- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
- Konu Sahibi Cutemom007
-
bugün protein yaptım tam protein sayılmaz hatta açlıktan öldüğüm için aralarda normalden fazla meyve yedim neyse paylaşım hemen
sabah: 2 yumurta 1 kk lıght peynir 1 domates 1 salatalık
ara: 2 mandalina
öğlen:2 yumurta 2 salatalık
ara: 1 portakal 1 mandalina 1 bardak yağsız süt
akşam: 2 yumurta 1 kk lıght peynir 1 dilim kaşar
ara:1 elma 1 bardak yoğurt
merhaba canım günlüğünü baştan sona kadar okudum kilo verme hedeflerimiz aynı aynı kilolardayız ve vermek istediğimiz kilo da ama tatlım küçük kaçamaklar işi bozmuş istersen seninle arkadaş olurum birbirimizi motive edelim canım seni gaza getireyim iyice yarın diyetisyene gidiyorum ben de
Gunlugume hosgelfin canim sefalar getirdin tabiki beraber devam edebiliriz daha vermem gereken 8 kilo var sorunum da su ki sabirsizim ve kacamak yapinca 1 kere de bile en az 1 kilo geri geliyor o da iki haftaya mal oldu ama kararliyim bundan sonra kacamaksiz devam edecegim tabi seninle birlikte hosgeldin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tabikii bitanem beraberüzülme canım ben seni frenlemeye çalışırım kaçamaklar çok tehlikeli tatlım diyetisnine gidiyor musun kontrollü olarak canım ben de yarın gideceğim zamanında 2 yıl önce gitmiştim 79 kilodan kısa sürede 64 düşmüştüm ve iki sene içinde sadece birkaç kilo aldım canım ama diyet boyunca kaçamak yapmadım bitanemmmmmmmm
Alinti yapmadan yazmisim :)
önemli değil canım zaten ikimizin topiki olacakdaha güzel kardeş kardeş vereriz inşallah ben de yarın sana gittiğim diyetisyenden bilgileri veririm olmadı benimkini de denersin canım korkma artık ben varım yanında seni de beni de zayıflatana kadar bu yoldan dönmeyeceğiz beraber çıtır bayanlar olacağız sürekli yediklerimizi paylaşalım bu motiveni arttirir bu arada aklına beni getir Su kızar filan de
Tesekkur ederim destegin icin canim umarim birbirimize olan destekle biran once veririz merak etme canim ben oldukca aktifimdir topic konusunda her gun yazarim boylesi motivasyon sagliyor artik sana karsi da sorumluyum hadi bakalim gitsin kiloallar gelsin bikiniler mayolar :) hadi hayirlisi canim yarin basla bakalim sende senin diyet benim diyet dengelerz kilolarimiz yakin zaten diyetler de benzed olur diye tahmin ediyorum bu arada profiline baktim da ogretmensin sanirim brans ne canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?