Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

gerçekten bayadır kaçamak yapmıyordum dün böyle oldu :):) pazartesi sonucu görünce kesin şaşıracaksınız :)

ercem o şemsiye çikolatalarada bayılırdım bide altın sarısı para gibi bişeyin içinden çikolata çıkardı ona bayılırdım :)marketlerde yok ama bakkallarda var hala bide canım tartın muhtemelen bozuk değildir pilini değiştir bide ters çevir ayak yerlerini elinle düzeltmeye çalış ondan sonra düzelir umarım

geçen haftada böyle yanlış gösterdi pillerini değiştirdim ama yine yanlış gösterdi bi kaç gün tartılmayayım bakalım düzelcekmi

Eki Görüntüle 364896 Eki Görüntüle 364898

işte söz verdiğim gibi yeni elbisem ama bizim bilgisayara format atıldı herşey acaip büyük görünüyo kendimi hiç beğenmedim normalde daha zayıfım inşallah sizde güzel görünür çok üzgünüm

çok beğendim elbiseni canım bende kapalıyım üstüne yelek gibi bişey giyersen dışarda daha rahat olur sanırım
ayrıca sen niye kilo veriyorsunki yaa allah allah :1::1:

şahsen ben yapamayacamm feslime yemeye gidecem o güzel elleri ile bana yapar........

eee bende geliyim o zaman hazır mantı hemen kendimi davet ettireyim fesliye
zaten mayısın ilk haftası kapadokya gezisi var oradan kayseriye de geçcez feslimede uğrarım sucuklardan da yerimmm ohhh mis sonrada duygu beni topikten aforoz eder :18::18::18:

gelin şekerim gelin mantıda yaparım sucukda :) kızım pek müsade etmiyor azıcık rahat bıraksa burdan bile yapıp gönderirim:) teyzemler istanbulda onlarada gönderirdik önceden :)

yok süper olmuşş şıkır şıkır giyersinnn başın kapalımı canım... kapalıysan süper sporda bir türban tammm bide aynı renk çanta ayy bende insan süslemeye bayılırım kendim beden eğitimi öğretmeni gibi gezerim...hep spor...okadar çok eşofmanım varkii işe bile utanmasam eşofmanla gelcem...

bende spor giyerim genelde ama kapalı olunca istediğim gibi spor giyemiyorum maalesef

çok beğendim elbiseni canım bende kapalıyım üstüne yelek gibi bişey giyersen dışarda daha rahat olur sanırım
ayrıca sen niye kilo veriyorsunki yaa allah allah :1::1:

gelin şekerim gelin mantıda yaparım sucukda :) kızım pek müsade etmiyor azıcık rahat bıraksa burdan bile yapıp gönderirim:) teyzemler istanbulda onlarada gönderirdik önceden :)

bende spor giyerim genelde ama kapalı olunca istediğim gibi spor giyemiyorum maalesef

teşekkür ederim canım :34::34:
evet elbisenin üstüne mutlaka bişey giymem lazım ben ceket düşünmüştüm ama güzel bi yelekte hoş olur
ahh fesli sırf popodan kurtulmak için diyetteyim ama o da çok erimiyo işte :1::1:

yapmış yedirmiş kadar oldun canım saolasın :56:

mantı değilde şöle bo yağlı bi sucuk olsa şahane giderdi :27:

ben çok kötü hasta oldum boğazım ve vucudum ağrıyor burnum tıkalı oğlumda öksürük
koca kış hasta olmadık bahara nasipmiş:53:

erce çok hoş olmuşsun elbise çok yakışmış kilonda abartılacak kadar değilmiş çok fit görünüyorsun
elbise dediniz benimde canım çekti bende dün elbise aldım kendime

teşekkür ederim canım :34::34:
evet elbisenin üstüne mutlaka bişey giymem lazım ben ceket düşünmüştüm ama güzel bi yelekte hoş olur
ahh fesli sırf popodan kurtulmak için diyetteyim ama o da çok erimiyo işte :1::1:

yapmış yedirmiş kadar oldun canım saolasın :56:

mantı değilde şöle bo yağlı bi sucuk olsa şahane giderdi :27:

canım bölgesel kilolar kolay kolay gitmiyor maalesef helede yapın öyleyse zor benimde sırt bölgemde var gitmiyor bi türlü

sucukda yaparım şekerim sana :)
ben çok kötü hasta oldum boğazım ve vucudum ağrıyor burnum tıkalı oğlumda öksürük

fesli beni çocukluğuma götürdün biz leblebi tozuna kavut derdik ağzımıza alıp yusuf derdik ve çok gülerdik

geçmiş olsun canım bende geçen pazar öyleydim bol bol bitki çayı falan için ben öyle atlattım

günaydin:21:
bugün birazcik kacamak yapicam galiba,yapmak zorundayim kocam istiyo:1:arar arar yaptigim besamel soslu tavuk gögsü yemegim var,biraz agir ve kalorili bir yemek onu istedi bugün esim,e bende yerim biraz ama olsun yürüycem yine aksam üstü kizimla tzelafi ederim:8:sabah kahvaltisinda iki kücük patlican dolmasi,ve bi tanede biber dolmasi yedim ne alaka sabah sabah diyceksiniz,kaynanam yapmis al da ye demisti,misafirlige gittigim icin almamistim,sabah aklima düstü gittim aldim ve yedim:9:tam 3 gündür doyana kadar yemiyorum,tam sinirda kesiyorum buda iyi bisey benim icin:34:

herkese günaydın güzel bi pazar olsun hepimize
çok fena grip olmuşum sesim de kısılmış boğazlarım fena durumda :5::5:
bide üstüne baskülüm bozulmuş :47::47::47:
sabah bi tartıldım tammm 73 kilo gösteriyo eşimi tarttım onuda fazla gösterdi
hergün tartıldığım için baskül bana dayanamamış eşimin yorumu bu :53::53:
fesli simbodan memnundu çarşıya çıkınca bende yenisini alıcam ama iki üç hafta tartılamam heralde çok canım sıkıldı :50::50:

geçmi$ olsun canimm, ayy bende tartisiz duramam yaa hemen yenisini all, ben geçen sene 55 kiloyken birgün tartildim ve ne göreyimmm "maximum kiloyu geçtiniz" yaziyordu :1::1: yani 120 kilomu 150 kilomu tam hatirlaiyorum o kadar tartiyordu beni, sonra yenisini aldim

sanada geçmi$ olsun canim

günaydin:21:
bugün birazcik kacamak yapicam galiba,yapmak zorundayim kocam istiyo:1:arar arar yaptigim besamel soslu tavuk gögsü yemegim var,biraz agir ve kalorili bir yemek onu istedi bugün esim,e bende yerim biraz ama olsun yürüycem yine aksam üstü kizimla tzelafi ederim:8:sabah kahvaltisinda iki kücük patlican dolmasi,ve bi tanede biber dolmasi yedim ne alaka sabah sabah diyceksiniz,kaynanam yapmis al da ye demisti,misafirlige gittigim icin almamistim,sabah aklima düstü gittim aldim ve yedim:9:tam 3 gündür doyana kadar yemiyorum,tam sinirda kesiyorum buda iyi bisey benim icin:34:

mmmmmmmm ne güzel $eyler yemi$sin yaa

selam kizlar hiç giremedim foruma, sinavim var yarin hem çok zor hemde çok önemli, güne kötü bâ$ladim ya kizlar dertle$mek istiyorum $u aglamakliyim :14::14::14:
bu hafta çok benim için benden daha güçlü bir karar aldim, ve $ekeri minimuma indirdim, yavrusunu kaybetmi$ anne misali morelim bozuk hep bir$eyin eksikligiyle geçti haftam, iyide geçti açikcasi, ama neden bu kiloma hiç yansimiyor?:14::14::14::14::14:
ben artik emeklerimin kar$iligini almak istiyorum, bu güne kadar hep kilo verdim diye kendimi kandirdim, 2 haftada verdigimi bir günde aldim hep, ve $u an hala ba$langiç kilomdayim, nedenmi? tüm hafta dikkat edipte 100 gramlik kaçamak yaptim oda bana 1.400 kiloya hediye olarak geldi :14::14::14:

üstelik aldigim gramlar iyice belli olmaya olmaya ba$ladi, annem bu normal degil seni iyi bir diyetisyene götürcem dedi, bu kadar dikkate bu kadar kilo aliyorsun dedi, ya iki haftada göbeklenirmi insan? karnimdan memnundum hiçdegilse, ama $imdi resmen hamile gibiyim canima tak etti artik ya bende kilo vermek istiyorum benimde normal bir hayatim olsun istiyorum,

bir hafta daha kilo veremezsem, artik ölüm diyeti tarzinda bir $ey yapacagim yada tamamen sali verip tatile 100 kilo olarak gidecegim kizlar ya inanin çok zoruma gidiyor
1 aydir yedigim $eker miktarinin onda birini yiyorum artik, bol protein ve sebze yiyorum daha ne yapayim :14::14::14::14: ekmege agzimi sürmüyorum offf

belirtmeyi unuttum bu hafta en az 3 litre su içtim hergün çaylarla falan 4 litreyi geçmi$tir fazlasiyla günde, tuvaletten çikmadim hiç, kabizlik sorunumda yok bir haftadir, ama kilom ya ayni kaliyor yada artiyor
hassas tartim var ve su kaybettigimi gösteriyor, su oranim önceden %50-%51 ken $imdi %45.7 yag oranim ise kas oranimdan fazla, gelde aglama $imdi

saat gec oldu yedıklerımın kalorılerını hesaplayamadım ama menumu yazım sıze yınede

sabah
form bisküvi limonlu skersız cay
öglen
1kase çorba (ne corbası old.bnde bılmıorum)
2 kasık patates puresı
2-3 kasık tas kebabı
2-3 kasık yogurt
aksam
4-5 kasık ıspanak
2-3 kasık yogurt
1 tne aktıwıa yogurt(çilekli)

:56:

Eki Görüntüle 364896 Eki Görüntüle 364898

işte söz verdiğim gibi yeni elbisem ama bizim bilgisayara format atıldı herşey acaip büyük görünüyo kendimi hiç beğenmedim normalde daha zayıfım inşallah sizde güzel görünür çok üzgünüm
masallah ercemmm cok yakısmıss kıss senı sopayşla kovalıcam daha kılo veıcem dıye ugrasıyorsun dal gıbısın masllahh sekerımmm
yaa bide bir arkadaşım geçen gün çok moralimi bozdu:

8 mart kadınlar günü toplantısı vardı meslek odamızda bizim hatunlar şıkır şıkır gelmişşş

bende gittim çok şıkır olmasamda güzelbir bluz vardı üstünde ince gösteren
bir hatunn.. yakın bir arkadaşım aslında demezmi ayyy ne kadar zayıflamışsınn. tabi herkezz bana baktı gerçekten güzel vermişsin diyerek bu zatı muhterem arkadaş demezmi yüzün çökmüşşş eskinden çok güzeldin srkmış yanakların... ayy içime oturdu

diyecektim senin alttaraf 18 derken yüzün 38 okuyor olmadı demedim benden büyükk..içimde kaldı....
kıskanclık boyle bişi işte sekerımmmm resmen kıskanmıs senıııı:1::1:
hepimizin çevresinde bu tip insanlar var boşver kontes duyma valla ben cevap verecek durumda olanlara veriyorum senin gibi arkadaşlarımıda kıramıyorum
banada kursta bi abla demişti nerenden belli kilo verdiğin sadece yüzün küçülmüş :53:
yahu açıp başka taraflarımı gösteremiceme göre yüzümü görüuyosun işte diyesim geliyoda ayıp :51::51:
:52::52::52::52::52::52::1::1::1::1::1:
kızzz ne baharı suan istanbulda lapa lapa kar yagıyor arabaların ustu tuttu gelde oynayalımmm gecmıs olsun cnmmmm:1::1:
saat gec oldu yedıklerımın kalorılerını hesaplayamadım ama menumu yazım sıze yınede

sabah
form bisküvi limonlu skersız cay
öglen
1kase çorba (ne corbası old.bnde bılmıorum)
2 kasık patates puresı
2-3 kasık tas kebabı
2-3 kasık yogurt
aksam
4-5 kasık ıspanak
2-3 kasık yogurt
1 tne aktıwıa yogurt(çilekli)

:56:
menun gaayet guzel sekerımm:54:

selam kizlar hiç giremedim foruma, sinavim var yarin hem çok zor hemde çok önemli, güne kötü bâ$ladim ya kizlar dertle$mek istiyorum $u aglamakliyim :14::14::14:
bu hafta çok benim için benden daha güçlü bir karar aldim, ve $ekeri minimuma indirdim, yavrusunu kaybetmi$ anne misali morelim bozuk hep bir$eyin eksikligiyle geçti haftam, iyide geçti açikcasi, ama neden bu kiloma hiç yansimiyor?:14::14::14::14::14:
ben artik emeklerimin kar$iligini almak istiyorum, bu güne kadar hep kilo verdim diye kendimi kandirdim, 2 haftada verdigimi bir günde aldim hep, ve $u an hala ba$langiç kilomdayim, nedenmi? tüm hafta dikkat edipte 100 gramlik kaçamak yaptim oda bana 1.400 kiloya hediye olarak geldi :14::14::14:

üstelik aldigim gramlar iyice belli olmaya olmaya ba$ladi, annem bu normal degil seni iyi bir diyetisyene götürcem dedi, bu kadar dikkate bu kadar kilo aliyorsun dedi, ya iki haftada göbeklenirmi insan? karnimdan memnundum hiçdegilse, ama $imdi resmen hamile gibiyim canima tak etti artik ya bende kilo vermek istiyorum benimde normal bir hayatim olsun istiyorum,

bir hafta daha kilo veremezsem, artik ölüm diyeti tarzinda bir $ey yapacagim yada tamamen sali verip tatile 100 kilo olarak gidecegim kizlar ya inanin çok zoruma gidiyor
1 aydir yedigim $eker miktarinin onda birini yiyorum artik, bol protein ve sebze yiyorum daha ne yapayim :14::14::14::14: ekmege agzimi sürmüyorum offf

canım benim üzülme... sen hiç tahlil yaptırdın mı? ya da metabolizma hızı ölçümü yaptırdın mı? tiroit hormonuna filan baktır bence.

merhaba kizlaaarrr:3: oncelikle hastalarimiza gecmis olsun diyorum insaallah hemen kavusursunuz sagliginiza.ben dun yine yedim de yedim artik kacirmak diyemiyorum:19: ama kararliydim dun son pogacalarida silip supurup haftaya hamur isi olmadan girecektim-dolapta yine borekler var ama onlari ellemezdim zaten- oglum aksam cizgifilm izlerken gormus,basladi;kek keeeekkk:9:hemen kalktim yaptim tabi kucucuk cocuk nekadar yiyecek :ssz:simdi iste o kekle kahvalti yaptim yaninda sicak cikolata:51:hergun peynir yumurta yesillik yiyordum bu sabah sinir oldum kendime inadina yedim:37::41:
kilo bildirimim
gecen hafta:57.9
bu hafta 58.5:50::41:
eee erce yaris yok mu? tartin bozulmus ya.istersen sonrada yapabiliriz canim

merhaba kizlaaarrr:3: oncelikle hastalarimiza gecmis olsun diyorum insaallah hemen kavusursunuz sagliginiza.ben dun yine yedim de yedim artik kacirmak diyemiyorum:19: ama kararliydim dun son pogacalarida silip supurup haftaya hamur isi olmadan girecektim-dolapta yine borekler var ama onlari ellemezdim zaten- oglum aksam cizgifilm izlerken gormus,basladi;kek keeeekkk:9:hemen kalktim yaptim tabi kucucuk cocuk nekadar yiyecek :ssz:simdi iste o kekle kahvalti yaptim yaninda sicak cikolata:51:hergun peynir yumurta yesillik yiyordum bu sabah sinir oldum kendime inadina yedim:37::41:
kilo bildirimim
gecen hafta:57.9
bu hafta 58.5:50::41:
eee erce yaris yok mu? tartin bozulmus ya.istersen sonrada yapabiliriz canim
günaydınn zsamm o vkadar yemeye iyi almışsın tatlım bu hafta sıkı yönetimle sen aldıklarını verirsinn

leyyam ben sen,n metobolizmanın yavaş çalıştığını düşnüyorumm cnm bencede bi ölçüm yaptır tahlil yaptır ama yılmaa çünkü vucudunu güzel bir düzene alıştırdın cnmm bi doktora git eminim sorunun çözülcek ben çok duydum metabolizma nıno yavaş çalışması sonucu yavaş kg verenlerrr bu gün evdeysen doktorumu izle bugünkü konu kg verme ile ilgili

günaydınnnnnnnnnnn hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrr hayırlı sağlıklı yağ yaktığımız kg verdiğimiz bir hafta yaşarız inşallahhhhhhh
evet geçtiğimiz haftanın ardıdan moralim üst düzeyde kuzeyin durumu beni çokstrese soktu vee bombayı patlatıyorummmmmmmmmmm ani bir kararla kuzei memeden kesme kararı aldım normade bu hafta c.tesi başlıcaktım ama bismillah diyip c.tesi günü başladım daha konuşmak için erkenmi bilmiyorum 2 gündür hiç emzimiyorum ama şunu diyim gerçekten duygusal bağmış o da bende dinlendik resmen ilk gün onun içinde benim içinde zor haladaha mimi diyor gösteriyorum annecim gitti atta gitti diyorum bakıyorrr kıyamam ilk gün küstü yavaş yavaş alışıyor bant yapıştırdım bu aradaa neyse duru mbu kızlar daha konuşmak için erkenn 1 hafta geçmeden içim tam rahat etmicek ama çok dua ettimkızlar etmeyede deva metcem
neyse 2.bombaaa bi inşaaat firmasnın temelden ev yapına girdik kismetse temmuz ağusto gib teslim 1 ayda ben koyuyorum eylülü bulur gibime geliyor ama biz oturmayı pek düşünmüyoruz biraz merkezden uzak ama çok güzel bir site satıp merkezden ev almaya düşnüyordum neyse görümcem 12 mayıda evleniyor şimdi evinden taşıncak şimdiki evini ben çok seviyorum denize yürüme mesafesinde 5 dk gelin burda oturun dedi biz şimdi kiradayız dedi sizden düzeninizi kurasaya kadar kirada almıcam dedi yani evimiz bitip satılığa koyup satasaya kadar yı lsonunubulur eğer satamazsam kiraya vercez yadaa oturcaz evimizdee ama yıl sonuna kadarr görümcemin evinde otummayı düşnüyoruz sağ olsun aidat dışında bir şey ödemicez kismetse 1 mayısda taşınıyoruzz ..
benim için güzel haberler paylaştım sizinle birdee olumsuz bir haberr aha kabız olmuşum birde stres bende düzwnsiz beslenmeyi itti bir gün yemiyorum bir gün çok yiyorum 68,60 olmuşum ahaaaa ama kabızımm oda etgenn kiraz saplı form çayı aldım şimdi aç karnına içeceğim inş etki ederr

evet hanımlar çokkkkkkkkkkkkkkk işim var ev temizlencek çamaşır yemek aha bir bomba daha akşam yemek yapcam artıkkkk :)))) çok iş var anlayacağınız hepinizi öptümmmm

Back
X