Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

deli kısssırnaşık şeysırnaşık şey Şeniz ben daha zayıflayamadım ama..delikafadulden

deli kısssırnaşık şeysırnaşık şey Şeniz ben daha zayıflayamadım ama..delikafadulden

olsun kız olsuunnn yaşasınnn dombiklikk yaşasın :lepi: ayy iyiki etim budum dolu doluu amaannn yandan yandaannnn :jeyyar: tahta kurusu olupta napcam beee boşversenee en güzeelliiii ohhhhh sırnaşık şey delikafadulden

neyse kızlar bende çıkıyorum.dışarda ufak bi işim var.ondan sonra eve gelirim unutma beni başlar onu izlerim.ondan sonra yemek yaparım.ondan sonra deniz yıldızı var.ondan sona yaprak dökümü var yaprak dökümün izlerken ütü yaparım ayy ne yoğunum bee yaşasın yoğunluukk kaydirigubbakcemile3

ayy kızlarya buaraya bakayım derken ocaktaki sütü taşırdımeyvahedigeldismile
:roflol::roflol:bende yaktım evi aceyip bi koku sardı ilk defa yaptım bunu daha önce hiç olmadı ya nasıl dalmısım anlayamadım
buarada asyacım çocukların çok tatlıya maşallah:) pamuk gibi yüzleri var asya canım gözlerin :asigim:

saol canım bizde seni görseydik keske resim koymamıssın

bizim kız iyice çıldırdı barışmadın mı daha arkadasınla
barıştım danayla.amaann soğudum ama ne bilim bakalım artık zamanla belli olcak.
1.63 canım kaydirigubbakcemile2
kevsercim o zaman senin kilon çok çok iyi valla hiç kasma kendini bence
bu arada benim boy 1.55
seninde 2-3 kilo versen tmmdır bacıımm bende diyom bu kızlar hiç şişko deiller yaaa
ayy kızlarya buaraya bakayım derken ocaktaki sütü taşırdımeyvahedigeldismile
anacım noliyi sizeee sempatiksalakcinni
:roflol::roflol:bende yaktım evi aceyip bi koku sardı ilk defa yaptım bunu daha önce hiç olmadı ya nasıl dalmısım anlayamadım

saol canım bizde seni görseydik keske resim koymamıssın

evett kevserr senden de bekliyoruzz alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…