- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #19.961
eveeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttttttttttt 2000. sayfamız vatana,millete ve şişkocuklara hayırlı uğurlu olsuunnnn sempatiksalakcinni :lepi: alkisalkisalkis delikafadulden hihoyyyt sırnaşık şey turkbayragi :içelim: :sm_cool: :teytey: :hooray: :dance: :enbuyukkk:
deli kısssırnaşık şeysırnaşık şey Şeniz ben daha zayıflayamadım ama..delikafadulden
waoooooooow 2000 olmuş görüyomusun
evet caanım allah bize çene vermiş anacıımm olmayanlar düşünsüünnn yaşasınn gevezelikkk ohhhh delikafadulden
ayyyyyyyyyyyyyy net basında oturacam diye çorba için buğday koymustum cayır cayır yanıs tencerede üffffffffffffff
:roflol: sırnaşık şey delikafadulden hihoyyyt yaşasın yemek yakmaakkk
naf,asya,kevser,edatuccar ve şu anda adını hatırlayamadıgım arkadaşlarım:boylarınız kaç kızlar.
:roflol::roflol:bende yaktım evi aceyip bi koku sardı ilk defa yaptım bunu daha önce hiç olmadı ya nasıl dalmısım anlayamadımayy kızlarya buaraya bakayım derken ocaktaki sütü taşırdımeyvahedigeldismile
buarada asyacım çocukların çok tatlıya maşallah:) pamuk gibi yüzleri varasya canım gözlerin :asigim:
barıştım danayla.amaann soğudum ama ne bilim bakalım artık zamanla belli olcak.bizim kız iyice çıldırdı barışmadın mı daha arkadasınla
kevsercim o zaman senin kilon çok çok iyi valla hiç kasma kendini bence1.63 canım kaydirigubbakcemile2
seninde 2-3 kilo versen tmmdır bacıımm bende diyom bu kızlar hiç şişko deiller yaaabu arada benim boy 1.55
anacım noliyi sizeee sempatiksalakcinniayy kızlarya buaraya bakayım derken ocaktaki sütü taşırdımeyvahedigeldismile
:roflol::roflol:bende yaktım evi aceyip bi koku sardı ilk defa yaptım bunu daha önce hiç olmadı ya nasıl dalmısım anlayamadım
saol canım bizde seni görseydik keske resim koymamıssın
:roflol::roflol:bende yaktım evi aceyip bi koku sardı ilk defa yaptım bunu daha önce hiç olmadı ya nasıl dalmısım anlayamadım
saol canım bizde seni görseydik keske resim koymamıssın
canım facedn msjla atayım ben sana orya foto koyamıyorum şimdilik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?