Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

leyyacim kac yasindasin sen?88 dogum tarihin mi?evet ben de duyguya katiliyorum abartilacak birsey yok masaallah karin hic yok.bence protein agirlikli beslen be bolgesel spor yap.basen ve kalca icin.biraz sikilastin mi bu is tamamdir canim
plates yapmaı bence popoyu şekillendirmek için

kıyamam yaa plates yapsanaa internetten ebrunun varr çok şekillendiryorr bende bu haftadeğil haftayabaşlıcam inş
evet kızlar ben geldimm kızımın yanında uyuyup kalmışım bu saate kadar :) inanılmaz bişey ya rüyamda sürekli diyet tarifleri gördüm diyet şekli aramaktan yorulmuş gibi kalktım uykudan :):)

negüzel gece gündüzz beynine kazamışsın desenee

kizlarrr i$te bu benim :)
popom çok büyük diyordum o yüzden yandan çektim fotografi, görüyorsunuz degilmi yaa igrenç bir fizigim var maleseff,

evet biraz popon var ama çok iyi görünüyorsun bölgesel kilo çok zor oluyor seni çok iyi anlıyorum ama seninki kilo verince gidecek yada sporla ama benim göğüsler hiç küçülmeyecek ameliyat bile düşünüyorum artık yaa

evet canim aslinda diyete baslarken dolaba bu sekilde et tavuk balikla kucuk porsiyonlar halinde istif yapmali.ama ben useniyorum var ya bu et turunu hazirlamayada yemeye de(yani su diyet gunlerimde-yoksa yemek yapmaya bayilirim.ben baya bi otculum zaten.sebzenin her turlusunu her ogun yiyebilirim.liste yapsakta herkes ona sadik kalamaz canim cunki hepimizin calisma sartlari'fizyolojisi ve gereksinimleri farkli ama cidden guzel fikir verebilir bizlere:128:

ay bu kadarıda çok saçma oldu yaa şu akasya durağında sinan varya o bile bare diyet tarifi veriyorduu allahımm gör halimi acınacak haldeyim yahuuu

hahaha çok güldüm ya valla hepimiz öyleyiz

bende sabahtan beri yeni yemek yedim kahvaltımı 7 buçukta yapmıştım arada birtane 2si 1arada içmiştim bir kç tanede badem şekeri şimdi 3 kaşık makarna ve 3 kane kabağın içine sarılmış köfte yedim bu arada ece gürseli gördüm tvde proteinleri asla karıştırmamak gerek dedi hanımlar mesela biz etle yoğurtu bir arada yememeliyiz yani amaan çok dikkatli olmak gerekiyor ya

akşamda misafirliğe gidicez bebek sevmeğe çaya gidicez ama kesin bir ikram olurda belki irademe sahip olmazsam diye akşam yemek yemicem zaten 5 oldu saat acıkırsam bir meyve yer geçiştiririm bana gaz verin kızlar irademe sahip olmalıyııım :)

Kızlar merhaba,

Maalesef ki bir süredir KK'ya ara vermiştim geri döndüm :). Şimdiii gelelim asıl konuya ; Ekim ayından beri 5 kilo aldım. Şİmdi 53 kiloyum boyun kısa ben balık etli olunca şişko görünüyorum yada kendimi böyle hissediyorum ama selülit vs hak getire. Haziran'da düğünüm var. Yardım edin lütfen . Böyle başarı öykülerinizide duyunca bi gayret teşvik oluyorum ancak çalışma ortamım abur cubur sevgim diyete engel .

yeme canım yemeeeee yiyeceğin zaman benim rüyam gelsin aklına eminim iştahını keser

canım form çayını normalde içmiyorsan ilk içişlerde çok işe yarar tavsiye ederim

bende liptonun form çayını aldım annemde doğadan almış ama liptonun içindekiler daha bildiğim şeyler ödem söktürücü anlamında kiraz sapı, mısır püskülü falan falan ama banada pek işe yaramadı bende bakalım bugünde içicem

LEYLA'cım öyle deme ya kilo verince gider poponda ama sporla gitmeli tabiki yoksa sarkar ama annem bana bir hikaye anlatmıştı ben bu kadar kiloma taktığımda bir kadın sürekli kilo vermek için allaha dua ediyorum bir sabah bir uyanmış 10 kilo su gitmiş vücudundan hastalığa yakalanmış neydi hastalık unuttum yalan olmasın ama eksik dilek dileme der hep annem o yüzden vücudum iğrenç falan deme nolur canım allaha şükür bak elin ayağın tutuyor sağlıklısın :)

tamam FESLEĞEN'cim söz getiricem telefondan girip yazdıklarınızı okıcam ve diyetimi bozmayacağıııım :)

ay bu kadarıda çok saçma oldu yaa şu akasya durağında sinan varya o bile bare diyet tarifi veriyorduu allahımm gör halimi acınacak haldeyim yahuuu

ayyyyyyyyy koptum gülmektennn

sakın ol derin nefes al ve önüne gelen şeyi sevmediğin düşünn kıbarca ben tokum tşk ederim de

tatlım kuasura bakma ama böyle gidersen ömür boyuu hatıralarda kalacak resim videodaa tombiş bir gelin olursun her resme baktığında kahrolursun evlendiğim 50 dum sendee iradene sahip çıkk ve hayır demeyi öğrenn emin ol bir süre sonra alışcan işyerinee evde yaptıığnda yada kalorisi düşük şeyler getir yada sip.et salataağırlıklı beslen ve herşeyden öncer sporr ve bol su tükett başka yolu yok haziranda fit bir gelin olmanın yolu buu

merhabalarr
bugün hep aklım buradaydı sabah çok erken evden çıktım ancak gelebildim

geçen haftaki kilom 74 100

bu haftaki kilom 73 100

Hadi güzellerimm iyi akşamlarr öptüm hepiniz hafta sonu aman dikkat edinn cıslardasn uzak durunnn
kg bildirmi yapmayanlar huuuuuuuuu nerdesinizz ????
Iyi hafta sonlarıııı

dünkü menümüde yazıyım geçmişi okuyayım çok merak ediyorum kimler ne kadar kilo vermiş :18::18:

sabah
1 dilim kızarmış ekmek
1 yumurta
domates peynir zeytin
şekersiz çay

ara

1 tane pastane poğaçası
şekersiz neskafe

öğlen

1 simit
şekersiz çay

akşam

fırında tavuk patates
kıvırcık salata
küçük kase az şekerli muhallebi

2 litre su
20 dakika spor

çok haklısın. şişko bi gelin olmaktansa.... öyleyse şuan itibariyel 53 kiloyla aranıza katılıyorum. bakalım ne kadar sürede ne olucam :18:

evet evet geçen bir manken konuşuyordu gene tvde bikere hayır dedn mi geri dönüşü yok diyerdu aynen oyle ama türk insanı israr ediyor işte şimdi derler allah aşkına ye bi lokma falan hahaha bakalım inşallah tutucam kendimi

ara ve öğlen çok benzer be güzelimm birde pastane poğaça ve nescafe birlikteliğini anlamadımm güzel oluyormuu
ercem sanki bu menü biraz cısss olmuş dimi

bu arada kg tebrik ederim 1 kg çok güzell

bugünkü menüm

sabah 1 kepekli tost
1 zeytin
1 fincan çay 1 şekerle

ara yarım bardak süt
2 petibör

öğlen

yağsız kavrulmuş tavuk göğsü
2 kaşık yoğurt

akşam
6 kaşık kıymalı ıspanak pirinçsiz
3 kaşık yoğurt

5 bardak çay 3 şekerle

1 fincan yeşil çay
2 fincan 5i bir arada çay
yarım litre elma çayım
1,5 litre su
21 dk leslie

yatmadan 1 bardak süt içerim

Eki Görüntüle 330337

nasıl böyle giderse 69 haftaya görürum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr tabi inşallahhhhhhhhhh
tebrık ediyorıum canım darısı basıma
CANIM BEN DUN MAZERETIMI BİLDİRMİŞTİM BUGUN MISAFIR GELECEGINI HAZIRLIK YAPTIGIMI VE BUGUN İÇİN GİREMEYECEĞİMİ SOYLEMISTIM ARADA KAYNADI SANIRIM

HOSGELDINNN
HOSGELDIN
gamze20
zeyynebim
obilen
erce41
poti yarınn
kg bildirmedii
hanımlar yarın listeyi güncellicimm
SBAH KALKTIM HAZIRLIKLARIMI TAMAMLADIM MISAFIRLERIM GELDİ AGIRLADIM YOLLADIM EVİMİ BULASIKLARIMI HALLETTIM KOCAM GELDI YEMEGINI HAZIRLADIM YEDİ VE BEN HEMEN BURAYA GELDİM
KILO BİLDİRİMİ
GECEN HAFTA:81.700
BU HAFTA: 80.800
GİDEN : 900 GR
kaçtır yazcamengel çıkıyorr gamzem20 nerdeee huu nrdesinn
GELDİM CANIM GELDİM ANCA MISAFRIIM OLMASA BEN BOSLARMIYIM BURAYI ASK OLSUN DUNDEN BİLDİRMİŞTİM HALBUKI DURUMUMU

HOSGELDİNN

buradaki kilomu kendi tartıma göre söylediğim için sabah 65 geldim.

dün sabah:
bir dilim ince börek

ara:
elma beş tane fındık

öğlen:
iki dilim tb ekmeğinden tost

ara:
portakal

akşam:
iki kepçe şehriye çorbası
dört yemek kaşığı türlü
iki dilim tb elmeği
tarcın çayı yeşil çay aralarda su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…