- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #1.921
plates yapmaı bence popoyu şekillendirmek içinleyyacim kac yasindasin sen?88 dogum tarihin mi?evet ben de duyguya katiliyorum abartilacak birsey yok masaallah karin hic yok.bence protein agirlikli beslen be bolgesel spor yap.basen ve kalca icin.biraz sikilastin mi bu is tamamdir canim
ay canim böyle dü$ündügüne inan çok sevindim, bazen çok bunaliyorum bu popo yüzünden, 42 beden pantolon zar zor oluyor ama beli bol bacaklar bol ama popo kismi daracik oluyor, uzun hirkalarda gözüm kaliyor hep hiç giymedim çünkü popomun yüzünden toplaniyor, en çok kiyafet için kilo vermek istiyorum
evet kızlar ben geldimm kızımın yanında uyuyup kalmışım bu saate kadar :) inanılmaz bişey ya rüyamda sürekli diyet tarifleri gördüm diyet şekli aramaktan yorulmuş gibi kalktım uykudan :):)
evet canim aslinda diyete baslarken dolaba bu sekilde et tavuk balikla kucuk porsiyonlar halinde istif yapmali.ama ben useniyorum var ya bu et turunu hazirlamayada yemeye de(yani su diyet gunlerimde-yoksa yemek yapmaya bayilirimyani ben ödümüzdeki haftaa elma diywti bitince p.tesinden itabaran sabah yine aynı usul yapszı tuzsuz şeekrsiz bol yyeşillikli kahvaltıı
ara öğünde elma ywşil çay akşam yemeğini en geç 3 de yicem eşim bir süreliğne beni affetsin k.bakmasın akşam acıkırsam y.elma böyle beselncem akşam öğünümü 3 de yicem ya bir gün sebze azzeytin yağınsda yadabuharda sebze bir günde alcam yarım kg kıymayı küçük köfte haline getircem küçük porsyonlara bölcem mesela 6 şer tane orta boy kötfe 3 tane kuzeye 3 tane bana böyle paketler yapııp difrize kaldırcam bir gün böyle ızgara yapcam diğer gün yinesebze sonra aynı şeyi minik tavuk kanatları varyaa alcam kgluk 6 şer tane ayırcam 3 kuzeye 3 bana bir günde ızgara oalrak böyle yicem sonra yine sebze ,ızgaraların yanında bol yeşillik yada salataa yicem kızarmış 1 dilik ekmek le haftayı böyle tamamlıcam ara öğünlerde y.elma y.çay bol su sporrr nisanın sonunda bu iş bitmiş olcak inş isterseniz bi toplantı yapalımm örnek birşeyler çıkaralımm yicek herkezin alabileği yapabileği herkez onasadık kalsınn ama herkezden bi yorum fikir almak şart ben siz ne isterseniz yaparım canlarımm
negüzel gece gündüzz beynine kazamışsın desenee
vuuuuuay bu kadarıda çok saçma oldu yaa şu akasya durağında sinan varya o bile bare diyet tarifi veriyorduu allahımm gör halimi acınacak haldeyim yahuuu
ay bu kadarıda çok saçma oldu yaa şu akasya durağında sinan varya o bile bare diyet tarifi veriyorduu allahımm gör halimi acınacak haldeyim yahuuu
vuuuuuenteresan
hahaha çok güldüm ya valla hepimiz öyleyiz
bende sabahtan beri yeni yemek yedim kahvaltımı 7 buçukta yapmıştım arada birtane 2si 1arada içmiştim bir kç tanede badem şekeri şimdi 3 kaşık makarna ve 3 kane kabağın içine sarılmış köfte yedim bu arada ece gürseli gördüm tvde proteinleri asla karıştırmamak gerek dedi hanımlar mesela biz etle yoğurtu bir arada yememeliyiz yani amaan çok dikkatli olmak gerekiyor ya
akşamda misafirliğe gidicez bebek sevmeğe çaya gidicez ama kesin bir ikram olurda belki irademe sahip olmazsam diye akşam yemek yemicem zaten 5 oldu saat acıkırsam bir meyve yer geçiştiririm bana gaz verin kızlar irademe sahip olmalıyııım :)
canım form çayını normalde içmiyorsan ilk içişlerde çok işe yarar tavsiye ederim
ay bu kadarıda çok saçma oldu yaa şu akasya durağında sinan varya o bile bare diyet tarifi veriyorduu allahımm gör halimi acınacak haldeyim yahuuu
hahaha çok güldüm ya valla hepimiz öyleyiz :d
bende sabahtan beri yeni yemek yedim kahvaltımı 7 buçukta yapmıştım arada birtane 2si 1arada içmiştim bir kç tanede badem şekeri şimdi 3 kaşık makarna ve 3 kane kabağın içine sarılmış köfte yedim bu arada ece gürseli gördüm tvde proteinleri asla karıştırmamak gerek dedi hanımlar mesela biz etle yoğurtu bir arada yememeliyiz yani amaan çok dikkatli olmak gerekiyor ya
akşamda misafirliğe gidicez bebek sevmeğe çaya gidicez ama kesin bir ikram olurda belki irademe sahip olmazsam diye akşam yemek yemicem zaten 5 oldu saat acıkırsam bir meyve yer geçiştiririm bana gaz verin kızlar irademe sahip olmalıyııım :)
kızlar merhaba,
maalesef ki bir süredir kk'ya ara vermiştimgeri döndüm :). şimdiii gelelim asıl konuya ; ekim ayından beri 5 kilo aldım. şimdi 53 kiloyum boyun kısa ben balık etli olunca şişko görünüyorum Yada kendimi böyle hissediyorum ama selülit vs hak getire. Haziran'da düğünüm var. Yardım edin lütfen . Böyle başarı öykülerinizide duyunca bi gayret teşvik oluyorum ancak çalışma ortamım abur cubur sevgim diyete engel .
ayyyyyyyyy koptum gülmektennn
sakın ol derin nefes al ve önüne gelen şeyi sevmediğin düşünn kıbarca ben tokum tşk ederim de
tatlım kuasura bakma ama böyle gidersen ömür boyuu hatıralarda kalacak resim videodaa tombiş bir gelin olursun her resme baktığında kahrolursun evlendiğim 50 dum sendee iradene sahip çıkk ve hayır demeyi öğrenn emin ol bir süre sonra alışcan işyerinee evde yaptıığnda yada kalorisi düşük şeyler getir yada sip.et salataağırlıklı beslen ve herşeyden öncer sporr ve bol su tükett başka yolu yok haziranda fit bir gelin olmanın yolu buu
ayyyyyyyyy koptum gülmektennn
sakın ol derin nefes al ve önüne gelen şeyi sevmediğin düşünn kıbarca ben tokum tşk ederim de
tatlım kuasura bakma ama böyle gidersen ömür boyuu hatıralarda kalacak resim videodaa tombiş bir gelin olursun her resme baktığında kahrolursun evlendiğim 50 dum sendee iradene sahip çıkk ve hayır demeyi öğrenn emin ol bir süre sonra alışcan işyerinee evde yaptıığnda yada kalorisi düşük şeyler getir yada sip.et salataağırlıklı beslen ve herşeyden öncer sporr ve bol su tükett başka yolu yok haziranda fit bir gelin olmanın yolu buu
dünkü menümüde yazıyım geçmişi okuyayım çok merak ediyorum kimler ne kadar kilo vermiş :18::18:
sabah
1 dilim kızarmış ekmek
1 yumurta
domates peynir zeytin
şekersiz çay
ara
1 tane pastane poğaçası
şekersiz neskafe
öğlen
1 simit
şekersiz çay
akşam
fırında tavuk patates
kıvırcık salata
küçük kase az şekerli muhallebi
2 litre su
20 dakika spor
Eki Görüntüle 330337
nasıl böyle giderse 69 haftaya görürum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr tabi inşallahhhhhhhhhh
CANIM BEN DUN MAZERETIMI BİLDİRMİŞTİM BUGUN MISAFIR GELECEGINI HAZIRLIK YAPTIGIMI VE BUGUN İÇİN GİREMEYECEĞİMİ SOYLEMISTIM ARADA KAYNADI SANIRIMimseval - ŞUBATAKADAR YOK
ZEYYNEBİM,GAMZE20,ERCE41,LAVİNYA,KESTANESEKERİ,O BİLEN VE POTİ( POTİYARIN BİLDİRCKEMİŞ)
BUGÜN BİLDİRİRSENİZ SEVİNRİM FIRSAT BULURSAM BUGÜN BULMAZSAM YARIN LİSTEYİ TEKRAR GÜNCELLİCEM
slm bu sitye çok önceden üye olmuştum fakat vaktim olmadıığı için girip bakamadım herneyse artık girebiliyorum ve senin hikayeni okudumve size katılmak istedim bende burdayım 85 klioydum boyum 1.68 bir ayda 6 kilo verdim şuan 79 kğ um ve devam ediyorum yoluma ama sizin de desteklerinize ihtiyacım var bana da yardımcı olabilrimsinz..
bende araniza yeni katilanlardanim konu diyet olunca gözlerimi konudan alamadim cünkü hayattaki en büyük basarisizligim. 63 kg dim 10 yil önce simdi ise halim icler acisi aaaahh ah bir döne bilsem eski halime haytta baska istedigim yok.ama karar verdim ne olacaksa olsun artik bu gidisle tek care afrikaya gitmek olacak galiba cünkü en zor sey yememek.
SBAH KALKTIM HAZIRLIKLARIMI TAMAMLADIM MISAFIRLERIM GELDİ AGIRLADIM YOLLADIM EVİMİ BULASIKLARIMI HALLETTIM KOCAM GELDI YEMEGINI HAZIRLADIM YEDİ VE BEN HEMEN BURAYA GELDİMgamze20
zeyynebim
obilen
erce41
poti yarınn
kg bildirmedii
hanımlar yarın listeyi güncellicimm
GELDİM CANIM GELDİM ANCA MISAFRIIM OLMASA BEN BOSLARMIYIM BURAYI ASK OLSUN DUNDEN BİLDİRMİŞTİM HALBUKI DURUMUMUkaçtır yazcamengel çıkıyorr gamzem20 nerdeee huu nrdesinn
Kızlar merhaba,
Maalesef ki bir süredir KK'ya ara vermiştimgeri döndüm :). Şimdiii gelelim asıl konuya ; Ekim ayından beri 5 kilo aldım. Şİmdi 53 kiloyum boyun kısa ben balık etli olunca şişko görünüyorum yada kendimi böyle hissediyorum ama selülit vs hak getire. Haziran'da düğünüm var. Yardım edin lütfen . Böyle başarı öykülerinizide duyunca bi gayret teşvik oluyorum ancak çalışma ortamım abur cubur sevgim diyete engel .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?