Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

resimlerinize bende bakayım diorum canım

Ekledim faceden canım

afiyet olsuuuunnnnncokacimcoook

sağol canım olumunekankayizsmile

biraz önce bir sürü kişi vardı şimdi sadece ben kalmışım
akşama misafirim gelcekmiş hazırlık yapmam gerkiyo ne yapcağımıda bilmiyorum ama

yemeğe mi ?

saol canım teşekkürler :kedi:

yok tatlım söylemedin opuyorumnanaktan

kız faceden baktık.bak sende listemden :)

afiyet olsun canım

Allah çenemize zeval vermesin sempatiksalakcinni

Züğürt tesellisi diyoz biz ona
:roflol: :roflol: :roflol:

ayyyyyyyyyyyyyy net basında oturacam diye çorba için buğday koymustum cayır cayır yanıs tencerede üffffffffffffff

:roflol: :roflol:

naf,asya,kevser,edatuccar ve şu anda adını hatırlayamadıgım arkadaşlarım:boylarınız kaç kızlar.

1.72 canım guclubacismile

tmm kuşum opuyorumnanaktan

ayy kızlarya buaraya bakayım derken ocaktaki sütü taşırdımeyvahedigeldismile

:roflol: :roflol:

canım facedn msjla atayım ben sana orya foto koyamıyorum şimdilik..

banada banadaaaaaaaaaaaaaa

büyük ihtimal yemeğe bursa da oturuyo kendisi buraya geldi bir hafta önce herkesi geziyo bir gün

Aynen canım facede resim bakalım derken topiği boşladık :roflol: :roflol: :roflol:

canım o yeşilli halin çok hoşuma gitti..bide zayıf olunca nasılda güzel yakışıyo herşey insana..bu hırsla baya kilo verrm bensırnaşık şey

Son düzenleme:

Merhaba,

Hala diyetisyen arayışınız devam ediyor mu ?
Bütçeniz ne kadarlık bir ödemeyi kaldırabilir onu da bilmem ama, benim de çevremden duyduğum bir bilgiyi size iletiyim, ama hastane adı verilebiliyor mu burda ben yeni üyeyim bir bilgim yok ama aylık 80 lira ödemesi olan bir hastane ve diyetisyen biliyorum beylikdüzünde eğer ilgilenirseniz size bilgilerini veririm...

canım o yeşilli halin çok hoşuma gitti..bide zayıf olunca nasılda güzel yakışıyo herşey insana..bu hırsla baya kilo verrm bensırnaşık şey

Sağol kuşum :kedi: işte orda 59-60 kiloydumm o kiloya inmek istiyorum ben :kedi:

Canım o üye artık gelmiyo sanırım buraya boshayallersmile

Öğle menüm
3 tane kibrit kutusu kadar dolma :roflol: :roflol:
1 kaşık yoğurt

ama tabiki doymadım :roflol:

2 dilim tam tahıllı ekmek,3 dilim sucuk ve 2 dilim kaşardan tost yaptım yedim oh miss gibi doydum sempatiksalakcinni

şimdi de sütlü nescafe içiyorum daha da bişey yemem herhalde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Sütlü nescafe sevmem aslında sıcak sütle yapılan içeceklerle problemim mi vardır nedir anlamadım gitti boshayallersmile

Son düzenleme:
yazık ediyosun kendine yaa
ya canım kendime yazık felan ettiğim yok,ben size bahsettim kendi durumumdan,kilom normal biliyorum,buraya yazma amacım hem sizlerde gerçekten dengeli beslenip beslenmediğim hakkında bilgi almak(çünkü bilgi veren kimse yok) hemde olursa 1 kilo verip daha sonra bunu koruyabilmek.. burada gerçekten sizlerden çok şey öğreniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…