- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #1.881
Neyse çıkıyorum ana sağlığına gidip ilaç yazdırayımm markete uğrucam
benim gibi kabız olan arkadaşlar hint yağı iyi geliyormuş hafta sonu alıp deneyeceğim
herkese selam
geçen hafta 80.9
bu hafta 80
900 gr gitmiş
slm kızlarrr girmeye pek vaktim olmadı kilomu yazıp çıkıcammm 600 grm daha gitmiş oleeeybugün evime dönüyorum toplarlanmam lazım öpüyorum
tebrikler şekerimm kestane şekerimm. kız sen bursalımısın yoksa...malum kestane şekeri deyince aklıma bursa geliyoda...
hosgeldiinslm bu sitye çok önceden üye olmuştum fakat vaktim olmadıığı için girip bakamadım herneyse artık girebiliyorum ve senin hikayeni okudumve size katılmak istedim bende burdayım 85 klioydum boyum 1.68 bir ayda 6 kilo verdim şuan 79 kğ um ve devam ediyorum yoluma ama sizin de desteklerinize ihtiyacım var bana da yardımcı olabilrimsinz..
selam kizlaar
bugun tartimi bildirdikten sonra dagittim yine midem copluge dondu yaaama hala gozum ac baklava kutusuyla sabahtan beri bakisiyoruz.1 tanecik atsam mi agzima:26:
slm bu sitye çok önceden üye olmuştum fakat vaktim olmadıığı için girip bakamadım herneyse artık girebiliyorum ve senin hikayeni okudumve size katılmak istedim bende burdayım 85 klioydum boyum 1.68 bir ayda 6 kilo verdim şuan 79 kğ um ve devam ediyorum yoluma ama sizin de desteklerinize ihtiyacım var bana da yardımcı olabilrimsinz..
sakına sakın cız canım yeme cumaya ne kaldı tartıda yiyip yemediğini anlarız bak duygu pis takar sana kafayı demedi deme
canım sana bir sır vereyim eşine ebegümeci içir faydası var üşütmeye çok iyi geliyor... 3 dal ebegümecini yıka bardağa koy üstüne kaynamış su dök.2-3 dk beklet içir,
öksürüğü kesiyor
tıkanıklığı ve göğüs hırıltısını kesiyor
zsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hıııııııııııııııııııııhosgeldiinyani ben kendi adima ne kadar yardimci olurum bilemem ama duygu kesin yardimci olur gerekirse kizar kulagini ceker odev verir gaza getirir hazirsan buyur sekerim
slm bu sitye çok önceden üye olmuştum fakat vaktim olmadıığı için girip bakamadım herneyse artık girebiliyorum ve senin hikayeni okudumve size katılmak istedim bende burdayım 85 klioydum boyum 1.68 bir ayda 6 kilo verdim şuan 79 kğ um ve devam ediyorum yoluma ama sizin de desteklerinize ihtiyacım var bana da yardımcı olabilrimsinz..
neeeeeeeeeeee zsaa lütfennn yapmaaa cıss dıttttttttttselam kizlaar
Bugun tartimi bildirdikten sonra dagittim yine midem copluge dondu yaaama hala gozum ac baklava kutusuyla sabahtan beri bakisiyoruz.1 tanecik atsam mi agzima:26:
yaramaz senii gel bakayım burayaaayy firca yemem umarim
tartı gününde not alıyorum ya pek yorum yapamıyorum bugün eşimde malumm evdee arada yazıp hemen çıkcam spor olayındaa seni tebrik ediyorummm seviyorum seniduygucum çok geçmiş olsun canım eşin bir an önce iyileşir ve oğluna geçmez umarım
geçen hafta sonu benim eşimde hastaydı ve dünde kızım hastalandı (ayrıca dün gelemedim canım kusura bakma kız hasta olunca bırakamadım)
ayrıca yaptığın diyette seni tebrik ederim canım bende yapmıştım zamanında senin kadar 1 hafta gibi değilde ara ara detoks niyetine 1-2 günlük güzel kilo verdiriyor
dünkü menüm(bu arada menülerimi değerlendirmiyorsun duygucum)
1 büyük bardak ılık limonlu su
sabah
2 dilim ruşeym ekmeğine peynirli tost
zeytin
ara mandalina
öğlen 1 kase tarhana çorbası yanında bol limonlu maydanoz 1 dilim ekmek
ara yapmadım
akşamı erken yedim
yarım kase çorba
5-6 yemek kaşığı taze fasulye
yoğurt
1.5 dilim ekmek
ara limonlu yeşil çay
2.5 litre su
100 tane adım aleti
100 tane twister aleti
100 tane oklava ile yapılan hareket
koşu bandını yapamadım
canım sakın uzak bur o kutudan aman bak duygu geliyor kovalar seni
bende araniza yeni katilanlardanim konu diyet olunca gözlerimi konudan alamadim cünkü hayattaki en büyük basarisizligim. 63 kg dim 10 yil önce simdi ise halim icler acisi aaaahh ah bir döne bilsem eski halime haytta baska istedigim yok.ama karar verdim ne olacaksa olsun artik bu gidisle tek care afrikaya gitmek olacak galiba cünkü en zor sey yememek.
ayy o nedemek oylesağ ol cnm not alıyorum bunuu sağ ol
zsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hııııııııııııııııııııı
hoşgeldin cnm öncelikl hedef kg belirtmemişsin p.tesi girip bana hedef kg bildir öyle ekleyim seni
bu arada diyorsan ben düzenli girerimm yazarım cuma tartımı bildirim buyur gel yok arada gelirim diyorsaa yine gel yaz konuş ama liste olayında düzen isterim ok
neeeeeeeeeeee zsaa lütfennn yapmaaa cıss dıtttttttttt
yaramaz senii gel bakayım burayaa
tartı gününde not alıyorum ya pek yorum yapamıyorum bugün eşimde malumm evdee arada yazıp hemen çıkcam spor olayındaa seni tebrik ediyorummm seviyorum seniBu arada menün gayet iyi cnm bana göre tabii
yaa dalga geçmeyin yaaaBen hepimizin iyiliğini istiyorum memnun değilmisiniz bendenn
tartı gününde not alıyorum ya pek yorum yapamıyorum bugün eşimde malumm evdee arada yazıp hemen çıkcam spor olayındaa seni tebrik ediyorummm seviyorum seniBu arada menün gayet iyi cnm bana göre tabii
yaa dalga geçmeyin yaaaBen hepimizin iyiliğini istiyorum memnun değilmisiniz bendenn
snım şunu unutma spordan sonra yeşil çayy daha faydalı yağ yakımı daha hızlıoluyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?