- Konu Sahibi Cutemom007
-
bugünki menüm
sabah: 1 dilim hindi jambon 1 kk keçi peyniri 1 yumurta
ara: 1 bardak süt
öğle: 100 gr tavuk haşlama 110 gr yoğurt
ara: 3 kuru kayısı
akşam: 100 gr tavuk haşlama 2 bardak ayran
ara: 1 portakal ya da 1 bardak sütlü kahve düşünüyorum belki de ikisi de olur:)
kızlar bugün mutluyum spor salonunda ölçüm vardı başlayalı 1 ay oldu 68.5 kilo başlamışım şu anda 65.1 yağ oranı 30 dan 26 ya dşmüş göğüs 6 cm göğüs altı 7 cm bel 9 cm karın 7 cm kalça 5 cm basen 5cm bacaklar 7 şer cm kollar da 3 er cm incelmiş
spor 40 dk yapıldı kendimi biraz iyi hissedersem hemen bi pilates de patlatırım belki 2 lt su içildi yatana kadar üç olacak 1 fincan rezene içildi bi tane daha içerim birazdan
teşekkür ederim canım veee bugün sabah baskülde 64.5 gördüm protein kendini gösterdi yarına birazcık daha az çıkarım inşallahwowwww tebrik ederim canım süper sonuçlargünlük sporunu yapmışsın zaten hafta sonu da baya bi yoğun spor yapmıştın dinlensin biraz vücut...
teşekkür ederim canım veee bugün sabah baskülde 64.5 gördüm protein kendini gösterdi yarına birazcık daha az çıkarım inşallah
bu arada bugün 2 rezene 2 de karışık bitki çayı da içtim 3 lt şimdiden bitti yarına ödem kalmayacak bir de tualete çıkabilsem harika olacaksabah: 2 dilim tam tahıl ekmek 1 kk keçi peyniri 1 yumurta 1 turp yarım domates
ara: 1.5 saat yürüyüş
öğlen: 200 gr kabak yemeği 2 bardak ayran
ara: 1 kuru incir 5-6 badem 20 gr kuru üzüm 20 gr sarı leblebi yarım greyfurt (biraz fazla oldu ama akşam ara öğün yapmadım )
akşam: 100 gr et yiyeceğim henüz ne olur bilmiyorum tavuk but ya da köfte olur
ara: 1 bardak yağsız sütle kahve
bakalım yarın sabah nasıl uyanacağım kaç kilo tek istediğim bugün gördüğümün en azından çoğunun ödem olması ve kilo veremesem de perşembe günü 63.9 la uyanmak evet bu hafta aldığımı vermeye çalışacağım maalesef :18kadar kötüyüm ki çok pişmanım bugün de sağa sola saldırıyorum ama yapacak bişi yok maalesef telafi etmenin yollarını bulmam gerek bu da düzenli kaçamaksız diyetle ve sporla olacak
akşam da eğer alışverişe gitmezsek leslie 5 mil düşünüyorum her gün dışarda yürüyemiyoruz maalesef ama en azından evde akşamlara işiler ekleyebilirim belki bundan sonra kaçamak yaparken bugün yaşadığım duygular aklıma gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?