Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Neyse çıkıyorum ana sağlığına gidip ilaç yazdırayımm markete uğrucam

canım sana bir sır vereyim eşine ebegümeci içir faydası var üşütmeye çok iyi geliyor... 3 dal ebegümecini yıka bardağa koy üstüne kaynamış su dök.2-3 dk beklet içir,
öksürüğü kesiyor
tıkanıklığı ve göğüs hırıltısını kesiyor

selam kizlaar
bugun tartimi bildirdikten sonra dagittim yine midem copluge dondu yaaama hala gozum ac baklava kutusuyla sabahtan beri bakisiyoruz.1 tanecik atsam mi agzima:26:

slm bu sitye çok önceden üye olmuştum fakat vaktim olmadıığı için girip bakamadım herneyse artık girebiliyorum ve senin hikayeni okudumve size katılmak istedim bende burdayım 85 klioydum boyum 1.68 bir ayda 6 kilo verdim şuan 79 kğ um ve devam ediyorum yoluma ama sizin de desteklerinize ihtiyacım var bana da yardımcı olabilrimsinz..

hosgeldiinyani ben kendi adima ne kadar yardimci olurum bilemem ama duygu kesin yardimci olurgerekirse kizar kulagini ceker odev verirgaza getirirhazirsan buyur sekerim

duygucum çok geçmiş olsun canım eşin bir an önce iyileşir ve oğluna geçmez umarım
geçen hafta sonu benim eşimde hastaydı ve dünde kızım hastalandı (ayrıca dün gelemedim canım kusura bakma kız hasta olunca bırakamadım)

ayrıca yaptığın diyette seni tebrik ederim canım bende yapmıştım zamanında senin kadar 1 hafta gibi değilde ara ara detoks niyetine 1-2 günlük güzel kilo verdiriyor

dünkü menüm(bu arada menülerimi değerlendirmiyorsun duygucum)

1 büyük bardak ılık limonlu su
sabah
2 dilim ruşeym ekmeğine peynirli tost
zeytin

ara mandalina

öğlen 1 kase tarhana çorbası yanında bol limonlu maydanoz 1 dilim ekmek

ara yapmadım

akşamı erken yedim

yarım kase çorba
5-6 yemek kaşığı taze fasulye
yoğurt
1.5 dilim ekmek

ara limonlu yeşil çay

2.5 litre su

100 tane adım aleti
100 tane twister aleti
100 tane oklava ile yapılan hareket
koşu bandını yapamadım

bende araniza yeni katilanlardanim konu diyet olunca gözlerimi konudan alamadim cünkü hayattaki en büyük basarisizligim. 63 kg dim 10 yil önce simdi ise halim icler acisi aaaahh ah bir döne bilsem eski halime haytta baska istedigim yok.ama karar verdim ne olacaksa olsun artik bu gidisle tek care afrikaya gitmek olacak galiba cünkü en zor sey yememek.

hoşgeldin canım

sağ ol cnm not alıyorum bunuu sağ ol

hosgeldiinyani ben kendi adima ne kadar yardimci olurum bilemem ama duygu kesin yardimci olurgerekirse kizar kulagini ceker odev verirgaza getirirhazirsan buyur sekerim
zsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hııııııııııııııııııııı

hoşgeldin cnm öncelikl hedef kg belirtmemişsin p.tesi girip bana hedef kg bildir öyle ekleyim seni
bu arada diyorsan ben düzenli girerimm yazarım cuma tartımı bildirim buyur gel yok arada gelirim diyorsaa yine gel yaz konuş ama liste olayında düzen isterim ok

selam kizlaar
Bugun tartimi bildirdikten sonra dagittim yine midem copluge dondu yaaama hala gozum ac baklava kutusuyla sabahtan beri bakisiyoruz.1 tanecik atsam mi agzima:26:
neeeeeeeeeeee zsaa lütfennn yapmaaa cıss dıtttttttttt

ayy firca yemem umarim
yaramaz senii gel bakayım burayaa

tartı gününde not alıyorum ya pek yorum yapamıyorum bugün eşimde malumm evdee arada yazıp hemen çıkcam spor olayındaa seni tebrik ediyorummm seviyorum seni Bu arada menün gayet iyi cnm bana göre tabii

canım sakın uzak bur o kutudan aman bak duygu geliyor kovalar seni

yaa dalga geçmeyin yaaa Ben hepimizin iyiliğini istiyorum memnun değilmisiniz bendenn

sende hoşgeldin canım ama burdayım diyip kaybolmak yok
bu arada şimdi kaç kilosun yazmamışsın

ayy o nedemek oylekendi adima memnunum ve takipteyimiyi yapiyorsun canim cok sagol.ahanda artik diyorum dur surda 2 ziplayayim duyguya yazarimbu arada gecmis olsun esine ve t
um hastasi olan herkese

canım bizde seni çççoooooook seviyoruz canım iyiki varsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…