- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
- Konu Sahibi ValentinusNF
-
Ben de gece acıkıyorum. Gündüzden fırında kırmızı biber, patlıcan közlüyorum, yağsız şade limonla onu yiyorum.Senin mutlu olduğun kilo önemli olan zaten. Yumurtaya bende yükleniyorum ama gece atıştırmalarım fazla tatlılarım da hareketsizlikte artı oluyor yani iyi yetmişlerdeyim ben
Evet ne kadar yersen o kadar hareket mantığı bana da çok yerinde geldi ama zaten kilolu olmamızın sebebi fazla yememiz. Hiç hareket etmesekte yiyoruz ona çare bulmak lazım. Hareketli değilim hareketi hayatıma daha fazla sokarsam sıkılaşırım ve bi ihtimal abur cubur yemem belki
Ben de gece acıkıyorum. Gündüzden fırında kırmızı biber, patlıcan közlüyorum, yağsız şade limonla onu yiyorum.
Uyku düzeni olsa gece acıkması da olmaz aslında. Ben sabaha kadar otururum salsam.
Ben de gece acıkıyorum. Gündüzden fırında kırmızı biber, patlıcan közlüyorum, yağsız şade limonla onu yiyorum.
Uyku düzeni olsa gece acıkması da olmaz aslında. Ben sabaha kadar otururum salsam.
Uyku düzenimi zaman zaman oturttuğumda geceleri pek yemiyordum doğru söylüyorsunuz. Uyku zayıflatıyor derken bunu kastediyorlar hem kaliteli uyku için hem de kilo için biraz daha özen göstermeye çalışayım. Spor konusuna gelince evet istemesemde kabul etmek durumundayım hele ki hareketsiz bir insan kesinlikle sporsuz kilo veremez verse de salaş vücut yine olur yine olur. İştahsızlık durumunu hiç yaşamadım keşke birazcık iştahsız olsaydım diyorum. Ama o denli iştahsızlığı tahmin edebiliyorum ancak ben de istemezdim. Şu halimi tercih ederdim. Hani deli gibi yemek yemeyi sevmek değilde kararında bir yemek sevgisi kişiye de yaşam sevinci veriyor bence. Yani o 5 dakikalık iştah nile mutluluğa yetebiliyor. Ne kadar zayıflasam da bu durumun değişmesini istemem.Spor sart ben salona yazılmadan asla bir düzen oturtamadim kendimde. Kendiniz yapmaya calisirsaniz zorlanirsiniz ve illa aksar herkes yapamaz onu. Kilonuz oldugu icin sonucu hizli goremeyebilirsiniz birde o motivasyonu dusurebilir oyuzden surekli surekli tartilmayin spora basladiginizda.
Kilolu olmak gibi fazla zayif olmakta insanı kötü etkiliyor. Ben kilo almaya calistigim dönemde cok ama cok zorlandım. Afedersin ögüre ögüre zorla yemek yedim ağlayasım geliyordu cunku mide almıyor heran istifra edecek hissi oluyor. Yemek yemeden kendini tutmak cok daha kolay bisey tamamen iradene kalıyor. Var olan biseyi kaybetmek, olmayan biseyi almaktan cok daha kolay. Yaparsınız.
Benim de yoğurt yulaf ikilisi favorimdi ta ki yulafı sütte pişirmeyi deneyene kadar.. Hiç denedin mi bilmiyorum canım ama daha hoşuma gittiaa bu güzelmiş deneyeyim, ben de geceleri acıkıyorum.
favorim yoğurt-yulaf ikilisi hem uyku yapıyor.
Benim de yoğurt yulaf ikilisi favorimdi ta ki yulafı sütte pişirmeyi deneyene kadar.. Hiç denedin mi bilmiyorum canım ama daha hoşuma gitti
Aynenn ama yulafın da kalorisi az değilmiş ona şaşırdım gerçi çok faydalı. Sen nasıl pişiriyorsun canım nasıl tutturdun kıvamı? Bir de içine neler katıyorsun?
Aynı benim gib yapıyorsun o zaman lapa gibi oluyor. İçine genelde bir muz doğruyorum tarçın ve chia tohumu da atıyorum mükemmel oluyor.ben göz kararı yapıyorum az yapıyorum cezvede göz kararı 1 parmak fazla süt katıp karıştırarak sütü emene kadar şişene kadar pişiriyorum. suyla da aynı şekilde pişirilebiliyor.
pişirmeden de süte ekleyerek bekleyip sonra gevrek gibi öyle sade yerim sıkça.
Tam ihtiyacım olan şey aslında ama tatlıya çok düşkünüm yapabilir miyim bilmiyorumŞeker orucu topigime davet ediyorum sizi :)
Aynı benim gib yapıyorsun o zaman lapa gibi oluyor. İçine genelde bir muz doğruyorum tarçın ve chia tohumu da atıyorum mükemmel oluyor.
Allahımmm canım çektiben muzu direkt şöyle yapıyorum muzu eziyorum yulafla karıştırıyorum üzerine de bal döküyorum tatlı olarak mükemmel oluyor.
Keşke birazcık inadım olsa diyorum ya öyle bir direncim var ki motiveye karşı.. Keşke kilo almaya direncim olsa da almasam.. Maşallah size çok güzel bişey o inat özelliği. İnsana doğruyu yaptırır.Bende öyle resimlere bak et hiç motive olamam tek motive olacağım şey bana yapamazsın edemezsin başaramazsın demeleri ama ciddi anlamda ben işi inada bindirir başarırım ki yaptım da :)
Aklıma geldi muhtemelen yapacağım ama kendimi rezil edeceğimi adım gibi biliyorum. Kötümserlik değil kendini tanımak cidden yarım bırakırım. Ama aklımda sömestr bitiminde eve dönünce birşeylee yapacağım inşallahDiyet günlüğü aç. İnat et; sırf o günlüğe yazmak için yürüyüşünü yap.
Gerçi motivasyon içten gelir ama içerden gelmiyorsa böyle yapay motivasyonlar bulmalısınörnekleri var
Keşke birazcık inadım olsa diyorum ya öyle bir direncim var ki motiveye karşı.. Keşke kilo almaya direncim olsa da almasam.. Maşallah size çok güzel bişey o inat özelliği. İnsana doğruyu yaptırır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?