●Zayıflama günlüğüm●

Kader456

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2016
448
575
18
☆Bismillahirrahmanirrahim

Son düzenleme:
Esselamün aleyküm
arkadaşlar ben 23 yaşındayım bu yaşıma kadar hep fazla kilolarım bana eşlik etti aşırı kilom yoktu ama yine de rahatsız ediciydi ben hadi alışmış gibiydim ama dışarıdan bakanların düşüncelerini anlayabiliyordum ve beni oldukça rahatsız ediyordu. küçüklüğümden beri hep kilom ile dalga geçildi,çoğu kez beğendiğim kıyafetlerin içine giremedim ,aynaya baktığımda yüzümü beğeniyordum ama yeterli değildi kalın bir kız olmaktan artık bıkmıştım ama neden zayıflama gereği duymadım bilmiyorum belkide kendimi o şekilde kabullendim yada denedim denedim başaramadım etrafımda benim yaşıtlarımla aramızda 20 kiloya yakın fark oluyordu.yani anlıyorum sizleri nasıl bir duygu biliyorum insana güvensizlik veriyor sürekli strese bunalıma sokuyor. birçok kötü anım vardır kilomla alakalı ama sonuncusu beni gerçekten sarsmış olmalı ki zayıflama kararı aldım ne oldu da böyle etkisi altında kaldın diyebilirsiniz .kısa bir süre önce bir tartışma esnasında eşimin önünde kaynanamın seni kocan şişmansın diye istemiyordu ben aldım seni demesi oldu.eşimin beni çok sevdiğini ve o yüzden evlendiğini biliyorum . ama o sözden sonra saatlerce ağladım eşimin önünde hakaret etmesi çok zoruma gitti . zaten o konudan önce kilomun 81 e kadar çıktığını görmüş ve çözümler aramaya başlamaştım. aynanın karşısına geçtim ve kendime söz verdim zayıflayacaktım başkası için değil ençokta kendim için sağlığım için .4 ay oldu kimse ile görüşmedim eşimin işinden dolayı başka memlekete taşındık çünkü.ve 4 ay önce 81 dim şuan 72 çoook çok fazla bir fark yok belki ama ben şimdiden hafiflemiş üstümden bir yük kalkmış gibi hisediyorum ve zayıflamanın gerçekten muhteşem birşey olduğunu biliyorum.58 kilo olana kadar devam etmek ve gelişmeleri burda sizlere paylaşmak istiyorum ve benim gibi olanları buraya bekliyorum

~Yarın menü paylaşımına başlıyorum inşallah arada bir fotoģraf şeklinde de paylaşmayı planliyorum. Birde en önemlisi ilk defa şeker orucu tutacaģım bu akşam boyunca bunu düsündüm çünkü kararlı olmak gerekiyo ve kararımi da verdim .bu aralar kilo vermem yavaşladı şimdi birde böyle denemek istiyorum . Umarım başarırım Bismillah diyorum ve başlıyorum tam 21 günlük bir süreç olacak inşallah.ve bu 21 günde spor ve saglikli beslenme ile destekleyerek kalan kilolarımı vermek niyetindeyim. Bakalım 21 günde ne kadar verebiliyorum

Son düzenleme:
Darısı başıma inşl.bnmde eşim artk sorun yapmaya başladı ufaktan kiloyu bnce geç bile kaldıda neyse...Haddinden fazla kilom var ve benim aradaki farkı gördükçe gözüm korkuyo.Hiç yapamıyacakmışım gibi geliyo 1 haftafır günde 2 lt su içiyorm.Ki ben günde bazn 1 batdak bile içmiyordum.Vereceğime 2 kilo aldım ve yediğim şeylerde aynı bi değişiklikte yapmadım niye böle oluyo bilmiyorm kafayı yemek üzereyim 10 kiloyu nasıl verdin biraz anlatsan belki banada yardımcı olur

Merak etme o kadar da zor degil canım birbirmize destek olarak basarabiliriz mesela bugün yediklerimizi aksam buraya not alarak başlayabiliriz ve bende akşam nasil bir yol izledigimi burda paylaşcam insallah. Şuan dışardayım cunkü gorsmek uzere

Menum
4 ćatal ton baliğı
Zeytin, peynir
Yeşil cay
Bir ince dilim kepekli ekmek
Minik Bir kase mercimek çorbası
yarim havuç,mor Lahana(turşusunu yaptim salata olarak yiyorum birde onu yoģurtla deneyecegm o zaman bakalim begencekmiyim

Ara ögün

Üç dört tane kuru üzüm
Malesef bir tatlı :/ yaa unuttum şeker orucunu yarın tam olarak baslamis olcam seker orucuna inşallahhh

18:00
1 kase mercimek corbası
2 ince dilim hindi salam
2 parça burgu peynir
1 tabak kuru fasulye
3 kaşık yoğurt
Bir kücük dilim cavdar ekmek

Su ne kadar ictim bilmiyorum malum dısardaydim .

Yarın insallah sporum ve en az 2 lt
Suyum da olacak menum de .

Bnm bugünki menüm:
Sabah 1 haşlanmış yumurta iştahım yoktu başka birşey yemedim
Öğlen arası 1 mandalina ve 40 gr sarı leblebi
Misafirim vardı bugün
Öğlen Sevgili misafirim malesefki lahmacun istedi 1,5 lahmacun yanndaki içeceği hiç söylemesemmi napsam 1 bardak kola :/ 2 bardakta şekersiz çay
Akşam 1 kase bezelye ve 1 kase makarna(bunu aslında yemesemde olurdu)
Kalori hesaplamam spor yapmadığım için günlük 1950 idi yaşasın ki sınırı geçmedim yinede bu saatten sonra bişey yemiycem artık
Su da misafirim olduğu için pek aklıma gelmedi henüz 1 lt içmişim yatana kadar 1.5 olur heralde...

Boyun kilon kactı canım?

Boyun kilon kactı canım?
Sabah uyandigın gibi ılık su(icine biriki damla limon da damlatsan güzel olur) ve sabahları bir 15 yada 20 dakika civarinda egzersiz yada yürüyüş yaparak güne baslarsan senin icin harika olur.saat 8 i en gec 8:30 gecmeden kahvaltını yapmis olursan daha iyi olur .tabiiki kahvaltidan kastım mesela yumurtayi hasladim diyosun cok iyi onun yaninda azar azar peynir zeytin yada yesillik türü yiyebilirdin yanina da sekersiz cay. Yesil cay tavsiyem . Ve ekmekle doyuyorsan eger iki dilimi gecmeden ekmek yiyebilirsin kahvaltiyi diger öğünlere gore güçlü yapmalisın diger ogünler daha hafif olmali tabi . Makarna lahmacun falan hic olmamis heleki kolaa hicc olmamış canım :/

Ama bu saatten sonra en azindan su haric hicbirsey yeme canın birsey isteyince su iç mesela

Olmadı biliyorumda misafir hatun isteyince kıramadım takdir edersinki :/ Kahvaltı ve egzersize gelince 6 aylık bebeğim var ona göre kndimi ayarlamak zorundayım...

Olmadı biliyorumda misafir hatun isteyince kıramadım takdir edersinki :/ Kahvaltı ve egzersize gelince 6 aylık bebeğim var ona göre kndimi ayarlamak zorundayım...
Misafir de cok onemli ama senin hedefine ulasman icin kesinlikle bir şekilde itiraz etmen gerekiyor başkalarını kirmamak icin kendi saglıgıni ikinci plana atma canım .bu arada bebegin varmis Allah bağişlasin bende istiyorum insallah nasip olur.

Senin tahminimce 50 kilolara kadar inmen gerekiyor uzun bir yol var önünde o yüzden sıkı tutmalisın hatta beraber sıkı tutmaliyiz yokda vermek yerine alirız canım

Senin tahminimce 50 kilolara kadar inmen gerekiyor uzun bir yol var önünde o yüzden sıkı tutmalisın hatta beraber sıkı tutmaliyiz yokda vermek yerine alirız canım
İnşl.cnm Rabbim gönlüne göre sanada hayırlı bir evlat versin evet dediğin doğru yeri geldiğinde hayır diyebilmeliyiz fakat sık gelen biri olmayınca bişey diyemedim uzuuuuunca bi sürede böyle bir hata yapmam zaten.Ewt önümde baya uzun bir yol var Allahım utandırmaz inşallah.İnan herlesden çok ben istiyorm.Millet sadece dış görünüş olarak söylüyor ben herşeyi içimde yaşıyorm halbuki.

Canım ben burdayım eğer gercekten kararlıysan zayiflarsın yoksa ömur boyu bahaneler üretceksin hergün menü paylaşmaya calis tabi eger istersen istemedigin surece zaten faydam olamaz ama istersen basaririz . Ben 21 günlük sıkı diyete başladım insallah 21 gün sonunda kilomu paylaşcam

Seni cok iyi anliyorum o yuzden baskı yaptıgimi falan düsünme iyiliģimiz icin kararlı olmamiz sart artık yeni bir sayfa açıyorum de yarından itibaren yeni bir sen olmaya adım at. Ve yarın daha guzel menulerle gelelim buraya insallah

Ewet cnm çok haklısın kararlıyım çok sıkıldım artık.Her istediğimi alıp giymek.En önemlisi rahat nefes alıp vermek istiyorm.Üst kısmım pek yok bacak ve basenler 2 hatta 3 kişilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…