selam kizlar hiç giremedim foruma, sinavim var yarin hem çok zor hemde çok önemli, güne kötü bâ$ladim ya kizlar dertle$mek istiyorum $u aglamakliyim

bu hafta çok benim için benden daha güçlü bir karar aldim, ve $ekeri minimuma indirdim, yavrusunu kaybetmi$ anne misali morelim bozuk hep bir$eyin eksikligiyle geçti haftam, iyide geçti açikcasi, ama neden bu kiloma hiç yansimiyor?

ben artik emeklerimin kar$iligini almak istiyorum, bu güne kadar hep kilo verdim diye kendimi kandirdim, 2 haftada verdigimi bir günde aldim hep, ve $u an hala ba$langiç kilomdayim, nedenmi? tüm hafta dikkat edipte 100 gramlik kaçamak yaptim oda bana 1.400 kiloya hediye olarak geldi

üstelik aldigim gramlar iyice belli olmaya olmaya ba$ladi, annem bu normal degil seni iyi bir diyetisyene götürcem dedi, bu kadar dikkate bu kadar kilo aliyorsun dedi, ya iki haftada göbeklenirmi insan? karnimdan memnundum hiçdegilse, ama $imdi resmen hamile gibiyim canima tak etti artik ya bende kilo vermek istiyorum benimde normal bir hayatim olsun istiyorum,
bir hafta daha kilo veremezsem, artik ölüm diyeti tarzinda bir $ey yapacagim yada tamamen sali verip tatile 100 kilo olarak gidecegim kizlar ya inanin çok zoruma gidiyor
1 aydir yedigim $eker miktarinin onda birini yiyorum artik, bol protein ve sebze yiyorum daha ne yapayim

ekmege agzimi sürmüyorum offf