- 20 Kasım 2017
- 1.812
- 1.100
- 133
- Konu Sahibi Winnethepooh
-
Başarılar dilerim. İnşallah hedefinize ulaşırsınız. Chloe gerçekten zor ben sadece bir gün yapabildim. Sonra bıraktımBugün sabah (12.30)
2 dilim ekmek
2 parça sucuk
1 haşlanmış yumurta
Biraz peynir ve çay yedim
Öğlen Boş
Akşam (19.30)
7 yemek kaşığı ıspanak üzerine sarimsaklı yoğurt
Patates salatası yedim
(22.30)
Chloe Ting 4. Günü tamamladım. Ancak üçüncü videonun yarısını yapamadım kesildim
Dilerseniz birlikte devam edebiliriz. Bende inanılmaz zorlandım ilk 2 gün. Hatta ilk dinlenme günümde kas ağrısindan yataktan çıkamadımBaşarılar dilerim. İnşallah hedefinize ulaşırsınız. Chloe gerçekten zor ben sadece bir gün yapabildim. Sonra bıraktım
Fakat yapanları gördükçe çok imreniyorum
Çünkü sonuç MÜKEMMEL
tebrike derim canım 2 şer santim incelmelerin olmuş :) b bende chloe yapmıştım ve diyet yapmama rağmen kilo almıştım ve incelmiştim buda demek oluyorki kas yapmışız ve kas yağdan daha ağır gelir:) o yüzden sakın sıkma canını incelme oldukça zamanla tartı değilde mezura daha çok mutlu edecek:) umarım hedeflediğin kilona düşersinSelamlar bugun tartilma gunumdu sağolsun hiçbir değişiklik yok.. Ama olsun moral bozmak yok
Güncel ölçümlerim
Bel:73
Göbek:88
Kilo: 77.3
Sabah pisi yedim
Öğlen boş
Akşam kısır yedim
Chloe Ting 15. gün tamamlandı
Ay inşallah düşerim valla bende üzülüyorum tartı da neden düşmek yerine birde üstüne fazlası çıktı diye.. Bu hafta bir değişiklik olmadı ama yine de devam edeceğim hiç olmazsa evde hareket oluyor bana. Otur otur sistim resmen.. Bakalım gerçi bu önümüzdeki haftada bir şey beklemiyorum hatta tartilmayi dahi düşünmüyorum çünkü regl olacağım ve ben regl öncesi inanılmaz şişiyorum sağlıklı bir sonuç alabileceğimi düşünmüyorum.. Birde beslenmeyi dengeleyebilsemtebrike derim canım 2 şer santim incelmelerin olmuş :) b bende chloe yapmıştım ve diyet yapmama rağmen kilo almıştım ve incelmiştim buda demek oluyorki kas yapmışız ve kas yağdan daha ağır gelir:) o yüzden sakın sıkma canını incelme oldukça zamanla tartı değilde mezura daha çok mutlu edecek:) umarım hedeflediğin kilona düşersin
öyle deme hiç hiçbrşey bir günde olmadı yavaş yavaş herşey bende 17 kiloya yakın verdim ve emin ol çok zor oldu hala dengelemeye çalışıyorum. Başta inanıcaksın ve zaman vericeksin kendine :)Ay inşallah düşerim valla bende üzülüyorum tartı da neden düşmek yerine birde üstüne fazlası çıktı diye.. Bu hafta bir değişiklik olmadı ama yine de devam edeceğim hiç olmazsa evde hareket oluyor bana. Otur otur sistim resmen.. Bakalım gerçi bu önümüzdeki haftada bir şey beklemiyorum hatta tartilmayi dahi düşünmüyorum çünkü regl olacağım ve ben regl öncesi inanılmaz şişiyorum sağlıklı bir sonuç alabileceğimi düşünmüyorum.. Birde beslenmeyi dengeleyebilsemYediklerini baksanıza çöplük gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?