Zayıflama da motivasyon eksikliği

Maşallahhh evet bende söylemiyorum kimseye.. Peki bir şey soracağım, inanmayarak başladım dedin ya hem inanmayarak başlayıp nasıl o kadar disiplinle dikkat ettin bir ay?

Maşallahhh evet bende söylemiyorum kimseye.. Peki bir şey soracağım, inanmayarak başladım dedin ya hem inanmayarak başlayıp nasıl o kadar disiplinle dikkat ettin bir ay?

Şimdi şöyle ben kk da dolaşırken gözüme bir post takıldı girdim işte bir kişi diyet günlüğü açmış yanına birilerini çağırıyor acaba yapabilir miyim dedim okuduğum an daha kahvaltı bile etmemiştim ani bir karar ile başladım o gün ekmek yemedim ve su içmeye başladım eve gidince de spora 2-3 günün sonunda tartılıp 2.5 kg verdiğimi gördüm o zaman hırslandım demek ki gidiyor diye bırakmadım kendimi ha bende şöyle bişey vardı diyet yaparken pazar günleri asla tutamıyordum diyeti çünkü kimse bilmiyordu ve bir sürü şey oluyordu çaktırmadan yavaş yiyordum ama hamur işi oluyordu ona rağmen bir gün sonrasında daha dikkat ediyordum sporu çok yapıyordum hem sabah hem akşam ben hiç su içmezken günde 2i5 3 lt su içme alışkanlığım oldu öyle öyle gitti :)

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bende-geldim-bende-resimli.885358/

Bu başarı hikayem resmime bakabilirsin öncesi sonrasına :)

Dün gece başarı hikayelerini okurken senin hikayene rastladım canım. Valla hayran kaldım helal olsun. Ama çok aşırı bi kilon yokmuş gibi zaten. Bir se baya zamana yaymış gibi görünüyorsun eminim kalıcı da olur o kilo senin için. Tebrik ederim seni.

Tşk ederim cnm 66,6 kg ile başlamıştım 50ye düşmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…