• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama zamanı

Bugün kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta az peynir 1 dilim tam tahıl ekmek ve çay
Öğlene de karnıbahar haşlama yoğurt ve bir kase çorba 🤗

Ara öğün yapiyomusun canım iki öğün az çünkü vucut kendini kapatiyor bellibi zaman sonra
Zaten gec kalkiyorum 11 gibi kahvalti yapiyirum bu saatlerdede aksam yemegi yiyorum yapmiyorum canim zaten yag yakmamizi saglayan hormon yani lepton hormonu 4 saat aclik biraktiktan sonra salgilanmaya basliyor 3 ogunle hic kilo veremiyorum sabit kaliyorum 70 te ama ogunumu 2 ye düşürdüğüm zaman kilo vermem başlıyor

Anladım canım demek herkesin vücudu farklı ben ilk diyete başladığımda gün de 3 dilim ekmek yiyordum ilk başlarda kilo gitti ama sonra kesildi listede 6 dilim halkım vardı şuan o şekilde devam ediyorum tekrar vermeye basladim
Zaten gec kalkiyorum 11 gibi kahvalti yapiyirum bu saatlerdede aksam yemegi yiyorum yapmiyorum canim zaten yag yakmamizi saglayan hormon yani lepton hormonu 4 saat aclik biraktiktan sonra salgilanmaya basliyor 3 ogunle hic kilo veremiyorum sabit kaliyorum 70 te ama ogunumu 2 ye düşürdüğüm zaman kilo vermem başlıyor

Ben beyaz ekmegi cok seviyorum azaltamadim tamamen kestim kepekliyide canim isterse 1 dilim yiyorum canim

27 yaşındayım canım
81 kilo 155 boy

Günaydın kızlar
Bugün pazar olunca kahvaltı gec oldu birazda kaçırdım sanirim😔 spor yapıyor musunuz canlar ben hiç yapmıyorum ya

Günaydın kızlar
Bugün pazar olunca kahvaltı gec oldu birazda kaçırdım sanirim😔 spor yapıyor musunuz canlar ben hiç yapmıyorum ya
Bende normalde yapmiyordum dun aksam yarim saat zumba yarim saat de youtubeden izleyerek spor yaptim canim ya ben dun sabah 69.3 cikmistim bugun 70.600 ciktim dun fazla da kaçırmadımama bitane bazlama yedim acaba o ödem yapmis olabilirmi

bilmiyorum canım belki de zaten hergun tartilmak doğru degil aslında vücutta ödem şişkinlik olabiliyor en iyisi haftada bir ama biz duramiyruz 🤭
Bende normalde yapmiyordum dun aksam yarim saat zumba yarim saat de youtubeden izleyerek spor yaptim canim ya ben dun sabah 69.3 cikmistim bugun 70.600 ciktim dun fazla da kaçırmadımama bitane bazlama yedim acaba o ödem yapmis olabilirmi

Back
X