Zayıflama

Haddem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2016
234
86
28
35
selam arkadaşlar size kullandığım bu ürünle ilgili bilgi vereceğim internette o kadar çok zayıflama ilaçları çayları varki zayıflamak isteyenler genelde çoğunu deniyor ama hiç bir sonuç alamıyor giden para oluyo bende böyle cok şey denedim lipomagnetede inanmadım internetten sipariş etmemeye yeminliydim ezzacıma gittim lipomagnet sormak için istersen getirebilirim dedi ve sipariş ettim kullanmaya başladım nettekiler sahte sanırım çoğu iyi sonuçlar aldım yemeklerden yarım saat önce suyun içinde eritip içiyorum tadı mükemmel tok tutuyor cok az yemek yediriyor en önemlisi içinde çokça vitamin olduğu için dinç tutuyor aklında soru işareti olanlara tavsiye ederim ama kesinlikle eczanelerden alın ilk hafta 2kilo verdim 2. Hafta 1.8 3. Hafta da 2.3

Su numaradan alın veya su internet sitesinden alın demiyorum ben aslında iyi bişey yapıyorum

Kuralları okudum siZ sanırım reklam nedir bilmiyosunuz şimdi bana aspirin fayda etmiyo macezik Ağrı kesici kullanıyorum memnunum burası paylaşım sitesi bunu söylemek reklam değil Bunu kimse iddia edemez

Reklam kokusu alıyorum üzgünüm. Bir öneride bulunacaksanız da bunu isim vermeden yapabilirsiniz kendi başlığında. Soranlara özelden yazabilirsiniz. Bu bir dert de olmadığı için "Bir derdim var" başlığında bulunması kafadan yanlış, muhtemelen fazla kişi görsün reklam yapayım diye açmışsınız. Ayrıca zayıflama ilaçları metabolizmayı mahvettiği için hiç sağlıklı da değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…