- 5 Temmuz 2008
- 2.265
- 34
- 683
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #20.181
olumunekankayizsmilesağlık olsun canım bizbize zayıflarız bizdeolumunekankayizsmile
inş düzene girer canım nasıl olcak bilmiyrum ama.
canım ben cıkıyorum yemek yapcam hadi öptüm
yaa öğlen bi arkadaşa gittim oda içli pişi yapmış dayanamadım 2 tane yedim.napsamki kalkıp yarım saat yürüyüşmü yapsam.
ne len ilk günden dersiniz şimdii...:kedi:
Ben çıkıyorum arkadaşlar iyi akşamlar
güle güle naf
aygün sende aramıza hoşgeldin canıma.s.
kızlar cumartesi pazar dan sonra kendime güzel bi plan yapıcam.çünkü derste çalışmam lazım sporda yapmam lazım.evide çekip .çevirmem lazım iş de bakmam lazım.böle olmuyo bu şekilde hiçbirini yapamıyrum.sizede yazarım planımı.bu akşam bi geçsinde yarın akşam güzel güzel yapcam inşallah
serinn bu tarfalrrrrrrrrrÇiğli tarafı güneşli :smiley-cool:
olişimmolumunekankayizsmilenafım iyiyim dün fırsat bulamadımm sağol cnmmopuyorumnanaktan
ben unutmuştum.. reglim nafımm bu hafta..
hoşgeldin şekerim.. katıl bize adapte olursun yavaş yavaş.. ilk 10 gün zor oluyor ama sonra daha kolay oluyor.. tavsiyem ilk hafta çok yüklenme hafif kıs porsiyonlarını.. sonrası daha kolay zaten..
asyaaa kızzzz sempatiksalakcinni biliyomusun ben gün gün tartılıyorum cıbıl cıbıl ve her günü not ediyorum.. mesela bugün diyete başlamamın 98. günü.. aman yanlış anlamayın aslında şu an korumadayım.. zaten 43. gün hedef kiloma ulaşmışım.. yani 45 gündür hedef kilo aralığındayım 51.6-52.2 arasında yani.. buna çok dikkat ediyorum çünkü eskiye dönmemeye kararlıyımm çok emek verdim çünkü..zaten yaşla kilo korusak bile kas kaybediyoruzzz..
aygüncüm aramızda sigarayı bırakan arkadaşlar var senin gibi sık dişini cnm..
Nafcımm harikasınn gülüm tebrik ederimm.. :teytey: :dance:
yalnız fıstığım sen 1.72sin 60 kg olunca dal gibi manken gibi olursun zaten.. aman gülüm yaaa bebiş yaparken zayıf olcam diye 55lere inme sakınn ebru şallıdan daha cetvel olursun sempatiksalakcinni bak sonraaalmaz:
süpersin tatlım aklinialirimsmile
kol da çalış lastikle sarkabiliyo kollar kilo verince..bayanssulusmile
melissss opuyorumnanaktan
hoşbulduk canım 76 kiloyum maaleseff..-tatlicadiarzu-
--------BAŞLANGIÇ KİLO------ŞİMDİKİ KİLO---------HEDEF KİLO
NaF---------------73-------------------------68----------------------------60-----1 kilo verdi
oyelken--------79.7-----------------------71.5--------------------------65-----1.400 gr almış (Kendi evinde tartılıp yeniden bildirecek)
neseli45--------85.9-----------------------82.5-------------------------68-----Henüz bildirim yapmadı
melisdeniz----66 --------------------------61.9------------------------59-----1 kilo verdi
Cigsel2010----71.6-----------------------72.1-------------------------65-----Henüz bildirim yapmadı
mehay----------68--------------------------62---------------------------55-----Kilosunu korumuş
merve52--------96-------------------------71---------------------------65------Kilosunu korumuş
Ggulsu----------63--------------------------60.5-----------------------57------Henüz bildirim yapmadı
asya27----------64--------------------------59---------------------------50------500 gr almış
ege1979--------97.2-----------------------92.1------------------------85------Henüz bildirim yapmadı
_kvsr_-----------66--------------------------62--------------------------55------1.100 gr almış
Hazalim1985-100-------------------------85.6-----------------------60------Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
olala------------55.7-------------------------51.7-----------------------51.2---Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
tinkerbell2----62.2-----------------------53.5-------------------------52------Kilosunu korumuş
angel2030-----65--------------------------63.3-------------------------55------Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
aygün2008-----76--------------------------76---------------------------65------Aramıza yeni katıldı
ONUR KONUĞUMUZ
eyllull:asigim: :asigim:
Evet arkadaşlar 01.10.2010 Cuma günü saat 17:00 itibari ile kilo bildirimi yapan arkadaşlarımızın sonuçlarını değerlendirirsek eğer ;
Günün Birincileri : NaF & melisdeniz( 1 kilo ile ) :hooray:
Kilosunu koruyan arkadaşlar eminim haftaya kupalar sizlere gelecek olumunekankayizsmile
Veee kilo alan arkadaşlar eminim haftaya en azından eski kilolarınıza geri dönmüş olacaksınız olumunekankayizsmile
Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hoşgeldiniz sefalar getirdiniz a.s.
Beraber nice kupalara opuyorumnanaktan nice sevgi,saygı dolu paylaşımlara opuyorumnanaktan
aya yyy birinciii olmusuzzzzz naffffffffffffffffffffffffffopuyorumnanaktan:teytey::hooray:
NOT : Arkadaşlar 3 hafta boyunca mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar listeden çıkartılacaktır... Bilgilerinize sunarım.:lepi::lepi::lepi:
arkadaşlrrrrr rmenümü yazım, nafala birincii olmusuzz oleyyy
menüm....sabah 1dilim kepek ekmegii peynir çay
ögeln...yogurtt kokfles
akşam 2 ızgara köfte salataaa bolcaa.....çay 2 adet kuru pasta mandalinaa
selammmmmmmmmmmmmmmm
yoo hiç açlık hisstemiyom alıştım ben:):lepi:ayy bu menüyle ben fenalık geçiririm herhalde nasıl datanıyosunuz?kafamçokkarıştı
özgee hoşgeldinnn görmedim seniiçıkıyorum ben herkese iyi akşamlar
oh be gece gece gelmiisn kevserr hehe kapptık kuzuzmm darısıda sanaa olsun.napııyoosunnvereliniortakmelisdeniz ve naf tebrik ederim sizi yine kaptınız birinciliği:lepi:a.s.:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?