kendine guzel bir program yapmisin basarilar diliyorum. ben suanda isvec diyetinin 10.gunundeyim, ve 2,5 kilo verdim. 57 kilodan 55 kiloya dustum. Yani cok kilolu olmayanlar 7-20 arasi kilo vermiyor. oyuzden 10 kilo vericem diye kendini cok yorma derim ben. Bu diyet bitsin holywood diyetine baslicam.
çok kararlı görünüyosun başarırsın umarım.
ben de bi 5 kilo vermek istiyorum ama, listeli diyet hayatta yapamam. önce pirinç lapasıyla başladım, arkasından napıcam onu bilmiyorum
bu arada pilates çemberiyle bacak inceltmeye kararlıyım, onu biliyorum :)
arkadaslar bu isvec diet ttin nasil luyor benide araniza alirsaniz bende baslarim,sizlerle lahana corbasi iyi oldu bende ama kramp girdi iicn baska diet yapmak istiyorum
arkadaslar bu isvec diet ttin nasil luyor benide araniza alirsaniz bende baslarim,sizlerle lahana corbasi iyi oldu bende ama kramp girdi iicn baska diet yapmak istiyorum
Lahana corbasi diyetini gecen yil yapayim dedim, ilk gun bozdum cok hoslanmadim. Isvec diyeti topigi var, 13 gun suruyor, ve ac kalmadan 7-20 kilosu arasi veriyorsun. ama benim 10,gunum 2,5 kilo verdim, yani cok kilolu olmayanlar az kilo veriyor.
isvec diyeti topigi yaz cikar canim. basarilar....