- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #19.981
resimlerinize bende bakayım diorum canım
afiyet olsuuuunnnnncokacimcoook
biraz önce bir sürü kişi vardı şimdi sadece ben kalmışım
akşama misafirim gelcekmiş hazırlık yapmam gerkiyo ne yapcağımıda bilmiyorum ama
saol canım teşekkürler :kedi:
yok tatlım söylemedin opuyorumnanaktan
kız faceden baktık.bak sende listemden :)
afiyet olsun canım
eveeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttttttttttt 2000. sayfamız vatana,millete ve şişkocuklara hayırlı uğurlu olsuunnnn sempatiksalakcinni :lepi: alkisalkisalkis delikafadulden hihoyyyt sırnaşık şey turkbayragi :içelim: :sm_cool: :teytey: :hooray: :dance: :enbuyukkk:
olsun kız olsuunnn yaşasınnn dombiklikk yaşasın :lepi: ayy iyiki etim budum dolu doluu amaannn yandan yandaannnn :jeyyar: tahta kurusu olupta napcam beee boşversenee en güzeelliiii ohhhhh sırnaşık şey delikafadulden
ayyyyyyyyyyyyyy net basında oturacam diye çorba için buğday koymustum cayır cayır yanıs tencerede üffffffffffffff
naf,asya,kevser,edatuccar ve şu anda adını hatırlayamadıgım arkadaşlarım:boylarınız kaç kızlar.
neyse kızlar bende çıkıyorum.dışarda ufak bi işim var.ondan sonra eve gelirim unutma beni başlar onu izlerim.ondan sonra yemek yaparım.ondan sonra deniz yıldızı var.ondan sona yaprak dökümü var yaprak dökümün izlerken ütü yaparım ayy ne yoğunum bee yaşasın yoğunluukk kaydirigubbakcemile3
ayy kızlarya buaraya bakayım derken ocaktaki sütü taşırdımeyvahedigeldismile
canım facedn msjla atayım ben sana orya foto koyamıyorum şimdilik..
Ekledim faceden canım
sağol canım olumunekankayizsmile
yemeğe mi ?
Allah çenemize zeval vermesin sempatiksalakcinni
Züğürt tesellisi diyoz biz ona :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol:
1.72 canım guclubacismile
tmm kuşum opuyorumnanaktan
:roflol: :roflol:
banada banadaaaaaaaaaaaaaa
büyük ihtimal yemeğe bursa da oturuyo kendisi buraya geldi bir hafta önce herkesi geziyo bir gün
komşular çağırdı oturmaya oraya gidiyorum kızlar görüşürüz
Asya gitmiş ben kendi kendime konuşuyorum :roflol: :roflol:
herkes facede toplantı valla fotolara odaklandım şuandadelikafadulden
Aynen canım facede resim bakalım derken topiği boşladık :roflol: :roflol: :roflol:
bildiğim kadarıyla devlet hastanelerinde diyetisyen varmış ama dahileyeci gerek duyduğunda sevk ediyomuş. yakında diyetisyen haricinde birde psikolojik desteğe de ihtiyaç duyacağım. bana bu konu hakkında bilgisi olan varsa. istanbul anadolu yakasında bildiği bir hastane olan emekli sandığına bakan diyetisyen olan varsa lütfen rica ediyorum beni bilgilendirsin.
canım o yeşilli halin çok hoşuma gitti..bide zayıf olunca nasılda güzel yakışıyo herşey insana..bu hırsla baya kilo verrm bensırnaşık şey
Merhaba,
Hala diyetisyen arayışınız devam ediyor mu ?
Bütçeniz ne kadarlık bir ödemeyi kaldırabilir onu da bilmem ama, benim de çevremden duyduğum bir bilgiyi size iletiyim, ama hastane adı verilebiliyor mu burda ben yeni üyeyim bir bilgim yok ama aylık 80 lira ödemesi olan bir hastane ve diyetisyen biliyorum beylikdüzünde eğer ilgilenirseniz size bilgilerini veririm...
naf,asya,kevser,edatuccar ve şu anda adını hatırlayamadıgım arkadaşlarım:boylarınız kaç kızlar.
canım kahvaltı geç olunca yürüyüşe gidiyok geliyok bi bakıyorum saat teee kaç olmuş meyveydi yoğurttu yerken yemeye yer kalmıyor ama dikkat edicemÖğle yemeğini atlama eda şakkıdı
benim boy 1,59-1,60 gibi bişey kilo 48 cnm
benim boy 1,59-1,60 gibi bişey kilo 48 cnm
canım kahvaltı geç olunca yürüyüşe gidiyok geliyok bi bakıyorum saat teee kaç olmuş meyveydi yoğurttu yerken yemeye yer kalmıyor ama dikkat edicem
Anlaştık kaydirigubbakcemile5
ya canım kendime yazık felan ettiğim yok,ben size bahsettim kendi durumumdan,kilom normal biliyorum,buraya yazma amacım hem sizlerde gerçekten dengeli beslenip beslenmediğim hakkında bilgi almak(çünkü bilgi veren kimse yok) hemde olursa 1 kilo verip daha sonra bunu koruyabilmek.. burada gerçekten sizlerden çok şey öğreniyorumyazık ediyosun kendine yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?