Zayıflama mı istiyorsun GEL

ya hu ekmekler böcekli yemeyin zayıflayın işte mideniz bulanmadı mı yani ben hayatta yıyemem artık

walla az önce öğle yemeğini yerken hiçte aklıma gelmedi :33:

:33: keske bende unutabılsem doymuyorumda ekmeksiz vay anasını ya zaten benım boceklerle özellıkle bu turle bı alıp veremedıgımız var sık sık karsıma cıkar hahah

:33: keske bende unutabılsem doymuyorumda ekmeksiz vay anasını ya zaten benım boceklerle özellıkle bu turle bı alıp veremedıgımız var sık sık karsıma cıkar hahah

yılanın sevmediği ot deliğinin dibinde bitermiş. bende çok korkarım hamam böceğinden. hayvan çok hızlı. karada da havada da :9:

Mide bulandırıcı , bir daha ekmek zor yersiniz .

Dışardan hic bir sekilde ekmek , unlu gıda vs . almıyoruz artık . Hatta unları araştırın onda bile neler var .

Temiz olduguna inandigim , marka unu alıp evde yapıyorum , yani zayiflayamiyorum yine :(((

anaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm uçuyor mu bideeeeeeeeeeee

uçuyor tabi ya :27:

Bazı türleri hiçbir şey yemeden 1 ay yaşayabilir. radyasyona dayanıklıdırlar. artı bir hamam böceği, kafası olmadan iki hafta yaşayabilir. çünkü beyinleri ayaklarındadır. iki hafta sonra da açlıktan ölür :52::52::52:

uçuyor tabi ya :27:

Bazı türleri hiçbir şey yemeden 1 ay yaşayabilir. radyasyona dayanıklıdırlar. artı bir hamam böceği, kafası olmadan iki hafta yaşayabilir. çünkü beyinleri ayaklarındadır. iki hafta sonra da açlıktan ölür :52::52::52:

ben öldüm öldümmm ay sus nolur allahım sabahki ceset gözümün önünden gitmiyor uuyor demek kafası kopunca yaşıyor demek hay onun aykalarındaki beynine ay tansiyonum düştü arada evden çıkıyor bunlar ondan böyleyim mevzu sırf ekmek olsa arkadaşım çok dertliyim :18:

Igrenc otesi.bende gercekten zayiflatacak bir yontem buldunuz sanmistim.simdi ekmek yerken hep aklima gelir :s

Sikayet etsende sonuc degismeyecek canim bizde eettik ekmekden sinek cikti diye ama ise yaramadi birde alo 174 guvenilir gida hattiymispehhhh:37:

Son düzenleme:
Back
X