyi görsenişz eşim dürüm döner getirdiii ruhumu teslim ediyordum nerdiyse amaaaaaaaaaaaa naptım yemedim emzirdiğim için canım çekmesin diye ısırdım ve döner şuan dolapta beni yediyor bende hayır diyorum zaten c.tesi sabahı herşeyi açıklıcam ne yaptım ne yedimmm
zipla duygu zipla
bisicik olmaz sen 40 a kadar ziplayabilcen mi onu de bakiimbana zor geliyoo

ddenicem daha yewni yedimm yediklermi çıkmasınnn öğlene doğru denerimmm

evet akşamları sıvı alamıyorum korkudan soğuktan çişe kalkamıyorum çünkü...

evet akşamları sıvı alamıyorum korkudan soğuktan çişe kalkamıyorum çünkü...

:)))
bende akşam sıvı alamıorum yha.alışkanlık.ama akşama kadar 2 litre suyu içiorum.7 den sonra 0 sıvı((
çok kötüü nnapılırki.bazen arada bir yeşil çay içiorum.mydonozlu çok güzel.acaip ii gelio bağırsaklara sölim.

selam kızlar canım çok sıkkınnn işyerinden dangalağın biriyle tartıştım iyi ki siz varsınızda içimi dökebiliyorumm

evet sıkı durun dünkü menümü açıklıyorum:

sabah:2 dilim kepek ekmeğine tost yarım üçgen peynirlen 203cal

ara :1 mandalina 48 cal

öğlen :1 kase lahana çorbası,1 sigara böreği,2 mercimek köftesi,2 kaşık makarna toplam:355cal.

akşam:1 kase patlamış mısır(fazla fazla 500 cal),3 mandalina (192 cal.)

günlük toplam:1.298 calori

akşam teyzemize gittik mısırı patlattı önünüze koydu ben 1 kase yedim 500 kaloriyi fazla fazla yazdım yemesem olurdu ama fazlada yapacak bişey yoktu 11 de eve geldik o saatten sonra yemek yesem olmazdı eşim yedi ben yemedim..

bu arada gün içerisin de 2.5 litre su 8 bardak çay+1 türk kahvesi fix içerim (yeşil çayada alışsam olur)
yarım saat yürüyüş var,30 kere felanda esneme hareketi yaptım...

selam kızlar canım çok sıkkınnn işyerinden dangalağın biriyle tartıştım iyi ki siz varsınızda içimi dökebiliyorumm

her işyerinde bir dangalak vardır üzülme ben sana hayatımdaki dangalakları anlatsam burdan rusyaya yol olur... ah bacım ahh onun için boşver etraf,hain,kıskanç,iki yüzlü,bencil pisliklerle dolu sana tek tavsiyem onları hiç görme bile yok say..Ne demiş ünlü türk büyüğü atalarımız it ürür kervan yürür...

odangalaklar hep olur zaten takma boşverr canımmmm

ALLAHIM ÖĞLE YEMEĞİNE BAKYAAA MAŞALLAHH CANIM
SPOR GÜZELL

dünkü menüm
sabah
1 yumurta
1 dilim kepek ekmeği
peynir .zeytin
ara
yok
öğle
1 sb.süt 4 kaşık k flaks
1 yumurta (çocuklar yememiş de) 1/4 simit
ara
1 elma
akşam
1 tabak pırasa
1 kepçe domatesli makarna
yoğurt
ara
yeşilçay
1 kandil simidi küççücük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…