Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

sabah qeç kalktım
kahvaltı ( saat 11 )
1 dilim kepek ekmeği
1 adet üçgen şeklinde light beyaz peynir
4 dilim domastes.. yerimseniben
birazdan 30 dk egzersiz 30 dk yürüyüş yapacağım, aralarda yoğurt meyve tüketip akşam da biraz sarmayla 1 dilm kepek ekmeği yiyip,yatmadan 1 bardak light sütle mandalina tüketeceğim.. nasıl kızlar? ?? ? ?
bu arada akşama kına gecesne davetliym .. verdikleri kuruyemişler varya.. onlar kaç gr dır tahmini kızlar
100 gr yoktur dye düşnüüorm ona göre ycem

kızar slm..neye bakıyosunuz ben kaçırdım ya fotomu eklediniz yoksa..zyıfsın benziyosun falan merak ettim nedir odelikafadulden

geçmişide okuyamadım daha kahvaltıda yapamadım..kızartma yapıyorum kızlarrr :kedi: ama kendime değil..bugün sıkıca bispora başlıcm..şimdilik çıkıyorum öptüm hepinizi

Öğle yemeğini atlama eda şakkıdı

deli kaydirigubbakcemile3

Buyrun benimm delikafadulden

kızar slm..neye bakıyosunuz ben kaçırdım ya fotomu eklediniz yoksa..zyıfsın benziyosun falan merak ettim nedir odelikafadulden

Face'den resimlerimize bakıyoruz canım gel sende boshayallersmile

kızlar gercektende ikinizinde zayıflamaya ihtiyacı yok hiç boş yere kendinizi üzmeyin gayet iyisiniz

Ben bebiş için zayıflıyorum :kedi: Bide basenler için sempatiksalakcinni 60 ideal kilommuş kuşum sonra 55 olayım çocuk yapmaya kalkınca Allah nasip ederse zaten kilo alıcaz şimdiden önlem olsun :kedi:

geçmişide okuyamadım daha kahvaltıda yapamadım..kızartma yapıyorum kızlarrr :kedi: ama kendime değil..bugün sıkıca bispora başlıcm..şimdilik çıkıyorum öptüm hepinizi

Afiyet olsun canım öptüm görüşürüz opuyorumnanaktan

Nerdesiniz kızlar yaa :kedi: çok boşlandı topiğimiz boshayallersmile

Ben yemeğe gidiyorum :smiley-cool:

biraz önce bir sürü kişi vardı şimdi sadece ben kalmışım
akşama misafirim gelcekmiş hazırlık yapmam gerkiyo ne yapcağımıda bilmiyorum ama

merve52 süper zayıflamışsın ya. valla hayran kaldım.
saol canım teşekkürler :kedi:
daha önce de söylemiş olabilirim :1rolleyes:
yok tatlım söylemedin opuyorumnanaktan
banada atsanıza bakayım merak ettm
kız faceden baktık.bak sende listemden :)
Nerdesiniz kızlar yaa :kedi: çok boşlandı topiğimiz boshayallersmile

Ben yemeğe gidiyorum :smiley-cool:

afiyet olsun canım

eveeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttttttttttt 2000. sayfamız vatana,millete ve şişkocuklara hayırlı uğurlu olsuunnnn sempatiksalakcinni :lepi: alkisalkisalkis delikafadulden hihoyyyt sırnaşık şey turkbayragi :içelim: :sm_cool: :teytey: :hooray: :dance: :enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…