Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

yaa öğlen bi arkadaşa gittim oda içli pişi yapmış dayanamadım 2 tane yedim.napsamki kalkıp yarım saat yürüyüşmü yapsam.

Bu arkadaşlardan yada kocalardan çekiyoruz zaten hep bu dönemde sempatiksalakcinni

Sağlık olsun de canım ama devam etme kaçamak yapmaya yapabiliyorsan yürüyüş yap tabiki neden olmasın kaydirigubbakcemile2 ama her kaçamağında değil günlük hayatına uyarlarsan sporunu çok rahat edersin olumunekankayizsmile

ne len ilk günden dersiniz şimdii...:kedi:

Hehehee

Son düzenleme:
kızlar cumartesi pazar dan sonra kendime güzel bi plan yapıcam.çünkü derste çalışmam lazım sporda yapmam lazım.evide çekip .çevirmem lazım iş de bakmam lazım.böle olmuyo bu şekilde hiçbirini yapamıyrum.sizede yazarım planımı.bu akşam bi geçsinde yarın akşam güzel güzel yapcam inşallah

Selam canımm kendi adıma iyiyim sen nasılsın boshayallersmile Regl döneminde vücut şiş oluyor canım senide almayayım listeye istersen bilmiyorumkismile
[/QUOTE]

listeye bu hafta alma beni o zaman. gercekten cok sasirdim dun 86 bugun 87.:)))

kızlar slm

dün bi saat bugün bi bçk saat yürüyüş yaptım..

bu akşam da boğazımı tutamadım..
galiba kilomu koruduğumu gördükçe porsiyonları yavaş yavaş arttırıyorum.. ama böyle devam edersem iyi olmucak hiççççç...

mervecim gönlüne göre olur inş herşey

Çiğli tarafı güneşli :smiley-cool:
serinn bu tarfalrrrrrrrrr

olişimmolumunekankayizsmile

hoşbulduk canım 76 kiloyum maaleseff..-tatlicadiarzu-

arkadaşlrrrrr rmenümü yazım, nafala birincii olmusuzz oleyyy

menüm....sabah 1dilim kepek ekmegii peynir çay
ögeln...yogurtt kokfles
akşam 2 ızgara köfte salataaa bolcaa.....çay 2 adet kuru pasta mandalinaa

arkadaşlrrrrr rmenümü yazım, nafala birincii olmusuzz oleyyy

menüm....sabah 1dilim kepek ekmegii peynir çay
ögeln...yogurtt kokfles
akşam 2 ızgara köfte salataaa bolcaa.....çay 2 adet kuru pasta mandalinaa

ayy bu menüyle ben fenalık geçiririm herhalde nasıl datanıyosunuz?kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…