- 13 Aralık 2019
- 40
- 12
- 3
Merhaba canim senin kac kilo fazlan var insallah hepimiz zayiflarizMerhaba hanımlar bende size katılabilir miyim önünde uzun bir yol var benide araniza alır mısınız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canim senin kac kilo fazlan var insallah hepimiz zayiflarizMerhaba hanımlar bende size katılabilir miyim önünde uzun bir yol var benide araniza alır mısınız
Denizde kum bende kilo25 kilo kadar vermem lazım inşallah hep beraber zayiflariz
Merhaba canim senin kac kilo fazlan var insallah hepimiz zayiflariz![]()
Maşallah canım çok iyi bizede nasip olun insallahMerhaba kizlar bugün -700 ile uyandim![]()
Ben 3 öğün le kilo veremiyorum canm iki ögün yiyorumBugün kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta az peynir 1 dilim tam tahıl ekmek ve çay
Öğlene de karnıbahar haşlama yoğurt ve bir kase çorba![]()
Insallah bu yaza fit gireriz hepimizMaşallah canım çok iyi bizede nasip olun insallah
Ara öğün yapiyomusun canım iki öğün az çünkü vucut kendini kapatiyor bellibi zaman sonraBen 3 öğün le kilo veremiyorum canm iki ögün yiyorum
Zaten gec kalkiyorum 11 gibi kahvalti yapiyirum bu saatlerdede aksam yemegi yiyorum yapmiyorum canim zaten yag yakmamizi saglayan hormon yani lepton hormonu 4 saat aclik biraktiktan sonra salgilanmaya basliyor 3 ogunle hic kilo veremiyorum sabit kaliyorum 70 te ama ogunumu 2 ye düşürdüğüm zaman kilo vermem başlıyorAra öğün yapiyomusun canım iki öğün az çünkü vucut kendini kapatiyor bellibi zaman sonra
Anladım canım demek herkesin vücudu farklı ben ilk diyete başladığımda gün de 3 dilim ekmek yiyordum ilk başlarda kilo gitti ama sonra kesildi listede 6 dilim halkım vardı şuan o şekilde devam ediyorum tekrar vermeye basladim
Zaten gec kalkiyorum 11 gibi kahvalti yapiyirum bu saatlerdede aksam yemegi yiyorum yapmiyorum canim zaten yag yakmamizi saglayan hormon yani lepton hormonu 4 saat aclik biraktiktan sonra salgilanmaya basliyor 3 ogunle hic kilo veremiyorum sabit kaliyorum 70 te ama ogunumu 2 ye düşürdüğüm zaman kilo vermem başlıyor
Valla ne güzel ben kesemiyorum karbonhidratı o kadarBen beyaz ekmegi cok seviyorum azaltamadim tamamen kestim kepekliyide canim isterse 1 dilim yiyorum canim
Bende 25 yas 70 kilo canm boyda 16227 yaşındayım canım
81 kilo 155 boy
Bende normalde yapmiyordum dun aksam yarim saat zumba yarim saat de youtubeden izleyerek spor yaptim canim ya ben dun sabah 69.3 cikmistim bugun 70.600 ciktim dun fazla da kaçırmadımama bitane bazlama yedim acaba o ödem yapmis olabilirmiGünaydın kızlar
Bugün pazar olunca kahvaltı gec oldu birazda kaçırdım sanirimspor yapıyor musunuz canlar ben hiç yapmıyorum ya
bilmiyorum canım belki de zaten hergun tartilmak doğru degil aslında vücutta ödem şişkinlik olabiliyor en iyisi haftada bir ama biz duramiyruz
Bende normalde yapmiyordum dun aksam yarim saat zumba yarim saat de youtubeden izleyerek spor yaptim canim ya ben dun sabah 69.3 cikmistim bugun 70.600 ciktim dun fazla da kaçırmadımama bitane bazlama yedim acaba o ödem yapmis olabilirmi