- 4 Kasım 2016
- 407
- 537
- 23
- 35
Her gün yazarım ben akşamları gün içinde giremeyebilirim bebekden dolayı pek fırsatım olmuyo çnki...Seni cok iyi anliyorum o yuzden baskı yaptıgimi falan düsünme iyiliģimiz icin kararlı olmamiz sart artık yeni bir sayfa açıyorum de yarından itibaren yeni bir sen olmaya adım at. Ve yarın daha guzel menulerle gelelim buraya insallah
Başarcaz insallahEwet cnm çok haklısın kararlıyım çok sıkıldım artık.Her istediğimi alıp giymek.En önemlisi rahat nefes alıp vermek istiyorm.Üst kısmım pek yok bacak ve basenler 2 hatta 3 kişilik
Var digital tartım.Bencede her cuma olsun,haftada 1 tartılmak sağlıklı bncede...Başarcaz insallahbaskülün var dimi evinde hafta da bir kilo bildirimi yapmani istiyorum mesela her cuma yapsan daha iyi olur
He cnm aklıma gelmişken sabahları aç karnına tartılmak iyimiş öle demişti bi doktor tv de bizde öle yapalım...Var digital tartım.Bencede her cuma olsun,haftada 1 tartılmak sağlıklı bncede...
Evet canım ama sık sık tartilmak iyi olmuyo haftada bir sabah aç karnina tartilalım ben 21 gun sonra diyodum ama beraber paylaşim yapalım bakalım en fazla kim kilo vercekHe cnm aklıma gelmişken sabahları aç karnına tartılmak iyimiş öle demişti bi doktor tv de bizde öle yapalım...
Bncede haftada 1 bakalm hayırlı uğurlu olsun o zmanEvet canım ama sık sık tartilmak iyi olmuyo haftada bir sabah aç karnina tartilalım ben 21 gun sonra diyodum ama beraber paylaşim yapalım bakalım en fazla kim kilo vercek
AminBncede haftada 1 bakalm hayırlı uğurlu olsun o zman
Ya bnm tartımdamı var bi anormallik 88.6 gösteriyo neden tartıldın dersen sabah aç hiç tartılmamıştım tam olarak kaç kilo ile başladığımı bilmek istedim.Bi sonraki tartı günüm haftaya cuma.Şok geçirdim şuan 4 gün önce 90 dı yaa
İyi yaptın canım ama tartında sorun olmasın yanıltır seniYa bnm tartımdamı var bi anormallik 88.6 gösteriyo neden tartıldın dersen sabah aç hiç tartılmamıştım tam olarak kaç kilo ile başladığımı bilmek istedim.Bi sonraki tartı günüm haftaya cuma.Şok geçirdim şuan 4 gün önce 90 dı yaaNeyse 0 dan başlıyorm bugün herşeyle cuma günü tartımı merk eriyorm şimdiden :)
Huzurlilyum istersen sende katılanilirsin aramiza ?Ya bnm tartımdamı var bi anormallik 88.6 gösteriyo neden tartıldın dersen sabah aç hiç tartılmamıştım tam olarak kaç kilo ile başladığımı bilmek istedim.Bi sonraki tartı günüm haftaya cuma.Şok geçirdim şuan 4 gün önce 90 dı yaaNeyse 0 dan başlıyorm bugün herşeyle cuma günü tartımı merk eriyorm şimdiden :)
Yani keşke diyen arkadası kastettimHuzurlilyum istersen sende katılanilirsin aramiza ?
Harikasin canım guzel bir başlangıç olmus. yemek saatlerinide paylaş bir dahakine olur mu . Hareket etmen onemli ister dans et ister spor . Birde ben cok meyve yedigim zaman kilomu etkiliyodu hergün meyve yememeni tavsiye ederim iki günde bir, bir porsiyonBugün ki menüm;
Sabah atıştırması;Yarım elma
Kahvaltı;3 çatal yumurta,1 maydanozlu domates,beyaz peynir,2 zeytin
Öğlen atıştırması;yarım elma,1 avuç sarı leblebi
Akşamüstü;1 servis kaşığı kabak yemeği,1servis kaşığından az bulgur pilavı
6 dan sonra su hariç bişey yemiyorum.
Ekmeği ağzıma sürmüyoruö kahvaltı dahil.
Bu saate kadar 1.5 lt su yatana kadar 2 olur.
Oğluşumdan yine fırsat bulup spor yapamadm ama sabah boll bolll roman havası oynadım.Çocuklara da eğlence çıktı bnde terlemiş oldum.Yarında mezdeke deneyeceğim
Saat yazabileceğimi sanmıyorum canm malum ev bebekli olunca 10 da 11 de kahvaltı yaptığımda oluyo bide ben o kadar sıkıya gelemiyorum kendimi bunaltmamak için saatin pek üstüne düşmüyorum.Kabul etmez yok olmaz dersen kendi kendime devam edeyim ben.Yemeklerimi bile ben herşeyden az az yerim ama herşeyden yerim yani şu hergün ızgara olucal et olucak baskısına gelemiyorum yanlış anlama bnm diyetime bağlılığım için kemdimi çok sıkmamam şartHarikasin canım guzel bir başlangıç olmus. yemek saatlerinide paylaş bir dahakine olur mu . Hareket etmen onemli ister dans et ister spor . Birde ben cok meyve yedigim zaman kilomu etkiliyodu hergün meyve yememeni tavsiye ederim iki günde bir, bir porsiyon
Peki tabiiki senin kararın canım sıkmadan da birşey olmuyo ama ben boyle iyiyim diyosan birsey diyemem sana kalmışSaat yazabileceğimi sanmıyorum canm malum ev bebekli olunca 10 da 11 de kahvaltı yaptığımda oluyo bide ben o kadar sıkıya gelemiyorum kendimi bunaltmamak için saatin pek üstüne düşmüyorum.Kabul etmez yok olmaz dersen kendi kendime devam edeyim ben.Yemeklerimi bile ben herşeyden az az yerim ama herşeyden yerim yani şu hergün ızgara olucal et olucak baskısına gelemiyorum yanlış anlama bnm diyetime bağlılığım için kemdimi çok sıkmamam şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?