kızlar merhaba kilo problemi olanlar zayıflamak isteynler dogum kilolarını vermek isteyenler kısacası fazlalıklarından kurtulmak isteyenlere süper bi önerim var. ben dogumdan sonr tam 80 kiloydum ve boyumda kısa cok kötüydüm bide cevredekilerin cok kilo almıssın demelerine sinir oluyodum yani hepsi bi tarafa kendi bedenimden rahatsızdım ve yaslı görünüyordum. yemedim bol su ictim ama yok vücut o kadar yag baglamıs ki içtigim suyu yaglarım cekiyo vücut emiyo ve daha cok ödem olmustu sismstim artıkbi arkadas tavsiyesiyle herbalife adında muhtesem bi ürün kullndım ve yemin ederim suan 65 kilodayım vücudumda ne sarkma var nede cok sükür bi saglık sorunu yasadım ve eski halime döndüm cok mutlluyum. üyeyim hem satısını yapıyorum hemde beslenme danısmanlıgını sürekli bakıyorum kilo problemi olan cok kişi yazıyo spor imkanı olmayan ve kendi kendine zayıflayamayan arkadaslara önerim kullansınlar tamamen dogal tadı süper ve üstelik tarım bakanlıgından onaylı bi ürün ilaç degil besleyici ve sıkılastırıcı bir içeçek haftada 4 kilo garanti ben doktorumada sorup kullandım sakınca görmedi halada devam ediyorum 5 kilo fazlam var :) böyle seyler öldürüyo aman ilaç sakın dmeyin bu ilaç degil bitkisel bi içecek 20 yıldır kullanılıyo tarım bakanlıgı onaylı yüzde yüz garantili bi ürün ilk basta cok tedirgin olmus ve korkmustum ama arastırdıkca kullandıkca öyle olmadıgını gördüm para harcadım evet ama sonucuna degdi helal hos olsun demek istedigim kilo sorunu olanlar yazabilir yardımcı olmayı cok cok isterim :)