- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #1.901
kizlar birde dun yine kk da bir topikte okudum spordan sonra alinan karbonhidrat ve protein kas yapimini ve yag yikimini arttiriyormus ve daha uzun sure tok tutuyormus.canım bundan sonra yeşil çayımı spordan sonra içmeye özen göstericeğim
canımsınnnn yaaaa çok sağ ol kardeş gibi oldukkkayy o nedemek oylekendi adima memnunum ve takipteyim iyi yapiyorsun canim cok sagol.ahanda artik diyorum dur surda 2 ziplayayim duyguya yazarim bu arada gecmis olsun esine ve t
um hastasi olan herkese
hıı ne yesek acabaabu tartışalımm zsammmm bende bu hafta yine elma diyeti sonraa plates dahil tüm ağır sporlarr spordan sonra yeşil çayy imiyorum ama bunuda deneyim ama ne yiyimm ???kizlar birde dun yine kk da bir topikte okudum spordan sonra alinan karbonhidrat ve protein kas yapimini ve yag yikimini arttiriyormus ve daha uzun sure tok tutuyormus.
ayrica spordan once sekersiz kahve icmek yakilacak caloriyi arttirir
bende araniza yeni katilanlardanim konu diyet olunca gözlerimi konudan alamadim cünkü hayattaki en büyük basarisizligim. 63 kg dim 10 yil önce simdi ise halim icler acisi aaaahh ah bir döne bilsem eski halime haytta baska istedigim yok.ama karar verdim ne olacaksa olsun artik bu gidisle tek care afrikaya gitmek olacak galiba cünkü en zor sey yememek.
yok onu tartı sorunu vardı diyetisyende 72 çıkmış geçen haftaa yani 1 kg vermiş ama kabız kendisi belki dahafazla vermiştirrsağolasın canım çok abartmamıştım onuda öğün olarak kabul ettim
bu arada güzel kilo vermişsin bu hafta canım 73 den 71 e indin değilmi:44:
zaten saçma bir ruh halindeyimm ağlatcanız beniicanım bizde seni çççoooooook seviyoruz canım iyiki varsın
leyla canım maşallah iyi dayanıyorsun lahanaya düşünüyorumda her ögünde lahana allah yardımcın olsun canım..İnşallah faydasını görürsün canım...
Oh oh maşalalh canım lahanalar etkisini gösterdi...Yola devam ))))
normalde yarın tartlııp söylücektim iyiken tartılmışım oğlum tartımı kırdı tuzla buz oldu tartıı
artık tartım yok ya yarın yada pazar günü tartı alcam anam tartısız yapamam bennn:18::18::18::18:
bende baklavaya hayir dedim ama makarnaya tosladim cicimhıı ne yesek acabaabu tartışalımm zsammmm bende bu hafta yine elma diyeti sonraa plates dahil tüm ağır sporlarr spordan sonra yeşil çayy imiyorum ama bunuda deneyim ama ne yiyimm ???
zor ama işin ucundaa zayıflamak varsaa ve zayıflayınca istediğini yiceksinn ister başka bir öğünden fedakarlık etcen ister sporrla onuyakcaksınn deymezmii sence?
az önce oğluma ve eşime tavuk suyunda çorma yaptım şehriyeli içim gitti hatta gittim koydum kendime yarım kase sonra geri döktümm artık refleks olmuş bendee istesem de yiyemiyorummm ben ki dönere hayır demişimm çorbayamı diyemicemm he heytttttttttt
yok onu tartı sorunu vardı diyetisyende 72 çıkmış geçen haftaa yani 1 kg vermiş ama kabız kendisi belki dahafazla vermiştirr
zaten saçma bir ruh halindeyimm ağlatcanız benii
her ögünde yiyorum ama bazi ögünlerde kaseme bol nane, bazilarinda bil biber, bazilarini sade içiyorum derken farkli farkli çorbalar içmi$ gibi oluyorum
merhaba leyyacım seni gördüğüme çok sevindim. iyi gidiyorsun galiba. lahana diyeti yapıyorsan eğer ben o diyetle 1 haftada 3 kg vermiştim geçen yııl, ama spor şart, karnım dümdüz olmuştu hiç olmadığı kadar, ama malesef 2 haftada geri almıştım. koruma süreci önemli yani,, ben de heçen hafta karbonhidrat diyeti yaptım çok beğendim kolay geldi 1 kg verdim 56.8 e düştüm bu hafta onu koruyorum.kendine iyi bak canım
aaaa nasil kirdiki? benimkide cam ama bayagi saglam gibi gözüküyor
canım form çayını normalde içmiyorsan ilk içişlerde çok işe yarar tavsiye ederim
bende baklavaya hayir dedim ama makarnaya tosladim cicim
belki oneri yemek listesi yapabiliriz belkide.ogunler icin fikir olur hemde derli toplu durur bir yerde.zor mu olur?:26:
leyyacim kac yasindasin sen?88 dogum tarihin mi?evet ben de duyguya katiliyorum abartilacak birsey yok masaallah karin hic yok.bence protein agirlikli beslen be bolgesel spor yap.basen ve kalca icin.biraz sikilastin mi bu is tamamdir canim
öncelikle dediğin gib popo var ama fazladeğil haksızlık etme kendine o bi gitse varyaa birazda kg verdinmi çok güzel olcaksınn valalbizim yanımzda ynie fitsinn cnmmm
leyyacim kac yasindasin sen?88 dogum tarihin mi?evet ben de duyguya katiliyorum abartilacak birsey yok masaallah karin hic yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?