- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #1.701
BEN ŞUAN EMZİRDİĞİM İÇİN HAP İÇMİYORUMSÜTE GEÇMESİNDİYE NE GÜZELKENDİLİĞİNDEN GELİRDİ BU AY BÖYLE OLDUU OFFFcnm gıdıorum da noluo kıme gıtsem doqum kontrol hapı verıo bnde uzun zamandır gtmedım ama allaha sukur oluorum ole uzzerınden bı ıkı ay gecmeden bıraz zayıflasam daha dunlı oluorum en onmlısı saglık bı ara tekrr goruncem tabı.
BEN ŞUAN EMZİRDİĞİM İÇİN HAP İÇMİYORUMSÜTE GEÇMESİNDİYE NE GÜZELKENDİLİĞİNDEN GELİRDİ BU AY BÖYLE OLDUU OFFF
gelır canım gelır sabretne güzel bebegın de var aklına takma bn kafama takarsam olmuorum snr unutuorum ıse fln dalıorum kndılıgınden dogl yoldan oluo
gelır canım gelır sabretne güzel bebegın de var aklına takma bn kafama takarsam olmuorum snr unutuorum ıse fln dalıorum kndılıgınden dogl yoldan oluo
YAASLINDA TAKMAMDAA YARIN TARTI GÜNÜ BAYA Bİ ŞİŞTİMM YAPTIĞIM DİYETTEN DAHA GÜZELSONUÇ ALMAK İSTİYORUMM
Sporumu yaptımm biraz sorunlu oldumu ama
eşşek sıpasnı tam uyuttumm leslie başladım 7dk kalktıı gittim uyuttum yine yine baştan başladım yine 7 dk kalktı busefer dondurdumm yine uyuttum kaldıığm yerden devam ettimm gideyim y.çayımı yapayım geliyorumm hadi toplanın sizdee
menün çok güzel canımcımmerhba arkadaşlar önce dünkü menümü yazayım
sabah:
beyaz peynirli domatesli tost
3 zeytin şekersiz çay
ara:yaseminli yeşil çay
öğle:yoğurt ve az nohut
ara bir elma
akşam yeşil salata yoğurt ve az sbzeli tavuk 1 dilim ekmek
ara: 1 az şekerli çay
menün çok güzel canımcım
bnen geldım kızlar evı sıldım supurdum toz almayı aksama bıraktım ordan pazara gıttım geldım marketet gıtım anca oturabıldım ıyı spor oldu bugun bana
ayy pazarda sok oldum resmen buneyaaa hersey ucmus gıtmıs patlıcan biber almıs basını 5 ;6 yapraktan olusan kıvırcık 3 tl taze sogan 2; 2 .5 tl den veriyorlar ıspanak olmus 3 tll ayyy allah almak ısteyene yardım etsınn
ee anneler çocuklara bakmakla aslında fazla derecede kalori harcıyorlar...
şuan itibariyle sanahtan beri 1.115 kalori almışım akşam ne yemeliyim sizce...5 kaşık nohutu 340 kalori olarak yazdım fazlamı?
sebzeli tavuğu nsl yaptın öğretsene banaamerhba arkadaşlar önce dünkü menümü yazayım
sabah:
beyaz peynirli domatesli tost
3 zeytin şekersiz çay
ara:yaseminli yeşil çay
öğle:yoğurt ve az nohut
ara bir elma
akşam yeşil salata yoğurt ve az sbzeli tavuk 1 dilim ekmek
ara: 1 az şekerli çay
amanınn yarın tartı günü demiiii
duygucum makarnadaki yağ çok azdı artık yemeklere 1 tahta kaşığı yağ koyuyorum ve anladım ki eskiden çok yağ kullanıyormuşum
iki gündür hem misafirlikteydim hemde misafir ağırlamaktan foruma giremedim.yemek listemide inanılmaz abarttım yazmak istemiyorum ama bugün itibariyle toparlandım.p.tesi günüde lahana diyetine bende başlıcam kalan beş kilomu bi kerede vermek istiyorum dün diyetisyende kontrolüm vardı üç haftada 1.600 gr verebilmişim.artık kilo vermem aşırı yavaşladığı için inşallah lahana diyetinde başarılı olurum beş veremesemde üç kiloyada razıyım.inşallah verebilirim
bnen geldım kızlar evı sıldım supurdum toz almayı aksama bıraktım ordan pazara gıttım geldım marketet gıtım anca oturabıldım ıyı spor oldu bugun bana
ayy pazarda sok oldum resmen buneyaaa hersey ucmus gıtmıs patlıcan biber almıs basını 5 ;6 yapraktan olusan kıvırcık 3 tl taze sogan 2; 2 .5 tl den veriyorlar ıspanak olmus 3 tll ayyy allah almak ısteyene yardım etsınn
kızlar yarınn geniş bir yazıyla ne diyeti yaptığımı ve 4 gün boıyunca 4 gün diyorum çünkü cuma sabah tartı kg söylücem
neysee ne yaptığımı ne yediğimi açıklıcamm
fakat şunu söyleyimm yaptığım diyettenn keyiff aldımm
kesinlikle aç kalmadımmm
ve kg verdimm üstümde regl ödemim olduğu haldeee benim içinn 3 günün sonucu çok iyi 4 gün yani yarın sabah ne olur bilmemm amaa şunu anlatmak istedimm keyiff aldımmm önemli olan buu
benımde kocamın tek hayalı bı emeklı olunca koye gidicem ben orda yasıcam temız hava denız gunass mıs gibi ekip biçicem diyorrrevet sebzeler meyveden pahalı şuanda...sonunda korkulan oldu köylü kesim tarımı terketti hayvancılığı bıraktı et fiyatları aldı başını gitti tarımda çok az kaldı artık herşeyi parası çok olan alacak olmayanda bakıp kalacak...şeytan diyor bırak işi gücü al 2-3 dönüm arazi bir ev 1 ahır gerisinede ek sebzeyi bol bol ye içi 2 keçi,2 koyum 1 inek,10 tavuk ,1 horoz 2 kedi 1 köpek ve mutlu bir hayat yapcam ya koydum kafaya kendi çiftliğimi yapacağım,zeytinimi,peynirimi,salçamı,tarhanamı,unumu kendim yapacağımm.....
kızlar beklerim çiftliğime haberiniz olsun...olunca tabii:)))
kızlar yarınn geniş bir yazıyla ne diyeti yaptığımı ve 4 gün boıyunca 4 gün diyorum çünkü cuma sabah tartı kg söylücem
neysee ne yaptığımı ne yediğimi açıklıcamm
fakat şunu söyleyimm yaptığım diyettenn keyiff aldımm
kesinlikle aç kalmadımmm
ve kg verdimm üstümde regl ödemim olduğu haldeee benim içinn 3 günün sonucu çok iyi 4 gün yani yarın sabah ne olur bilmemm amaa şunu anlatmak istedimm keyiff aldımmm önemli olan buu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?