• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayiflamak icin

Bayan Yanak

Nutellanın Lezzet İkizi
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
2.426
6.572
158
İstanbul
Ya gecen gun aktardan aci cehre aldim.Kullanip da memnun olan var mi acaba ? Su bastaki resimdeki.

Eklentiler

• $1406479966368.webp
    $1406479966368.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 70
Canım benim kuzen kullandı evet ilk hafta tuvaletten beri gelemedi. 5 kg verdi. Sonra midesinden rahatsızlandı doktora gitti doktor midesinde yara olduğunu soyledi. Acı çehre çok tehlikeli bir bitki kullanırken çok dikkatli ol .

Ayy o cok kotu bise bende kullandim inanin berbat bise sagliginizdan olmayin tuvalete cikartiyo ama nasil bi agriyla suan ble dusunmek istemiyorum az sabahlamadim o bitki yuzunden gercekten cok kotu bikere deneyin ve nedemek istedigimi gorun aci cekmeye degmez:(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy o cok kotu bise bende kullandim inanin berbat bise sagliginizdan olmayin tuvalete cikartiyo ama nasil bi agriyla suan ble dusunmek istemiyorum az sabahlamadim o bitki yuzunden gercekten cok kotu bikere deneyin ve nedemek istedigimi gorun aci cekmeye degmez:(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kisiden kisiye degisir diye dusunyorum :)

Yaglari yakiyomus.En etkili zayiflama yontemiymis.Oyle solediler aktarda :)

Yaglari en etkili bicimde fitnesstan baska kolay kolay bisey eritemez :)
Cok denedim bunlari hele daha zayifken bile daha da zayiflamak icin ama noldu 13 kilo aldim simdi fitness,aerobik,yuruyus ve kosudan baskasi hikaye geliyor bana :)Bence birazcik haraket edin nasilda yaglar yakilacak goreceksiniz

Cok denedim bunlari hele daha zayifken bile daha da zayiflamak icin ama noldu 13 kilo aldim simdi fitness,aerobik,yuruyus ve kosudan baskasi hikaye geliyor bana :)Bence birazcik haraket edin nasilda yaglar yakilacak goreceksiniz

Tabi ki hareketsiz olmaz ama bitkisel seylerle de takviye edilmesinde problem olmaz :)

Evet, aslinda çok basit. Her gün düzenli yemek ye, abur cubura veda, ve her gün spor yapmak.
Günde yarim saat bile yürüsen yardim eder. Ha bide bunun yaninda en az 1,5-2 litre su iç, tamamdir.

en iyi çözüm karbonhitratı ve yağları olabildiğince azaltmak..sağlıklı beslenme..her tür yöntemi denemiş biri olarak sadece bu şeklde 28 kilo vermeyi başardım..

Evet, aslinda çok basit. Her gün düzenli yemek ye, abur cubura veda, ve her gün spor yapmak.
Günde yarim saat bile yürüsen yardim eder. Ha bide bunun yaninda en az 1,5-2 litre su iç, tamamdir.

Yani bu kadar basit.Benim bunu anlamam 13 kiloma mal oldu ama idrak ettim tabi pkoyum bide o sebeptende malesef kilo aldim ama ben cok inanmiyorum buyuk bir etken olduguna zayiflamada bu bitkisellerin.He bu bitkiselle 30 kalori yakiliyordur sporla 300.Bu da devede kulak kaliyor yani.Zayiflama kilo verme zor,mesakatli ve emek isteyen bir surec.Oyle yutuyorsun birtane hoopp gitmis kilolar yok yani yok oyle bisey:)

Canım bu kabızlık tedavisi için kullanılıyor. Perişan olmayasın sakın...

Bu arada kaç kilo fazlan var? Ne kadar süre kullanılıyor en fazla?

Valla canim tartilmadim ama boyum 1.58 60 filan varimdir belki de 62.Boyuma gore 48 olmam lazim :D Bir aylik kucuk bi kavaniz icinde otuz tane filan var.Gunde bir sefer kullanirsan bir ay gider.Nettede baktim kullananlar memnun baya.

Yani bu kadar basit.Benim bunu anlamam 13 kiloma mal oldu ama idrak ettim tabi pkoyum bide o sebeptende malesef kilo aldim ama ben cok inanmiyorum buyuk bir etken olduguna zayiflamada bu bitkisellerin.He bu bitkiselle 30 kalori yakiliyordur sporla 300.Bu da devede kulak kaliyor yani.Zayiflama kilo verme zor,mesakatli ve emek isteyen bir surec.Oyle yutuyorsun birtane hoopp gitmis kilolar yok yani yok oyle bisey:)

Aksini iddia etmiyorum zaten diyet arti sporla birlikte takviye olabilir.Uc ay filan spora gitmistim guzeldi cidden.Ama su ara gidemem.Diyetle birlikte bunlari takviye olrk kullancam ki metobolizmam hizlansin yedigimi asagidan cikarim en azindan :D

ben hiç kullanmadım diyetimde..zaten onlar idrar söktürücü kabızlık vs için şeyler sanırım..ama diyet yada spor yoksa pek işe yaramayabilir..diyet dediğim karbonhitratlı yememk şimdi hep öyle yapıyorum 3 yıldır falan..birde susuzluğumu su yada meden suyu ile gideriyorum..

Back
X