- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
- Konu Sahibi ValentinusNF
-
Midemi küçültebiliyorum ama eşim tatlı manyağı olduğu için evde tatlı sık sıı oluyor midem küçülmüş olmasına rağmen gidip salak gibi yiyorum. İşin kötü yanı birçok insan sağlıklı beslenip zararlı şeyleri hayatından çıkarark yavaşta olsa kilo verirken ben veremiyorum ciddi bir kampla verebiliyorum kiloyu. Aslında senin kutup ayısı misali yaşaman çok mantıklı. Birinden de duymuştum hayvanlara bak doydukları an yemeği bırakıyorlar zevk yemeğe devam etmiyorlar hareket ediyorlar yemek seçiyorlar vs. Peki 57 de kilolu mu görünüyorsun bana çok çok zayıfsındır gibi geliyor? Benim hayalim tam 57Boylarımız çok yakın, ben 57 kiloyum hayatımda ilk defa 52 üstünü gördüm son 6 ayda. Be çok rahatsızım.
Ben hareket ettiğim kadar yiyorum, kutup ayısı misali, hareketsizken yemek Yok.
Yediğim zaman protein almaya özen gösteriyorum, karbonhidratı yoğun hareketli anlarda alıyorum.
Bir cerrahi operasyonla alınan 20lik diş iyi zayıflatıyor :)
Varsa diş rahatsızlığın, çektir, 2hafta önce ameliyatı oldum, 2 haftadır az yiyip doymaya alıştım:))
47den 57 oldum ama. Of çok şişmanım dediğimde 52 kiloydum.Midemi küçültebiliyorum ama eşim tatlı manyağı olduğu için evde tatlı sık sıı oluyor midem küçülmüş olmasına rağmen gidip salak gibi yiyorum. İşin kötü yanı birçok insan sağlıklı beslenip zararlı şeyleri hayatından çıkarark yavaşta olsa kilo verirken ben veremiyorum ciddi bir kampla verebiliyorum kiloyu. Aslında senin kutup ayısı misali yaşaman çok mantıklı. Birinden de duymuştum hayvanlara bak doydukları an yemeği bırakıyorlar zevk yemeğe devam etmiyorlar hareket ediyorlar yemek seçiyorlar vs. Peki 57 de kilolu mu görünüyorsun bana çok çok zayıfsındır gibi geliyor? Benim hayalim tam 57
Hayali bile güzel ama denize uzağımmüzik, güzel bir ayakkabı, bir sporcu sütyeni, temiz havası olan yeşillikli ya da deniz kenarı bir parkur.
kulaklığı takıyoruz pıtıpıtı yürüyüoruz haftada 3 gün.
sonra enerjimiz yükseldikçe evde pilates hareketleri yapmaya başlıyoruz, ya da müzikle dans da olur.
yediklerimizi düzenliyoruz gerekenleri biliyorsunuzdur zaten herkes ezberledi artık.
gerisi devam.
Canım seve seve gelirim ama (kendime negatif olmak istemiyorum) yarıda bırakırım kesin... Zaten zayıflama gruplarında 4.takımdaydım isteğim heyecanım tamamen gitti geri de getiremedim ayrıldım takımdanBenimde motive olma problemim vardı
3 gün önce başladım hatta konum var
İstiyorsan takip edebilirsin.
Normalde çok iyidir iradem ama son 1 yıldır başlayıp tamamlayamiyordum.
Kilo almışım baya.
Bu kez inşallah sonuç alana kadam zorlayacağım.
Canım seve seve gelirim ama (kendime negatif olmak istemiyorum) yarıda bırakırım kesin... Zaten zayıflama gruplarında 4.takımdaydım isteğim heyecanım tamamen gitti geri de getiremedim ayrıldım takımdan
Canım sen ciddi zayıfsın yaa boylarımız yakın dedin o yüzden diyorum. Benim ideal kilomu hesaplayınca 63-64 çıkıyor gerçi estetik değil o ama o yüzden 57-58de süper bir vücut olur diye düşünüyorum bence sen bu kilo da kal hadi 55 ol tabi kendi kararın47den 57 oldum ama. Of çok şişmanım dediğimde 52 kiloydum.
Natural law fora.
Benim tek avantajım çikolata, tatlı, dondurma nefret ederim. Şekeri sadece elime kahvede alırım.
Ama hamur işiyatısına giderim.
Bu ara iyi tutuyorum kendimi, muz yiyorum şımarmak için.
Az yemek değil aslında
Az kalori, çok enerji dengesi mühim
Ne spor salonlarına param gitti ooooffffff.. Belediyeninkilere de gittim ama boğazı kesmeden olmuyor. Şimdi aynı mantıkla diyetisyene gitsem ona da param gidecek biliyorum. Kişinin kendisinde bitiyor iş o iradeyi tutturmak laIm madem motive olmuyor disiplinli olmak gerek ama yok. Bazen psikolojik destek mi alsam diyorumO motiveden banada yollayin bende 1.69 boy 76 kilo ki 84 kiloyuda gormustum ama nasil verdim bilmiyorum okuyuncs sizin gibi dusunuyorum bende hayal kisimlari yaz gelene kadar kilo vermisim istedigim sekilde alisveris yapicam guzel guzel giyinip saclarimi uzaticam diyorum ama yok ertesi gun oluyo yaaa yarin baslarim ne olacakki diyorum hoop ertesi gun bidaha spora falan yazilsaniz ben maddi olarak ozel sporlara yazilcak param yok diye ismek in kurslarina yazildim ama yedek ogrenciyim bi haber gelse baslasam verecegimi dusunuyorum mesela seyde yapabilirsiniz alisverise cikip kucuk beden kiyafetler alin onlari giymek icin motive olursunuz
Evet ne kadar yersen o kadar hareket mantığı bana da çok yerinde geldi ama zaten kilolu olmamızın sebebi fazla yememiz. Hiç hareket etmesekte yiyoruz ona çare bulmak lazım. Hareketli değilim hareketi hayatıma daha fazla sokarsam sıkılaşırım ve bi ihtimal abur cubur yemem belkiFazla kilo sorunum hiç olmadı, sadece bir donem istemsiz kilo kaybettigim icin salona yazıldım tekrar ve topladım kendimi. Sporla hersey haloluyor. Oturup ilham bekleme git yazıl guzel bir salona ve aksatmamaya calış. Yukaridakiguneykarimkure arkadas gibiyim bende ne kadar hareket edersem okadar yiyorum. Kocagün yattiysam mesela ogun normalden cok az yerim ama bunu bilincli yapmiyorum. Butun gun yatinca aç hissetmiyorum hakikaten.
Oyle canim sıkıldı diye yemek yemiyorum aç hissedince yiyorum ve doyunca birakiyorum.
Tamam canım ederim o zaman ne yapsam kardır zatenhayır hayır katıl demedim zaten :)
Takip edebilirsin derken motive edici olabilir anlamında.
Ama ben istediğim kiloda olunca mutlu oluyorum, öyle iyi hissediyorum.Canım sen ciddi zayıfsın yaa boylarımız yakın dedin o yüzden diyorum. Benim ideal kilomu hesaplayınca 63-64 çıkıyor gerçi estetik değil o ama o yüzden 57-58de süper bir vücut olur diye düşünüyorum bence sen bu kilo da kal hadi 55 ol tabi kendi kararın
Beni dahil edebilmir siniz o grubahayır hayır katıl demedim zaten :)
Takip edebilirsin derken motive edici olabilir anlamında.
Beni dahil edebilmir siniz o gruba
Senin mutlu olduğun kilo önemli olan zaten. Yumurtaya bende yükleniyorum ama gece atıştırmalarım fazla tatlılarım da hareketsizlikte artı oluyor yani iyi yetmişlerdeyim benAma ben istediğim kiloda olunca mutlu oluyorum, öyle iyi hissediyorum.
Aynı kiyafetleri giyiyorum hala, fakat yüzüm zaten 5gen ve kemikleri sivri, böyle olduğumda kafam futbol topu gibi oluyor.
Yarın sabah kahvaltını yazıyorum; 2 veya 3 yumurtadan bol naneli omlet, dilediğin kadar zeytin, peynir (hepsi az tuzlu)en az 3 saat açlık aklına bile gelmez
Tamam. Nasıl yapalım?grup yok canım tek başıma takılıyorum
Gel yamacıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?